Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Okudum

1. C Canangul133 - 10 tane - OKUNDU
2. H Huzurkokanmevsimler - 10 tane - OKUNDU
3. E eczpinar00 - 10 tane - OKUNDU
4. Mavi_Eftelya - 10 tane - OKUNDU
5. redvelvetcake - 10 tane - OKUNDU
6. @Leftright - 10 tane - OKUNDU
7. agustos72 - 10 tane - OKUNDU
8. -Bibli - 10 tane -
9. slnn12345 - 10 tane - OKUNDU
10. M mervem1001 - 10 tane - OKUNDU
11. Z Zeynoyi - 10 tane -
12. YagmurSendeanlarsn - 10 tane - OKUNDU
13. @loyalty16 - 10 tane - OKUNDU
14. E Esragull - 10 tane -
15. Nillatte - 10 tane - OKUNDU
16. dreamy07 - 10 tane - OKUNDU
17. Onikiagustos - 10 tane - OKUNDU

Kızlar carsamba gunu son okumamızı yapıcaz ve listemiz tamamlanıyor. Neredeyse üc haftadır birbirimize dua ediyoruz cok sukur bir sıkıntı yasamadık kücük aksaklıklar her zaman olabilir insanlık hali. yeni duamız icin simdiden ismini yazdırmak isteyen varsa yazabilir iki yeni arkadasımız da katılmak istiyor ben onları da not aldım. tekrar listemizi yavas yavas sekillendirelim. bu sefer daha az vaktinizi alacak bir dua sectim oncelerde ne zaman devamlı okusam bir mucize yasadıgım harika bir dua. ben tecrube ettim sizinle de paylasmak istiyorum hep birlikte guzellikler yasayalım insallah.

Ben katılmak istiyorum yeni listeye tekrar. Çok hayırlı bi iş yapıyorsun Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah

Bende katılmak istiyorum canım redvelvetcake

Bende katılmak istiyorum bu arada kendi yerime de okudum Rabbim okuyan herkesten razı olsun çok sağol canım Allah sendende razı olsun birbirimize dua etmemize vesile olduğun için

Allah'ın izniyle ben de dua grubunda bulunmak istiyorum canım. redvelvetcake

Ben istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…