Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Uzuldum istersen birdaha sira sana gelince birde hepimiz sana nazar duasi okuyalim. Ben simdiden 7 ayetel kursi 7 nas 7 felak okudum senin icin. Gecmis olsun tekrardan

Okudum

coook tesekkur ederim. ben de kaydedicem simdi. gercekten terslik ustune terslik yazıyorum. inanın simdi size yazdıktan sonra sabah, telefon geldi yine bir kötü haber aldım. ne zaman sona ericek bu tatsız dönem merak ediyorum
Sıkıntılar geldi mi üst üste gelir derler.Rica ederim.Bir de nacizane bol bol savalat öneriyorum

Çok geçmiş olsun inşallah düzelir bi an önce

Okudum rabbim kabul etsin inşallah Allah yar yardımcısı olsun

Okudum Rabbim dualarını kabul eylesin Nillatte

Uzuldum istersen birdaha sira sana gelince birde hepimiz sana nazar duasi okuyalim. Ben simdiden 7 ayetel kursi 7 nas 7 felak okudum senin icin. Gecmis olsun tekrardan
Yaa simdi gördum cok tesekkur ederim Bundan sonra ben de evden cukarken okuyacağım her sabah. Sağa sola üfleyerek. En büyük en güçlü kalkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…