- 23 Mart 2022
- 14.314
- 53.672
- 41
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.241
yeni listede bende olmak istiyorum hem hızlı gidiyor hemde birlikte daha düzenli okunuyur birbirimizin duasını alıyoruz çok şükür.Pazar son okumamızı yapıcaz yeni listede olmak isteyenler bu mesajımı likelasın lütfen
Okudum,Allahım kabul etsin gönüllerinde ki muratlarını versin inş.
Tabii ki olur ne demekyeni listede bende olmak istiyorum hem hızlı gidiyor hemde birlikte daha düzenli okunuyur birbirimizin duasını alıyoruz çok şükür.
benimde bir ricam var tabi ki uygun görülürse listeyi yapınca katılımcıların yanına kısa niyet yazsanız; evlilik niyetiyle, bebek niyetiyle, iş niyetiyle, oğlumun şifası niyetiyle gibi gibi
Amin cümlemizeNe güzel ya Türkiye'nin her bir köşesinde adını bilmediğim tanımadığım insanlar benim için dua ediyor. Bunu bilmek hissetmek çok güzel. İnsan çok duygulaniyor. Allah sağlık afiyet bereket versin hepinize
Tabii ki canım hıc fark etmez nasıl istersenızTabii ki de olmak isterim hem hızlı bitiyor güzel oluyor canımŞöyle yapsak olur mu kısaca ne niyetimiz varsa onu yazsak sana sen o şekilde paylaşsan nasıl olur
İlk sayfaya listeni yaziyorsun ya, oraya bir kere yazsan, ordan bakarız sıradaki arkadaşın niyetineTabii ki olur ne demekBu sefer öyle yapalım
tamamdır canım cok mantıklıİlk sayfaya listeni yaziyorsun ya, oraya bir kere yazsan, ordan bakarız sıradaki arkadaşın niyetine