her gün ne giysem derdi

iş yeriniz çok mu soğuk bizim ofis çok sıcak dışarıya göre giysem içerde terliyorum ince giysem dışarda üşüyorum burda küçük bir dolabımız var gömlek ince hırka türü şeyler koydum babet koydum çünkü ayaklarımda yanıyor evden kalın kazak vs giyip geliyorum burda değiştiriyorum sizde eğer iş yeriniz soğuksa illa gömlek giyeceğim diye kendinizi sıkmayın ne kadar şık kalın kazaklar var altına bir pantolon bitti..termal tayt bende çok işe yaradı bu soğuk havada etekle üşümedim mesela yün içlik alsanız oda terletirmi acaba
yok zaten boğazlı kazak, yünlü hırka kazak vs giyiyorum. ortam bana göre soğuk erkekler terliyormuş.

Ben bu hafta çok soğuk olduğu için içime kalın yünlü kilotlu çoraplardan giydim hep. Ayaklarıma da şu kaba ağır botlardan :))) En sıcak onlar tutuyor çünkü. Üstüme de kat kat giyiniyorum. Ne yapayım şık görüneceğim diye hasta olmak istemiyorum. Havalar düzelince şık giyinmeye devam :KK70:
biz hep şık olmak zorundayız malesef :KK70: keşke sizin gibi giyinebilme imkanım olsa kar botlarımla gelirdim gerçi sabah giydim iş yerinde topukluyla değiştirdim mecbur :KK70:

Termal atlet yün tayt. çorap vs. ne giysen üşüyorsun kansızlık, demir eksikliği falan olmasın sende?

Termal atlet yün tayt. çorap vs. ne giysen üşüyorsun kansızlık, demir eksikliği falan olmasın sende?
asıl sebep tüm gün masabaşı olmamda, kan dolaşımım yavaşlıyor, genetik bizim ailede bu. özellikle ayaklarım hiç ısınmıyor. e kimse üşümeyince de bir tek benim üşümemle ısı da artırılmıyor bende mecburen çareler arıyorum kendime :KK43:

Ben Hırka kazak / gömlek giyiyorum, birde içime atletleri 2 adet giydiğimde ince ama fazla kat giydiğimde üşümüyorum ayakkabılarınız yüksek olsun farkı göreceksiniz. Kaşe ceket takımlarımda var, ztn çok soğuk zamanlar çok sürmüyorki, o zmnlarda da şık deil sıcak olmaya bakın sizde :)

Ben Hırka kazak / gömlek giyiyorum, birde içime atletleri 2 adet giydiğimde ince ama fazla kat giydiğimde üşümüyorum ayakkabılarınız yüksek olsun farkı göreceksiniz. Kaşe ceket takımlarımda var, ztn çok soğuk zamanlar çok sürmüyorki, o zmnlarda da şık deil sıcak olmaya bakın sizde :)
ayaklarınız yüksek olsun sihirli cümle benim için masabaşında oturduğum için asla ısınmıyorlar :KK43: şu an yünlü pantolon çorabı, yünlü pantolon, topuklu bot, gömlek üstü yün kazak moddayım. ısındım ama pek de şık hissetmiyorum kendimi, malum uyarı falan alırım diye korkuyorum.

Geçen gün sementa da kalın yün ceket modelinde hırkalar vardı, böyle kemerli deri desenli falan, hatta uzunları da vardı uzunlu kısalı yelekleri de vardı. Tam tarif ettiğiniz gibi klasik tarzdalardı. Böyle bir iki ceket hırka tarzı şeyler alabilirsiniz. Onun haricinde termal tayt termal badi giyebilirsiniz kıyafetleriniz altına. Ayaklar için de yün çoraplar :)
bakacağım dediğiniz hırkalara teşekkür ederim :) yün çorap hep giyiyorum zaten :)

ben spor giyiniyorum ofistede o yüzden kazak filan
ama ablam klasik giyiniyor o da mont içine kalın bi hırka giyiyor genelde etek değil böyle soğuklarda pantolonu tercih ediyor
ve o pazar günü 5 günlük kıyafetini seçip ayırıyor sabah ugrasmıyorHoppa
evet pazardan tüm kıyafetleri ayarlamak benim de hayalim ama bir türlü icraata geçemedim o konuda. :)

asıl sebep tüm gün masabaşı olmamda, kan dolaşımım yavaşlıyor, genetik bizim ailede bu. özellikle ayaklarım hiç ısınmıyor. e kimse üşümeyince de bir tek benim üşümemle ısı da artırılmıyor bende mecburen çareler arıyorum kendime :KK43:

Bende üşüyorum ama bu kadar değil ayakların önemli sıkı giyin. Bende senin gibiydim şu su torbaları var ya olanlarından almıştım iş yerinde onu kullanıyordum. Doktora gittim kansızlık çıktı demir ilacı verdi ve kan içinde baya etkisi oldu.
Siz işyerinde bu konuyu konuşmadınız mı soğuk falan diye, bu şekilde ne gibi verim beklerler ki çalışanlardan.

Dışarı soğukta içerisi nsl soguk onu anlamadım kombi klima ısıtıcı vs yok mu ilginç!!!
bankada çok sıcak oldugu için bende ten çorap elbise ve stiletto giydim ona ragmen piştim yani
bende bankacıyım ama dediğiniz kadar sıcak olmuyor çünkü ısıyı düşürüyorlar malesef.

X