- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi greengirll
kombiyi kapatan erkekler yüzündenBen de klasik giyimin zorunlu olduğu bir yerin nasıl serin olduğunu anlayamadım Merak ettim sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kombiyi kapatan erkekler yüzündenBen de klasik giyimin zorunlu olduğu bir yerin nasıl serin olduğunu anlayamadım Merak ettim sadece
benim ayaklar her türlü üşüyor :dAyaklarınız için topuklu botlar tercih edin. Düz tabanlı ayakkabılarda ayaklar daha çok üşüyor.
biz hep şık olmak zorundayız malesef keşke sizin gibi giyinebilme imkanım olsa kar botlarımla gelirdim gerçi sabah giydim iş yerinde topukluyla değiştirdim mecbur
malesef bu ısıda devam edecek gibi...Çalışma ortamına bir çare bulunamaz mı ?
bankacıyım, şubede çalışıyorumNe işle meşgulsunuz?
ısıyı düşürmek işlerine geliyor malum doğalgaz pahalı. benden başka da sesi çıkan yok daha doğrusu bayanlar üşüyor ama ses çıkarmıyor kimse.Ofisiniz neden soğuk? Bence sorun orda. Yönetime söyleseniz çare bulmuyorlar mı?
evet ayaklarım bir türlü ısınmıyor. kansızlık vs yok. kan dolaşımı sorunu var. onun içinde hareketli olmam gerekiyor ki masabaşında zor.. valla bayanlar açıyor ısıyı erkekler kapatıyor sürekli de takip edemiyoruz işten güçten.Bende üşüyorum ama bu kadar değil ayakların önemli sıkı giyin. Bende senin gibiydim şu su torbaları var ya olanlarından almıştım iş yerinde onu kullanıyordum. Doktora gittim kansızlık çıktı demir ilacı verdi ve kan içinde baya etkisi oldu.
Siz işyerinde bu konuyu konuşmadınız mı soğuk falan diye, bu şekilde ne gibi verim beklerler ki çalışanlardan.
demir eksikliğim çıkmadı tahlilde.Demir eksikligin olmasin canim, bu kadar usumenin tibbi bir sebebi olmasin?
ayağınızın altına küçük ısıtıcılardan alsanız sorun çözülür gibime geldiyok zaten boğazlı kazak, yünlü hırka kazak vs giyiyorum. ortam bana göre soğuk erkekler terliyormuş.
iç donu ben de giyemem . Çok şık kaliteli bir iki hırka bulundurun yanınızda
Kashmere klasik hirka yada ceket gib bir sey alabilirsin.Kızlar merhaba, çalışan bayanlar eminim her gün ne giysem derdini yaşıyordur, üstüne birde soguk hava, ekstra ekstra üşüyen ben, serin olan çalışma ortamı ve klasik giyinmek zorunda olmak iyice bunaltıyor beni. gömlekle vs üşüyorum. kat kat çoraplar giyiyorum ama yok yok. sonuçta klasik giyimden de şaşmamalıyım. gömlek üstüne hırkalar kazaklar giyiyorum ama sanki spor görünüyormuşum gibi geliyor. ama ne yapayım çok üşüyorum, tüm gün ayaklarım ısınmıyor. siz kışın nasıl hallediyorsunuz bu giyim işini?
Amerikan filmlerinde kovboylar da giyer iç donu.Adam eve gelir soyunmaya başlar tam gözünü kapatırsın ama bir bakarsın ki o da ne ?Iç donu buna cok guldum ben hep giyerim sogukta ama ustumu cikarirken esime kizarim cık sen bakma diye oyle gormesine izin vermiyorum beni ic donum yuzunden adam kac kere firca yedi ben soyunurken iceri girdi diye o geldi aklima