Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Geçmiş olsun can Rabbim şifa versin S selametvedua niyetine de okudum Rabbim gönlündeki tüm duaları ve niyetleri kabul eylesin kalbinize ferahlık versin 🌾🙏

Annen nasil oldu canim? hic bilmiyorduk Allah sifa versin desen okurduk burdan.

S selametvedua arkadaşımızın niyetine okudum,ne niyet üzerine okuttuysa Allahım kolaylıkla nasip etsin inş.🌺🌸🌼
Anneciğinize şifa versin Rabbim nasıl şimdi sağlığı redvelvetcake redvelvetcake

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Geçmiş olsun canım. Nasıl annenin durumu?
canım arkadaslarım:KK200: Allah razı olsun cok sukur cok iyi bu haftaicibelli olacak tabii sonuclar ama su an bir sıkıntı yok gibi diyelim. cok tesekkur ederim iyi ki varsınız, insallah kötu bır sey cıkmaz :KK68:

Kizlar hasbinallah nimel vekil arasinda 've' baglaci var mi? Ben dün olmadan okudum. Sadece 100.de hasbinallah nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir okudum. Yanlışsa dünkü arkadaşımız için bir daha okuyacagim.

Mavi ayy Mavi ayy @Zuleyhaa kızlar dun okumamız basladı okuyabildiniz mi, haber vermediginiz icin sormam gerekiyor, iki gün ust uste haber vermeyenleri listeden cıkarıyoruz cunku bilgi vermek istedim belki fırsatınız olmamıstır ama okuduysanız veya okuyamayacak durumdaysanız lutfen yazalım :KK68:
Okudum ben canım yazdığımı sanıyordum unutmuşum kusura bakma

X