Saç Uzatma Yöntemleri Her gün yıkanan saç mı,yoksa bir kaç günde bir yıkanan saç mı çabuk uzar?

selincks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
69
0
36
Samsun
slm kızlar ya benim bir sorum olucak saçları hergün mü yıkarsak daha çabuk uzar yoksa 2 yada 3 günde yıkanan saçlar mı daha çabuk uzar.benim bir arkadaşım var hergün yıkar saçlarını tabi saç tipi yağlı biraz ama hergün yıkar ve saçları çok çabuk uzar üstelik hergünde saçlarını düzleştirir hiç kırık yanık yok saçlarında

Canim sacin uzamasi insandan insana degisiyor. SIK yikamak daha hizli uzatir diye birsey yok, SIK yikanan saclar yipranir kurur.. saci biraz kendi haline birakip yaglanmasina izin verilmeli...

ben 3 günde bir yikarim ama artik az geliyor malum havalar düzeldi daha cabuk kirlenmeye basladi saclarim. 2 gunde bir yikamaya baslicam. en fazla 2 günde bir yikayin diyorlar zaten..
biliyorum hergun yikayan cok ama bu sac icin hic saglikli degilmis. sacin dengesini bozuyormus.. sabah sacini yikayipta öglen yaglananlari cok duydum... (hergun yikayanlardan)

nasıl her gün yıkayabiliyorlar anlam veremiyorum.saç tipinden kaynaklı olsa gerek. benim saçlar 4-5 günde dahi yağlanmayınca artık ne olursa olsun deyip yıkıyorum düşünün. saçlarım biraz yağlanınca mutlu oluyorum.

benımde saçlarım röfle sonrası yandığı için çok kuruydu öle çok yağlanmazdı canım ama şimdi kestirdim şuan baya toparladı saçlarım ve 2 güne kadar yağlanıyor 2 günde bir yıkıyorum saçlarımı ılık suyla yıkıyorum uzamasını hızlandırdı sanırım

arkadaşının saçı yağlı olduğu için daha hızlı uzuyordur.Yağlı saçlar daha çabuk uzarmış. saçını hergün yıkamaya alıştırırsan saçının yağ dengesi bozulur ve hemen yağlanmaya başlar.hergün yıkama bence...

Son düzenleme:

bugün annem de aynı şeyi diyordu. yağlı saç çabuk uzar, yağlanmasına kadar bekle saçlarının diye. ben de öyle düşünüyorum açıkçası.

galiba doğru yağlı saç çabuk uzuyor ama okula gidiyorum ne kadar yağlı bırakabilirim ki

evet bende çok duydum yağlı saçın daha çabuk uzadığını ama insan öyle de kalamıyo ki iş güç vs. ama hergün de yıkayarak olumlu biyere ulaşılacağını sanmıyorum :26:

yaaa ben saçlarımı sürekli yıkamayı çok seviyorum o yüzden sürekli yıkamak geliyor içimden ama 2 günde bir yıkıyorum artık ve ılık suyla uzadığını hissediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…