Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

redvelvetcake redvelvetcake yarın işbaşı yapıyorum,takip edemeyebilirim,bu nedenle bu dua listesinden çıkarmanızı rica ediyorum.Kusura bakmayın

Canım benim sen ne kadar guzel bir insansın, Allah yoluna hep Senın gibi guzel kalplileri iyi niyetlileri temiz insanları cıkarsın, yolun cicek bahçesi olsun ınsallah❤️Nasıl mutlu oldum🥰
Bende her aklıma geldikçe dua ediyorum anneniz için 🤲🌺 Allah şafi ismiyle şifalar versin,hiç olmamış a çevirsin ini💐

Pazar günü için okudum canım redvelvetcake redvelvetcake anneciğin için de bildiğim duaları okudum Allah kabul etsin iyi geceler canım🌸
Canım benım ❤️🙏🏼İyi ki varsın cok tesekkur ederim, bana ettiğin duaların sevabının bin katı Senın olsun ınsallah, Allah yuregıbı ferahlatsın sana uzuntulerını unutturacak mutluluklar nasip etsin mutluluk gözyaşların olsun ınsallah🥰❤️

okumalarımı yaptım canım annene ama gecede yacam Allah'ın izniyle. Sende kalbi çok güzel bir insansın hep burdabızım çin uğrasıyorsun. Allah razı olsun iyiki varsın 🥰

Okudum, Allah kabul etsin, herkesten Allah razı olsun redvelvetcake redvelvetcake canım annen nasıl, onun için ya safi okuyacağım ve dua edecegim

Bende her aklıma geldikçe dua ediyorum anneniz için 🤲🌺 Allah şafi ismiyle şifalar versin,hiç olmamış a çevirsin ini💐
Allah razı olsun kızlar🥰❤️ İyi ki ama iyi ki varsınız guzel haberler vermek nasıl olsun burada ınsallah cok sag olun🙏🏼❤️

X