Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

evet canım mutlaka yazıyoruz buraya okudum diye, ben de ona göre listeyi isaretliyorum cunku. iki gün ust uste okudum demeyen olursa listeden cıkarıyoruz, hak gecmemesi adına. hosgeldin canım

canım cok tesekkur ederim cevapladıgın ıcın ben de simdi acabildim bilgisayarımı bugun gec geldim biraz iseAllah razı olsun sen herkese cevap vermissin cok sag ol

Okurum cnm ekle beni. Yarın veya obursu gün kesin okur yazarım okudum die. Peki btnce bagislamicam degilmi yada şu kişinin niyetine falan denicem dimi?
aldım canım simdi seni de, o gun gunu olan kisi niyetlerini yazıyor onların niyetine okuyup bagıslaman gerekiyor, onceki arkadasların dualarını okudugunda haber verirsen super olur, bugun de I Ism arkadasımızın niyetine okuyoruz

Salı günü
31 Ocak salı ism okudum

Canım grubun basından beri cok ilerlemedik, önceki arkadaşlarımızın niyetlerine okuyabilirsen senı alabılırım son sırayaBir kişi cuktı cunku gruptan, okurum dersen alayım
Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycam
Bn şimdi anlamadım.uc kişi kimmve niyetleri ne ve ne okuycam. Bana açıkça yazarsanız başlarım.simdi

Ben başka konudaki dua zincirinde katilmisim sanrm. Onla bunu karıştırdım. Beni listeye eklediyseniz çıkarın başka bı zmn katılırım.inskusura bakmayin

Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycam

Bn şimdi anlamadım.uc kişi kimmve niyetleri ne ve ne okuycam. Bana açıkça yazarsanız başlarım.simdi
Canm topicin ilk sayfasina bakarsan 27 Ocak yeni liste diye ve orda kimlerin katildigi yazıyor. Bugün 5.kisiye okunuyormus. Şimdi bakinca farkettim. Hergün bir kişi icin 100 hasbinallah nimel vekil okunuyor. Galiba 21 Şubat a kadar sürüyor. Ama galiba katilmak istemiyormussun. redvelvetcake arkadaşımız gelince ilgilenir.

Şimdi başlarsam 5 kişiye okumam gerek sanrm. Bn başta anlayamadim . Yeni baslio sandım 100 okuycam sadece sandım ama yetişen oyuzden hiç madue etmiyim kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…