- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi Verano_porteno
Selam , sen baya gelismissindir ne guzel. Kendin mi yapiosun , hoca esliginde mi?Selamlar! Ben de yaklasik 5 ay once yogaya basladim ve haftada 3-4 gun yapmaya calisiyorum. Genelde sikilmamak icin spor rutinimi ara ara degistiriyorum ama yoga simdilik cok iyi gidiyor, degistirmeye pek niyetim yok. Gelistigimi gormek beni baya motive ediyor sanirim:)
Ikisini de yapiyorum aslinda, haftada 3-4 gun studyoya gidiyorum bazen 1 gun de evde yapiyorum. Cok guzel videolar var youtubeda. Studyonun amaci kaydolunca yan cizemiyo olmam:)Selam , sen baya gelismissindir ne guzel. Kendin mi yapiosun , hoca esliginde mi?
Aynen ben de hem dogru yapmak hem de birakmamak icin bi yere yazildim.1 ay sinirsiz gidebilcem cok mutluyum. Sonra da devamm edicem. Youtubeda da cok alternatif var. SansliyizIkisini de yapiyorum aslinda, haftada 3-4 gun studyoya gidiyorum bazen 1 gun de evde yapiyorum. Cok guzel videolar var youtubeda. Studyonun amaci kaydolunca yan cizemiyo olmam:)
eski bir konu bende yogaya başlamak istiyorum amatör olarak ilk videonuzdan başlıcam. haftada kaç gün olarak başlıyorsunuz temel olrak bilmemiz gereken birşeyler var mı
Bu video ile basladim ve 30 gun boyunca bu seriyi takip edicem. Ilki yetmedi bugun ikinci gunu de yaptim :))
Ben 3 tane bu videolardan ve kursta yapmistim. 1hafta devam ettim. Ama bileklerimde sorun cikti devam edemedim.eski bir konu bende yogaya başlamak istiyorum amatör olarak ilk videonuzdan başlıcam. haftada kaç gün olarak başlıyorsunuz temel olrak bilmemiz gereken birşeyler var mı
video ingilizceymiş türkçe videolar bakıyorum yine de yazarım tecrübe ettiğim kadar . peki stresini azalttı mı yogaBen 3 tane bu videolardan ve kursta yapmistim. 1hafta devam ettim. Ama bileklerimde sorun cikti devam edemedim.kremsokola iyi yoginidir. Buaralar siteye giremese de dondugunde bilgi verir. En son handstand yapmaya calisiodu, o derece.Bence haftada 3-4 ile baslayin vucudunuz istedikce arttirin. Ben de suan tatildeyim dondukten sonra doktora gidip bi sikinti yoksa baslicam tekrardan. Burda paylasin yaptiklarinizi
Cok guzel hissettim, stres kismini bilmiorum cok devam edemedigim icin. Ozellikle hocayla yaptigimdan kus gibi cikmistim. Omurgan , kemiklerin, kaslarin fln cok rahatliyor.video ingilizceymiş türkçe videolar bakıyorum yine de yazarım tecrübe ettiğim kadar . peki stresini azalttı mı yoga
bir video buldum türkçe link atarsam bakabilir misin bugün yapmak istiyorum . rahatladığını hissedersen streste azalmıştır sonuçta gevşeme oluyorCok guzel hissettim, stres kismini bilmiorum cok devam edemedigim icin. Ozellikle hocayla yaptigimdan kus gibi cikmistim. Omurgan , kemiklerin, kaslarin fln cok rahatliyor.
Olur tabi bakarimbir video buldum türkçe link atarsam bakabilir misin bugün yapmak istiyorum . rahatladığını hissedersen streste azalmıştır sonuçta gevşeme oluyor
Olur tabi bakarim
Bilmiyorum ki bende açıldı telefondan paylaşımı pcden yapmıştımLinki acamiorum, linkten mi yoksa telefondan mi acaba
Farkını bilemiyorum biraz inceleyim anlayabilecek miyimBen bir tek tibet yogası yapiyorum...istikrar sağlanirsa gercekten baska birseye gerek kalmıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tibet-kizlari.1053321/Farkını bilemiyorum biraz inceleyim anlayabilecek miyim