- 8 Mart 2022
- 275
- 454
- 35
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.121
dreamy07 niyetine okudum Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eyleyip nasib etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende her aklıma geldikçe dua ediyorum anneniz için Allah şafi ismiyle şifalar versin,hiç olmamış a çevirsin iniCanım benim sen ne kadar guzel bir insansın, Allah yoluna hep Senın gibi guzel kalplileri iyi niyetlileri temiz insanları cıkarsın, yolun cicek bahçesi olsun ınsallahNasıl mutlu oldum
Canım benım İyi ki varsın cok tesekkur ederim, bana ettiğin duaların sevabının bin katı Senın olsun ınsallah, Allah yuregıbı ferahlatsın sana uzuntulerını unutturacak mutluluklar nasip etsin mutluluk gözyaşların olsun ınsallahPazar günü için okudum canım redvelvetcake anneciğin için de bildiğim duaları okudum Allah kabul etsin iyi geceler canım
okumalarımı yaptım canım annene ama gecede yacam Allah'ın izniyle. Sende kalbi çok güzel bir insansın hep burdabızım çin uğrasıyorsun. Allah razı olsun iyiki varsın
Okudum, Allah kabul etsin, herkesten Allah razı olsun redvelvetcake canım annen nasıl, onun için ya safi okuyacağım ve dua edecegim
Allah razı olsun kızlar İyi ki ama iyi ki varsınız guzel haberler vermek nasıl olsun burada ınsallah cok sag olunBende her aklıma geldikçe dua ediyorum anneniz için Allah şafi ismiyle şifalar versin,hiç olmamış a çevirsin ini
Tamam canımredvelvetcake yarın işbaşı yapıyorum,takip edemeyebilirim,bu nedenle bu dua listesinden çıkarmanızı rica ediyorum.Kusura bakmayın