Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Kızlar ya iki haftadır surekli bir aksilik bir sıkıntı yasıyorum neden böyle oldu anlamadım :KK43: trafik kazasından tutun hırsızına kadar bir sürü sey yasadım, bir bucuk senedir regl olunca karnım agrımazdı dun karın agrısından öldüm resmen, sürekli bir sıkıntı yasıyorum, trafikte abuk sabuk insanlar satasıyor, yani 10 yıldır araba kullanıyorum ilk defa boyle seyler basıma geldi. neden anlamadım.. cok sanssız bir dönem midir nedir, dun de arabam bozuldu yani kaldım öyle, tık demeyen araba motordan duman cıkmaya basladı yani. bu sabah da yine haftaya korkunc basladım. aksilik üstüne aksilik :KK43: ne yapsam ne okusam ki ekstradan :KK43:

Kızlar ya iki haftadır surekli bir aksilik bir sıkıntı yasıyorum neden böyle oldu anlamadım :KK43: trafik kazasından tutun hırsızına kadar bir sürü sey yasadım, bir bucuk senedir regl olunca karnım agrımazdı dun karın agrısından öldüm resmen, sürekli bir sıkıntı yasıyorum, trafikte abuk sabuk insanlar satasıyor, yani 10 yıldır araba kullanıyorum ilk defa boyle seyler basıma geldi. neden anlamadım.. cok sanssız bir dönem midir nedir, dun de arabam bozuldu yani kaldım öyle, tık demeyen araba motordan duman cıkmaya basladı yani. bu sabah da yine haftaya korkunc basladım. aksilik üstüne aksilik :KK43: ne yapsam ne okusam ki ekstradan :KK43:
çook geçmiş olsun. Çokça sadaka verin ve fetih suresi okuyun her gün hayırların fethi şerlerin defi için niyet alın. Allahım üstümde bulunan nazar haset kazayı belayı kaldır hayır kapılarını bana Fetih suresiyle aç,şer kapılarını Fetih suresiyle kapat diye Dua edin.

Çok geçmiş olsun. Bazen aksilikler üst üste geliyor. Yaşadığın olay son olsun, Allah güzelliklerle karşılaştırsın inşallah canm 🙏

Kızlar carsamba gunu son okumamızı yapıcaz ve listemiz tamamlanıyor. Neredeyse üc haftadır birbirimize dua ediyoruz cok sukur bir sıkıntı yasamadık kücük aksaklıklar her zaman olabilir insanlık hali. yeni duamız icin simdiden ismini yazdırmak isteyen varsa yazabilir iki yeni arkadasımız da katılmak istiyor ben onları da not aldım. tekrar listemizi yavas yavas sekillendirelim. bu sefer daha az vaktinizi alacak bir dua sectim oncelerde ne zaman devamlı okusam bir mucize yasadıgım harika bir dua. ben tecrube ettim sizinle de paylasmak istiyorum hep birlikte guzellikler yasayalım insallah. :KK200::KK200::KK200:
ben kattılmak istiyorum yine 🌸 redvelvetcake redvelvetcake

Öncelilke çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım son bulur bu terslikler. Ayetel kürsi felak nas, kalem 51 51. ayeti. yedurru duası aklıma gelirse yazacağım diğerlerini ben günlük okuyorum hepsini.

Kızlar ya iki haftadır surekli bir aksilik bir sıkıntı yasıyorum neden böyle oldu anlamadım :KK43: trafik kazasından tutun hırsızına kadar bir sürü sey yasadım, bir bucuk senedir regl olunca karnım agrımazdı dun karın agrısından öldüm resmen, sürekli bir sıkıntı yasıyorum, trafikte abuk sabuk insanlar satasıyor, yani 10 yıldır araba kullanıyorum ilk defa boyle seyler basıma geldi. neden anlamadım.. cok sanssız bir dönem midir nedir, dun de arabam bozuldu yani kaldım öyle, tık demeyen araba motordan duman cıkmaya basladı yani. bu sabah da yine

haftaya korkunc basladım. aksilik üstüne aksilik :KK43: ne yapsam ne okusam ki ekstradan :KK43:
Çok geçmiş olsun.Not defterimde kayıtlı duayı gönderiyorum.
"Euzü bi kelimatillahi't tammeti min gadabihi ve ikabihi ve şerri ibadihi ve min hemezatiş şeytani ve euzü bike rabbi en yahdurun."
Meali, "Allah'ın gazabından ve Allah'ın cezasından, kullarının şerrinden, şeytanın çarpmasından Allah'ın kelimelerine sığınırım. Bunların bana gelmelerinden Rabbim sana sığınırım.

Çok geçmiş olsun.Not defterimde kayıtlı duayı gönderiyorum.
"Euzü bi kelimatillahi't tammeti min gadabihi ve ikabihi ve şerri ibadihi ve min hemezatiş şeytani ve euzü bike rabbi en yahdurun."
Meali, "Allah'ın gazabından ve Allah'ın cezasından, kullarının şerrinden, şeytanın çarpmasından Allah'ın kelimelerine sığınırım. Bunların bana gelmelerinden Rabbim sana sığınırım.
coook tesekkur ederim. ben de kaydedicem simdi. gercekten terslik ustune terslik yazıyorum. inanın simdi size yazdıktan sonra sabah, telefon geldi yine bir kötü haber aldım. ne zaman sona ericek bu tatsız dönem merak ediyorum

Öncelilke çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım son bulur bu terslikler. Ayetel kürsi felak nas, kalem 51 51. ayeti. yedurru duası aklıma gelirse yazacağım diğerlerini ben günlük okuyorum hepsini.
coook tesekkur ederim. bunları da yazıcam. benim bu ara o kadar yogunlugum var ki isle ilgili, hem is yogunlugu hem simdi sene sonu diye bir suru yemekler, yorgunluktan eve gelince dus alıp uyur oldum surekli, dogru duzgun dua okuyamıyorum konsantre de olamıyorum uzun sure. sadece uyumadan yasin okuyorum bir de bizim listemize katılabılıyorum. insallah bir an once her sey yoluna girer. cok sukur hep gecici seyler cozumu olan seyler ama yine de, bugun cidden allak bullak oldum

1. C Canangul133 - 10 tane -
2. H Huzurkokanmevsimler - 10 tane - OKUNDU
3. E eczpinar00 - 10 tane - OKUNDU
4. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya - 10 tane - OKUNDU
5. redvelvetcake redvelvetcake - 10 tane - OKUNDU
6. @Leftright - 10 tane -
7. agustos72 agustos72 - 10 tane -
8. -Bibli -Bibli - 10 tane -
9. slnn12345 slnn12345 - 10 tane - OKUNDU
10. M mervem1001 - 10 tane
11. Z Zeynoyi - 10 tane -
12. @Sendeanlarsn - 10 tane -
13. @loyalty16 - 10 tane -
14. E Esragull - 10 tane -
15. Nillatte Nillatte - 10 tane - OKUNDU
16. dreamy07 dreamy07 - 10 tane -
17. @Beyourselff - 10 tane -

çook geçmiş olsun. Çokça sadaka verin ve fetih suresi okuyun her gün hayırların fethi şerlerin defi için niyet alın. Allahım üstümde bulunan nazar haset kazayı belayı kaldır hayır kapılarını bana Fetih suresiyle aç,şer kapılarını Fetih suresiyle kapat diye Dua edin.
Amin cok tesekkur ederim. fetih suresini de günlük okumalarım arasına eklemem lazım aslında. ne zaman okusam hep faydasını gördüm, yani fayda gormek derken insanın ici rahatlıyor ya o anlamda. bu ara zor vakit buluyorum her seye. ama insallah duzene koyucam, su kötülükler son bulsun artık :KK43:

X