- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.561
Kızlar haftasonu sınavlarım var nolur dua edin,öpüyorum hepinizu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılar diliyorum. En iyi puanlari alırsınız inşallahKızlar haftasonu sınavlarım var nolur dua edin,öpüyorum hepinizu
Ben de sizden esinlenerek Bugün arkadaş için okumam bitince 10 ayetel kursi 70 ya Allah ya Rahman ya rahim ya kavi ya Kadir okudum hepimiz için Allah kabul etsinÇok sağol canım Allah razı olsun.
Öyle umitliyim ki. Allah'ın izniyle hepimizin duaları kabul olacak tez vakitte.
Bende öyle okudum a. Allah kabul etsinS selametvedua arkadaşımın niyetine okudum. Rabbim evinize evliliğinize aydınlık ferahlık versin. Hakkınızda en hayırlısını nasip etsin aminn redvelvetcake
Sizin okuduğunuz gibi
11 İstigfar
22 Salavat
70 Ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 Ayetel kursi
313 Rabbiyesir şeklinde okudum
Aminnn kurabiyemmmBende öyle okudum a. Allah kabul etsin
arkadaşımızın niyetine okudum Dua ettim ne güzel bir güne denk geldi..Allahım niyetini afiyetle kolaylıkla versin inş.(bilgisayrdan etiket yapamıyorum :) )Yarın normalde canangul133 arkadaşımızın sırasıydı ama listeden çıktığı icin S selametvedua arkadasımız ıcın okuyacağız
klavyede Alt Gr tuşu varya canım ona bas, basılı bir şekilde @ tuşa bas ara vermeden nick yaz oluyor. Nillattearkadaşımızın niyetine okudum Dua ettim ne güzel bir güne denk geldi..Allahım niyetini afiyetle kolaylıkla versin inş.(bilgisayrdan etiket yapamıyorum :) )
Allah razı olsun. Dualarınızı her daim en hayırlısıyla kabul etsin.Ben de okudum simdi arkadasımız ıcın. Aksam yatmadan da Yasin okuyacağım kendısıne, Allah sıkıntı yaşayan herkese yardım etsin