Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

bu arada listemiz uzun, masallah diyelim simdiye kadarki en kalabalık grubumuz bu oldu bu sebeple tabii kimimize hemen kimimize en sonda okunuyor dua, ama bana daha cok var uc hafta sonra ancak sıra gelecek diye dusunmeyın hic, cunku bizim baska bir mümin kardesimize okudugumuz ettigimiz duanın aslında kac katını aslında kendimize ediyor oluyoruz, bir baska arkadasımız icin okudugumuz duanın hayrı gelip bizi buluyor, o yuzden birbirimize okudugumuz dualar cok kıymetli, aslında her gun bir arkadasımıza bir dua okuyorsak kendimize on dua okuyormus gibi oluyoruz

Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşi için yapacağı dua icabet edilen ve Allah -Azze ve Celle-'nin katında makbul olan dualardandır. Kardeşi için dua ettiğinde başında bir melek durur ve “Amin” der, “Kardeşin için istediğin bu hayrın bir misli de sana verilsin.” diye dua eder.

Aynen canım yazdıklarına katılıyorum bu bilinçle her gün okuyorum sıram geçti yada sırama çok var diye düşünmedim hiç hangi topikte okursam okuyayım duanın çok faydasını görüyorum çok şükür selam ve dua ile

evet birbiri için dua etmek çok güzel listenin neresinde olursam olayım her gün tüm kalbimle sıradaki arkadaşımın dileği için dua ediyorum bu harika bir his ve Allah katında değeri de çok güzel ve karşılığı almak şükür sebebi..

ayy canım seni görmek ne güzel evet ben de öyle gercekten, cok mutlu oluyorum her gun, iyi ki varsınız

ne kadar güzel söyledin canım, aynen öyle, gönlümden geçirerek kendi niyetimmis gibi ictenlikle okuyorum, Allah biliyor insallah kabul olsun en hayırlısıyla butun dualarımız

Sorumluluğunu bilen, kendine okunduktan listeden çıkmayıp yarı yolda bırakmayan insanlarla okuyunca kaçıncı sırada olduğunun hiç önemi yok. Hepsi çok kıymetli

Okudum
Ya aptallastim nereye okuyup nereye okumadığımı şaşırıyorum şunu söyle alıntılayın da karistirmayayim

Okuudm carsamba rainy için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…