Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

kızlar ben yeni yıla girdigimizden beri her gun icin belli duaları okumak adına liste yapmıstım kendime, bazen aksatıyorum ama okumaya calısıyorum hep, aksatmadıgım bir tek sey oldu (buradaki okumalarımız dısında) günlük 1000 salavat, her gun okumaya calısıyorum alıskanlık haline getirmeye calısıyorum insallah bırakmam. ayrıca her gun 1 yasin 1 vakıa 1 fetih okumaya calısıyorum ama dun isten cok gec cıktım ve kafam cok doluydu okuyamadım mesela, biraz tembellik yaptım acıkcası eve gelip cay icip video izlemek iyi geldi bana oyle bos bos. ama istikrarlı bir sekilde okumaya calısıyorum insallah duzene koyarım size de tavsiye ederim her gün 1000 olmasa da 100 200 500 salavat:KK68:

Pazar son okumamızı yapıcaz yeni listede olmak isteyenler bu mesajımı likelasın lütfen😍
Tabii ki de olmak isterim hem hızlı bitiyor güzel oluyor canım♥️ Şöyle yapsak olur mu kısaca ne niyetimiz varsa onu yazsak sana sen o şekilde paylaşsan nasıl olur🌺

X