kuzum ama çok müşkül durumda kaldım inan senin yerine ve diğerlerinin yerine muhat arkadaşım ve ben 70 tane okuduk ne olur kusura bakma ama alamamYa ben giremedim sayfaya atılmışım.. Kusura bakma canım ya...Tekrar alır mısın birdaha aksatmam.. Almazsan da canın sağolsun..
Peki .kuzum ama çok müşkül durumda kaldım inan senin yerine ve diğerlerinin yerine muhat arkadaşım ve ben 70 tane okuduk ne olur kusura bakma ama alamam
kusura bakma ne olurPe
Peki .
tamam çıkma ama son sıraya yerleşeceksin kabul mükusura bakma ne olur
Olur canım.tamam çıkma ama son sıraya yerleşeceksin kabul mü
yok daha liste düzenlenmendi 00:00 sonra okuma yapılmayacak normal şartlarda her sabah Allah ın izniyle yeni kiş ye dua okuyacagız kuralları bi oku canım
Eski listene ekleyince eksik kaldı okuyacağım sandım.tamam.. Hayırlı geceler.yok daha liste düzenlenmendi 00:00 sonra okuma yapılmayacak normal şartlarda her sabah Allah ın izniyle yeni kiş ye dua okuyacagız kuralları bi oku canım
yok kuzum biz okuduk muhatla sagol iyi geceler yalnız http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aki-muhabbet-ve-sevgi-icin-dua-edelim.868800// buraya istersen katılabilirsinEski listene ekleyince eksik kaldı okuyacağım sandım.tamam.. Hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?