Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Kizlar hasbinallah nimel vekil arasinda 've' baglaci var mi? Ben dün olmadan okudum. Sadece 100.de hasbinallah nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir okudum. Yanlışsa dünkü arkadaşımız için bir daha okuyacagim.
Benim bildiğim yok canım, ama cok fark ettirir mi bilemedim simdi, yani ben yok diye bılıyorum ❤️

Kizlar redvelvetcake redvelvetcake arkadasimiz grup yoneticimiz aylardir bizim icin burada ugrasiyor biliyoruz annesi rahatsiz hepimiz dua edelim mi yasin veya 1000 ya safi okuyalim destek olalim 🙏🌸
Canım benim sen ne kadar guzel bir insansın, Allah yoluna hep Senın gibi guzel kalplileri iyi niyetlileri temiz insanları cıkarsın, yolun cicek bahçesi olsun ınsallah❤️Nasıl mutlu oldum🥰

Canım benim sen ne kadar guzel bir insansın, Allah yoluna hep Senın gibi guzel kalplileri iyi niyetlileri temiz insanları cıkarsın, yolun cicek bahçesi olsun ınsallah❤️Nasıl mutlu oldum🥰
okumalarımı yaptım canım annene ama gecede yacam Allah'ın izniyle. Sende kalbi çok güzel bir insansın hep burdabızım çin uğrasıyorsun. Allah razı olsun iyiki varsın 🥰

X