- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.101
Estagfurullah canım. Yazdım simdiOkudum ben canım yazdığımı sanıyordum unutmuşum kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estagfurullah canım. Yazdım simdiOkudum ben canım yazdığımı sanıyordum unutmuşum kusura bakma
Benim bildiğim yok canım, ama cok fark ettirir mi bilemedim simdi, yani ben yok diye bılıyorumKizlar hasbinallah nimel vekil arasinda 've' baglaci var mi? Ben dün olmadan okudum. Sadece 100.de hasbinallah nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir okudum. Yanlışsa dünkü arkadaşımız için bir daha okuyacagim.
Canım benim sen ne kadar guzel bir insansın, Allah yoluna hep Senın gibi guzel kalplileri iyi niyetlileri temiz insanları cıkarsın, yolun cicek bahçesi olsun ınsallahNasıl mutlu oldumKizlar redvelvetcake arkadasimiz grup yoneticimiz aylardir bizim icin burada ugrasiyor biliyoruz annesi rahatsiz hepimiz dua edelim mi yasin veya 1000 ya safi okuyalim destek olalim
Allah razı olsun sizdenCanım benim cok tesekkur ederimcok duygulandım gerçekten. İyi ki varsınızOlur canım 1 tane Yasin okuyacağım ben akşam namazından sonra Allahım şifa versin güzel sonuçları gelsin.anneciğinin slnn12345 redvelvetcake
Cok tesekkur ederim canım Allah bin kere razı olsun sizdenredvelvetcake çok geçmiş olsun. 500 ya şafi okudum Allah annene acil şifalar versin. Amin
Evet Canim bende okudum kime bagisliyacagim.
okumalarımı yaptım canım annene ama gecede yacam Allah'ın izniyle. Sende kalbi çok güzel bir insansın hep burdabızım çin uğrasıyorsun. Allah razı olsun iyiki varsınCanım benim sen ne kadar guzel bir insansın, Allah yoluna hep Senın gibi guzel kalplileri iyi niyetlileri temiz insanları cıkarsın, yolun cicek bahçesi olsun ınsallahNasıl mutlu oldum
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahbugun S selametvedua arkadasımıza okuyoruz
simdiden Allah kabul etsin
hemen okuyanları isaretliyorum listemde
Ben de netten baktım bazi yerlerde var bazisinda yok. Farketmiyor galiba.Benim bildiğim yok canım, ama cok fark ettirir mi bilemedim simdi, yani ben yok diye bılıyorum