her gün ne giysem derdi

Bende üşüyorum ama bu kadar değil ayakların önemli sıkı giyin. Bende senin gibiydim şu su torbaları var ya olanlarından almıştım iş yerinde onu kullanıyordum. Doktora gittim kansızlık çıktı demir ilacı verdi ve kan içinde baya etkisi oldu.
Siz işyerinde bu konuyu konuşmadınız mı soğuk falan diye, bu şekilde ne gibi verim beklerler ki çalışanlardan.
evet ayaklarım bir türlü ısınmıyor. kansızlık vs yok. kan dolaşımı sorunu var. onun içinde hareketli olmam gerekiyor ki masabaşında zor.. valla bayanlar açıyor ısıyı erkekler kapatıyor sürekli de takip edemiyoruz işten güçten.

kumaş pantalon üstene beyaz gömlek üzerine ince bir kazak ve üstüne boncuk tak..elbise giy yada pantalon ceket giy..kumaş etek üzerine hırka giy.. :)

Erkekler de gömlek ceket giyiyor onlar nasıl üşümüyorlar

Sizin anlattığınız göre üstünüz de bayağı kalın

Dün ben bir şubeye gittim erkekler gömlekler oturuyordu

Siz de arada dolaşın sık kalkın yerinizden

kızlar ısıyı yükselttirdim meğer kapatmış birileri bu bölgenin ısısını... inşallah biraz daha faydası olur :)

ayağınızın altına yükseltici alın eğer tabanda halı yoksa soğuk oluyor
kapıya yakın oturuyorsanız o yüzden üşüyor olabilirsniz

koton corap pantolonun altina giyebilirsiniz sicak tutuyor.yün iclikler var malabadinin cok rahatlar onlarida altina giydiniz mi sicacik.ici tüylü bot yada cizme tercih edin.cok soguk havalarda topuklu klasik ayakkabi giymesenizde olur.

fanlı ısıtıcı ve termal tayt ve üst.
başka bişey gelmedi aklıma.
termal taytı hava soğunca giymeye başlarım ısınana kadar hep giyerim.
üst kısım olanını hiç denemedim.

Canım üşümememin en etkili yolu kat kat giyinmektir. Bir Sürü kazağı kat kat giy ve üzerine siyah Şal, panço gibi klasik görünen ve içini belli etmeyen Şeyler al alabiliyosan. Ayakkabılarına da Keçe al tatlım kıyamam :KK43:

iç donu ben de giyemem . Çok şık kaliteli bir iki hırka bulundurun yanınızda

Iç donu :KK70: buna cok guldum ben hep giyerim sogukta :KK70: ama ustumu cikarirken esime kizarim cık sen bakma diye oyle gormesine izin vermiyorum beni ic donum yuzunden adam kac kere firca yedi :KK70: ben soyunurken iceri girdi diye :KK70: o geldi aklima :KK70:

Kızlar merhaba, çalışan bayanlar eminim her gün ne giysem derdini yaşıyordur, üstüne birde soguk hava, ekstra ekstra üşüyen ben, serin olan çalışma ortamı ve klasik giyinmek zorunda olmak iyice bunaltıyor beni. gömlekle vs üşüyorum. kat kat çoraplar giyiyorum ama yok yok. sonuçta klasik giyimden de şaşmamalıyım. gömlek üstüne hırkalar kazaklar giyiyorum ama sanki spor görünüyormuşum gibi geliyor. ama ne yapayım çok üşüyorum, tüm gün ayaklarım ısınmıyor. siz kışın nasıl hallediyorsunuz bu giyim işini?
Kashmere klasik hirka yada ceket gib bir sey alabilirsin.

Iç donu :KK70: buna cok guldum ben hep giyerim sogukta :KK70: ama ustumu cikarirken esime kizarim cık sen bakma diye oyle gormesine izin vermiyorum beni ic donum yuzunden adam kac kere firca yedi :KK70: ben soyunurken iceri girdi diye :KK70: o geldi aklima :KK70:
Amerikan filmlerinde kovboylar da giyer iç donu.Adam eve gelir soyunmaya başlar tam gözünü kapatırsın ama bir bakarsın ki o da ne ?
İç donu varmış meğer .

X