Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Nillatte Nillatte arkadaşımın iş ile alakalı dilekleri için okudum. Ayrıca kalbi gibi güzel bir evlilik yapması için de okudum. Allah kabul etsin amin 🌸

Kızlar birbirimize salatu tefriciye de okuyalım oda çok etkili ama her birimiz için 4444 tane okuyalım olurmu yani sayilari dagitalim hergun biri için niyet edip okuyalim ne dersiniz
canım ben de onu cok istiyorum aslında ama uzun bir dua, acaba baska grup mu acsak oradan okuyabiliriz, yani su an bile kisi bası 200 tane dusuyor yuvarlak hesapladım, ve bir gunde bitmesi zor diil evet ama calısan insanlar ve bebegi olanlar vs icin de zor olabilir :KK43: ama baska grup acarsak ben katılırım tefriciyeye, hatta salatı mecule, salavatı fatih onlar da olur, mesela mecule gunde 52 tane okunuyor diye hatırlıyorum o olabilir gibi gibi. bence cok guzel olur :KK68:

Amin canım bilmukabele 🥹 sen de iyi ki varsın iyi ki bu sitede sizin gibi iyi insanlarla karşılaştım☺️
ben de aynı duyguları paylasıyorum :KK68:Ben de dun gece senin icin Yasin okudum, cok icimden geldi, Allah kabul etsin, ben de iki sene once kimyasal gebelik ve cok agrılı bir surec yasamıstım aklıma o zamanlar geldi, cok uzuldum seni anlayamam ama uzuntunu hissediyorum, insallah Allah mutluluk gözyasları nasip eder sana :KK68:

canım ben de onu cok istiyorum aslında ama uzun bir dua, acaba baska grup mu acsak oradan okuyabiliriz, yani su an bile kisi bası 200 tane dusuyor yuvarlak hesapladım, ve bir gunde bitmesi zor diil evet ama calısan insanlar ve bebegi olanlar vs icin de zor olabilir :KK43: ama baska grup acarsak ben katılırım tefriciyeye, hatta salatı mecule, salavatı fatih onlar da olur, mesela mecule gunde 52 tane okunuyor diye hatırlıyorum o olabilir gibi gibi. bence cok guzel olur :KK68:
Evet çok güzel olur grup açsak onun için kimler gelebilirki

Grup açabiliriz aslında okumak isteyen ordan devam eder :KK36:Tefriciye,salavatı fatih ve mecule yi sırayla okuyabiliriz :KK9:

ben de aynı duyguları paylasıyorum :KK68:Ben de dun gece senin icin Yasin okudum, cok icimden geldi, Allah kabul etsin, ben de iki sene once kimyasal gebelik ve cok agrılı bir surec yasamıstım aklıma o zamanlar geldi, cok uzuldum seni anlayamam ama uzuntunu hissediyorum, insallah Allah mutluluk gözyasları nasip eder sana :KK68:
Bu mübarek ayda benim için okuduğun Yasin senin iki cihanda da yüzünü güldürsün canım🤲💕 evet çok zor ama tutunacak dalım var allah kimseyi dayanamayacağı acıyla sınamasın.. bugün için de okudum canım buarada❤️

Bende çok istiyorum ya çok güzel olur

X