- 5 Ağustos 2018
- 349
- 80
- 38
- Konu Sahibi Verano_porteno
yogada yüz kaslarını çalıştırıyor musunuz bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal yogada hareketlere pek dahil edilmiyor. Ama yuz yogasi ayri olarak yapilabilir. Youtubeda yogadayoga zeynep sensoyun videolarindan yapmistim. Ama devamlilik onemli sonuc almak icinyogada yüz kaslarını çalıştırıyor musunuz bilginiz var mı
Teşekkür ederim belki başkasınında işine yarar bu vesile ile
tibet yogasını da denesene 2 ay kadar oldu yapalı bayaği iyi geldi banaBugun tekrar basladim, yoga with adrianne in boyun ve sirt hareketlerinden olusan videosunu yaptim.
Bir de ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosunu yapiyorum. 3 gun oldu, ikisine birlikte devam :))
Olur tabi bugun bakarim hatta :) farki ne?tibet yogasını da denesene 2 ay kadar oldu yapalı bayaği iyi geldi bana
seni etiket yapayım topiği biraz incele senle konuştuktan sonra hemen başlamıştım ben .Olur tabi bugun bakarim hatta :) farki ne?
benim bu mesaji aylaaaar aylar sonra gormem Verano_porteno :))Ben 3 tane bu videolardan ve kursta yapmistim. 1hafta devam ettim. Ama bileklerimde sorun cikti devam edemedim. kremsokola iyi yoginidir. Buaralar siteye giremese de dondugunde bilgi verir. En son handstand yapmaya calisiodu, o derece.Bence haftada 3-4 ile baslayin vucudunuz istedikce arttirin. Ben de suan tatildeyim dondukten sonra doktora gidip bi sikinti yoksa baslicam tekrardan. Burda paylasin yaptiklarinizi
super yabenim bu mesaji aylaaaar aylar sonra gormem Verano_porteno :))
Meraba, cok gecmis olsun. Benim forumlarda vs. Genel olarak gordugum bu tarz birsey olursa agri gecene kadar ara verin diyorlar. Tabi agri baya kotuyse doktora gidin. Hangi hareketten olmus olabilir bir fikrin var mi?Merhaba arkadaşlar ben de haftada 2 kez skype ile özel ders alıyorum. Hoca ile her şey çok güzeldi ama youtube ile adrianwithyoga beginners denedim sanırım yanlış bir şey yaptım. İki gündür bir nokta var orası ağrıyor. Tam sol kalça ile bel arasında.
günaydın nasılsın .Meraba, cok gecmis olsun. Benim forumlarda vs. Genel olarak gordugum bu tarz birsey olursa agri gecene kadar ara verin diyorlar. Tabi agri baya kotuyse doktora gidin. Hangi hareketten olmus olabilir bir fikrin var mi?
Iyiyim canim sen nasilsin?günaydın nasılsın .
yoga ya devam ediyor musun
Kaç kilosun . Seni çıtı pıtı hayal etmiştim :)Iyiyim canim sen nasilsin?
Suan edemiyorum, zayiflamaya odaklandim biraz. Pilatese devam ediyorum simdilik :)
Kilo disinda citi piti sayilirim :) boyum 1.58 kilo suan 60, hedefim 54 veya 52. Ortaya karisik birseyler yapiyorum. 1000- 1200 kalori arasi besleniyorum. Zararli seyler fln yok, seker, abur cubur vs. Oyle iste :)) sen guzel kilo vermissin , nasil verdin? Bizim diyet gunluklerinde bir grubumuz var ama takima da gelebilirim ayni anda sikinti olmuyorsaKaç kilosun . Seni çıtı pıtı hayal etmiştim :)
Uyguladıgin bir yöntem var mı.
Cuma takımlarına katılır mısın 14.takımdayım bende kaptan yardımcısıyım gelmek istersen beklerim
Sıkıntı olmaz yeter ki takım kurallarına uy cuma günü tartı günleri..Kilo disinda citi piti sayilirim :) boyum 1.58 kilo suan 60, hedefim 54 veya 52. Ortaya karisik birseyler yapiyorum. 1000- 1200 kalori arasi besleniyorum. Zararli seyler fln yok, seker, abur cubur vs. Oyle iste :)) sen guzel kilo vermissin , nasil verdin? Bizim diyet gunluklerinde bir grubumuz var ama takima da gelebilirim ayni anda sikinti olmuyorsa