- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Okudum1. C Canangul133 - 10 tane - OKUNDU
2. H Huzurkokanmevsimler - 10 tane -
3. E eczpinar00 - 10 tane - OKUNDU
4.Mavi_Eftelya - 10 tane -
5.redvelvetcake - 10 tane - OKUNDU
6. @Leftright - 10 tane -
7.agustos72 - 10 tane -
8.-Bibli - 10 tane -
9.slnn12345 - 10 tane -
10. M mervem1001 - 10 tane -
11. Z Zeynoyi - 10 tane -
12.YagmurSendeanlarsn - 10 tane -
13. @loyalty16 - 10 tane -
14. E Esragull - 10 tane -
15.Nillatte - 10 tane - OKUNDU
16.dreamy07 - 10 tane -
17.Onikiagustos - 10 tane -
OkudumOkudum
Tabii ki canımKızlar
yarın benim niyetime okunacak rica etsem işimde ki yer değişikliği için Dua eder misiniz? Yer değişikliği talebinde bulunmuştum.redvelvetcake
Ben katılmak istiyorum yeni listeye tekrar. Çok hayırlı bi iş yapıyorsun Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallahKızlar carsamba gunu son okumamızı yapıcaz ve listemiz tamamlanıyor. Neredeyse üc haftadır birbirimize dua ediyoruz cok sukur bir sıkıntı yasamadık kücük aksaklıklar her zaman olabilir insanlık hali. yeni duamız icin simdiden ismini yazdırmak isteyen varsa yazabilir iki yeni arkadasımız da katılmak istiyor ben onları da not aldım. tekrar listemizi yavas yavas sekillendirelim. bu sefer daha az vaktinizi alacak bir dua sectim oncelerde ne zaman devamlı okusam bir mucize yasadıgım harika bir dua. ben tecrube ettim sizinle de paylasmak istiyorum hep birlikte guzellikler yasayalım insallah.
Bende katılmak istiyorum canımKızlar carsamba gunu son okumamızı yapıcaz ve listemiz tamamlanıyor. Neredeyse üc haftadır birbirimize dua ediyoruz cok sukur bir sıkıntı yasamadık kücük aksaklıklar her zaman olabilir insanlık hali. yeni duamız icin simdiden ismini yazdırmak isteyen varsa yazabilir iki yeni arkadasımız da katılmak istiyor ben onları da not aldım. tekrar listemizi yavas yavas sekillendirelim. bu sefer daha az vaktinizi alacak bir dua sectim oncelerde ne zaman devamlı okusam bir mucize yasadıgım harika bir dua. ben tecrube ettim sizinle de paylasmak istiyorum hep birlikte guzellikler yasayalım insallah.
Bende katılmak istiyorumKızlar carsamba gunu son okumamızı yapıcaz ve listemiz tamamlanıyor. Neredeyse üc haftadır birbirimize dua ediyoruz cok sukur bir sıkıntı yasamadık kücük aksaklıklar her zaman olabilir insanlık hali. yeni duamız icin simdiden ismini yazdırmak isteyen varsa yazabilir iki yeni arkadasımız da katılmak istiyor ben onları da not aldım. tekrar listemizi yavas yavas sekillendirelim. bu sefer daha az vaktinizi alacak bir dua sectim oncelerde ne zaman devamlı okusam bir mucize yasadıgım harika bir dua. ben tecrube ettim sizinle de paylasmak istiyorum hep birlikte guzellikler yasayalım insallah.
Allah'ın izniyle ben de dua grubunda bulunmak istiyorum canım.Kızlar carsamba gunu son okumamızı yapıcaz ve listemiz tamamlanıyor. Neredeyse üc haftadır birbirimize dua ediyoruz cok sukur bir sıkıntı yasamadık kücük aksaklıklar her zaman olabilir insanlık hali. yeni duamız icin simdiden ismini yazdırmak isteyen varsa yazabilir iki yeni arkadasımız da katılmak istiyor ben onları da not aldım. tekrar listemizi yavas yavas sekillendirelim. bu sefer daha az vaktinizi alacak bir dua sectim oncelerde ne zaman devamlı okusam bir mucize yasadıgım harika bir dua. ben tecrube ettim sizinle de paylasmak istiyorum hep birlikte guzellikler yasayalım insallah.
Ben istiyorumKızlar carsamba gunu son okumamızı yapıcaz ve listemiz tamamlanıyor. Neredeyse üc haftadır birbirimize dua ediyoruz cok sukur bir sıkıntı yasamadık kücük aksaklıklar her zaman olabilir insanlık hali. yeni duamız icin simdiden ismini yazdırmak isteyen varsa yazabilir iki yeni arkadasımız da katılmak istiyor ben onları da not aldım. tekrar listemizi yavas yavas sekillendirelim. bu sefer daha az vaktinizi alacak bir dua sectim oncelerde ne zaman devamlı okusam bir mucize yasadıgım harika bir dua. ben tecrube ettim sizinle de paylasmak istiyorum hep birlikte guzellikler yasayalım insallah.