Her gün yoga

spor yapmak isteyenler için süper bi önerim var Baya salon seçeneği var, aylık üyelik seçeneği vs var. Yani tek bir salona gitmekten çok daha mantıklı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun tekrar basladim, yoga with adrianne in boyun ve sirt hareketlerinden olusan videosunu yaptim.
Bir de ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosunu yapiyorum. 3 gun oldu, ikisine birlikte devam :))

Bugun tekrar basladim, yoga with adrianne in boyun ve sirt hareketlerinden olusan videosunu yaptim.
Bir de ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosunu yapiyorum. 3 gun oldu, ikisine birlikte devam :))
tibet yogasını da denesene 2 ay kadar oldu yapalı bayaği iyi geldi bana

benim bu mesaji aylaaaar aylar sonra gormem Verano_porteno :))

Merhaba arkadaşlar ben de haftada 2 kez skype ile özel ders alıyorum. Hoca ile her şey çok güzeldi ama youtube ile adrianwithyoga beginners denedim sanırım yanlış bir şey yaptım. İki gündür bir nokta var orası ağrıyor. Tam sol kalça ile bel arasında.

Meraba, cok gecmis olsun. Benim forumlarda vs. Genel olarak gordugum bu tarz birsey olursa agri gecene kadar ara verin diyorlar. Tabi agri baya kotuyse doktora gidin. Hangi hareketten olmus olabilir bir fikrin var mi?

Iyiyim canim sen nasilsin?
Suan edemiyorum, zayiflamaya odaklandim biraz. Pilatese devam ediyorum simdilik :)
Kaç kilosun . Seni çıtı pıtı hayal etmiştim :)
Uyguladıgin bir yöntem var mı.
Cuma takımlarına katılır mısın 14.takımdayım bende kaptan yardımcısıyım gelmek istersen beklerim

Kaç kilosun . Seni çıtı pıtı hayal etmiştim :)
Uyguladıgin bir yöntem var mı.
Cuma takımlarına katılır mısın 14.takımdayım bende kaptan yardımcısıyım gelmek istersen beklerim
Kilo disinda citi piti sayilirim :) boyum 1.58 kilo suan 60, hedefim 54 veya 52. Ortaya karisik birseyler yapiyorum. 1000- 1200 kalori arasi besleniyorum. Zararli seyler fln yok, seker, abur cubur vs. Oyle iste :)) sen guzel kilo vermissin , nasil verdin? Bizim diyet gunluklerinde bir grubumuz var ama takima da gelebilirim ayni anda sikinti olmuyorsa

Sıkıntı olmaz yeter ki takım kurallarına uy cuma günü tartı günleri..
Uzun süredir vermeye çalışıyorum. Genelde kalori sayarak verdim . Arada protein yaptım hergün spor yaptım . Tabi arada gebeliklerim tedavilerim oldu hep başa sardım
Bugün tam anlamı ile tekrar başladım. Seni etiket yapıyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…