- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
evet hırka giyiyorum ama nedense kendimi pek şık hissedemiyorum alışkın değilim ondan sanırım :)iç donu ben de giyemem . Çok şık kaliteli bir iki hırka bulundurun yanınızda
çok serin değil ortam ama bayanlar üşüyor erkekler terliyormuş ondan sürekli ısı ayarıyla oynanıyor biz açıyoruz erkekler kapatıyor..Ben de klasik giyimin zorunlu olduğu bir yerin nasıl serin olduğunu anlayamadımMerak ettim sadece
şık hırkalar var ama biraz pahalı . Tavsiye ederimevet hırka giyiyorum ama nedense kendimi pek şık hissedemiyorum alışkın değilim ondan sanırım :)
yok zaten boğazlı kazak, yünlü hırka kazak vs giyiyorum. ortam bana göre soğuk erkekler terliyormuş.iş yeriniz çok mu soğuk bizim ofis çok sıcak dışarıya göre giysem içerde terliyorum ince giysem dışarda üşüyorum burda küçük bir dolabımız var gömlek ince hırka türü şeyler koydum babet koydum çünkü ayaklarımda yanıyor evden kalın kazak vs giyip geliyorum burda değiştiriyorum sizde eğer iş yeriniz soğuksa illa gömlek giyeceğim diye kendinizi sıkmayın ne kadar şık kalın kazaklar var altına bir pantolon bitti..termal tayt bende çok işe yaradı bu soğuk havada etekle üşümedim mesela yün içlik alsanız oda terletirmi acaba
onlardan bakacağım bende sağolun...bir iki tane var ama yetmiyor..şık hırkalar var ama biraz pahalı . Tavsiye ederim
biz hep şık olmak zorundayız malesefBen bu hafta çok soğuk olduğu için içime kalın yünlü kilotlu çoraplardan giydim hep. Ayaklarıma da şu kaba ağır botlardan :))) En sıcak onlar tutuyor çünkü. Üstüme de kat kat giyiniyorum. Ne yapayım şık görüneceğim diye hasta olmak istemiyorum. Havalar düzelince şık giyinmeye devam
asıl sebep tüm gün masabaşı olmamda, kan dolaşımım yavaşlıyor, genetik bizim ailede bu. özellikle ayaklarım hiç ısınmıyor. e kimse üşümeyince de bir tek benim üşümemle ısı da artırılmıyor bende mecburen çareler arıyorum kendimeTermal atlet yün tayt. çorap vs. ne giysen üşüyorsun kansızlık, demir eksikliği falan olmasın sende?
yok zaten boğazlı kazak, yünlü hırka kazak vs giyiyorum. ortam bana göre soğuk erkekler terliyormuş.
evet onlardan var ama pek klasik olanlarını bulamadım.içi kürklü çizmelerden ya da botlardan al
ayaklarınız yüksek olsun sihirli cümle benim için masabaşında oturduğum için asla ısınmıyorlarBen Hırka kazak / gömlek giyiyorum, birde içime atletleri 2 adet giydiğimde ince ama fazla kat giydiğimde üşümüyorum ayakkabılarınız yüksek olsun farkı göreceksiniz. Kaşe ceket takımlarımda var, ztn çok soğuk zamanlar çok sürmüyorki, o zmnlarda da şık deil sıcak olmaya bakın sizde :)
kimi üşüyor kimi terliyor, e tabi ısının az olması yöneticinin de işine geliyor malum doğalgaz pahalı :)niye menapozamı girmişler tövbe yarabbi nedir bu erkek egemenliği kardeşim
kan dolaşımı yetersizliği genetikDemir eksikligin olmasin canim, bu kadar usumenin tibbi bir sebebi olmasin?
bakacağım dediğiniz hırkalara teşekkür ederim :) yün çorap hep giyiyorum zaten :)Geçen gün sementa da kalın yün ceket modelinde hırkalar vardı, böyle kemerli deri desenli falan, hatta uzunları da vardı uzunlu kısalı yelekleri de vardı. Tam tarif ettiğiniz gibi klasik tarzdalardı. Böyle bir iki ceket hırka tarzı şeyler alabilirsiniz. Onun haricinde termal tayt termal badi giyebilirsiniz kıyafetleriniz altına. Ayaklar için de yün çoraplar :)
evet pazardan tüm kıyafetleri ayarlamak benim de hayalim ama bir türlü icraata geçemedim o konuda. :)ben spor giyiniyorum ofistede o yüzden kazak filan
ama ablam klasik giyiniyor o da mont içine kalın bi hırka giyiyor genelde etek değil böyle soğuklarda pantolonu tercih ediyor
ve o pazar günü 5 günlük kıyafetini seçip ayırıyor sabah ugrasmıyor
asıl sebep tüm gün masabaşı olmamda, kan dolaşımım yavaşlıyor, genetik bizim ailede bu. özellikle ayaklarım hiç ısınmıyor. e kimse üşümeyince de bir tek benim üşümemle ısı da artırılmıyor bende mecburen çareler arıyorum kendime
bende bankacıyım ama dediğiniz kadar sıcak olmuyor çünkü ısıyı düşürüyorlar malesef.Dışarı soğukta içerisi nsl soguk onu anlamadım kombi klima ısıtıcı vs yok mu ilginç!!!
bankada çok sıcak oldugu için bende ten çorap elbise ve stiletto giydim ona ragmen piştim yani
evet onu duymuştum deneyeceğim teşekkürler...Giyim için değil ama ısınma için bir şey önerebilirim, ben de çok üşüyorum. Fanlı ısıtıcı aldım ayağımın tam yanında duruyor, üşüdükçe çalıştırıyorum. Bayağı faydası dokunuyor bana.