Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

redvelvetcake redvelvetcake senin niyetine Fetih suresi okudum arkadaşım yeni hayatında hayır kapıları fetih Suresi ile açılsın hayırlar fetholsun şerler defolsun. 💐🌺 slnn12345 slnn12345 yarın ki görüşmen için Yasin suresi okudum Dua ettim,güzel haberlerini bekliyoruz 🌸💐
Allah razı olsun🥺 cok tesekkur ederim dicem ama nasıl tesekkur etsem ki🙏🏼Cok mutlu oldum gercekten🥰💖💖💖💖

Yarın kendi günüm🥰 cok heyecanlandım nedense🙊 burada birbirimize dua kardesı olduk aslında en güzel heyecan bu🙏🏼 İyi ki varsınız cok mutluyum bu guzel grubun içinde olmaktan😍
Bırkac dua once bu sene yaşadıklarımı anlatmıştım ve ne kadar üzüldüğümü zor toparladıgımı çoğu arkadasım bilir buradaki😔
benim niyetim önce saglık, sonra da hem aklıma hem gönlüme göre biriyle tanışmak, istedigim gibi bir evlilik yapmak bir yuva kurmak evlat sahibi olmak. Maddi manevi rahat etmek, sıkıntısız ve sevgi dolu bir hayat sürmek, el üstünde tutulmak.
Burada niyetimizi paylaştığımız gibi olduğu zaman da müjdelerimizi paylaşacağımıza cok inanıyorum🤲🏼 Müminin mümine ettiği dualar kabul olurmus, Benım icin ettiğiniz duaların bin kat güzeli sizin olsun inşallah💗
Cok tesekkur ederim hepinize şimdiden🥰🥰🥰
Niyetine okudum canım. Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin sana. Hayırlı evlilik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏

Maddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile 🕋 umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım 🤲

Duama amin diyen dua kardeşlerimin de niyetlerini kabul eyle ALLAH'ım aminnnn🤲

kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin

🌹Hepinizin ağzınıza yüreğinize sağlık ALLAH razı olsun canlar redvelvetcake redvelvetcake :KK200:

Maddi ve manevi ne engel varsa onların kalkmasını ve tez vakitte eşim ile 🕋 umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH''ım 🤲

🌹Hepinizin ağzınıza yüreğinize sağlık ALLAH razı olsun canlar redvelvetcake redvelvetcake :KK200:
Okudum canım daha doğrusu çoğunu sen okudun Allah razı olsun mahçup oldum 🙈🥰 duanı da ettim Rabbim en kısa zamanda kabul olduğu sevincini yaşatsın 🥰

Okudum canım daha doğrusu çoğunu sen okudun Allah razı olsun mahçup oldum 🙈🥰 duanı da ettim Rabbim en kısa zamanda kabul olduğu sevincini yaşatsın 🥰
Mahcup olacak bir durum yok canım Bebeğim hasta diye yazınca dün burda, destek olmak istedim birlikte okuduk benim niyetime :KK68:

Maddi manevi engel varsa kalkması için ve eşinle hacca/umreye gitmeniz için dua ettim. Allah kabul etsin amin 🌸 redvelvetcake redvelvetcake

Niyetine okudum canım Allah kabul etsin 🙏

X