- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.061
Geçmişolsun canım iyi mi annenBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişolsun canım iyi mi annenBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmiş olsun kuzum.Rabbim anneciğine şifa versinBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
S selametvedua niyetine okudum.Allah’ım kabul etsinDUAMIZ:
99 adet Hasbinallah ve nimel vekil + 1 adet ve nimel mevla ve nimen nasir = yani toplam 100 tane okunacak her gün
27 Ocak: -loyalty
28 Ocak: S selametvedua
29 Ocak: @dreamy07
30 Ocak: Nillatte
31 Ocak: I Ism
1 Şubat: @rainyy
2 Şubat: @Leftright
3 Şubat: @Ada-anne
4 Şubat: Z Zeynoyi
5 Şubat: redvelvetcake
6 Şubat: Cuel
7 Şubat: E Esragull
8 Şubat: mandalina01
9 Şubat: slnn12345
10 Şubat: @agustos72
11 Şubat: @eczpinar00
12 Şubat: @Beyourselff
13 Şubat: @nazifeee
14 Şubat: @Zuleyha65
15 Şubat: Mavi_Eftelya
16 Şubat: Bluepinkkk
17 Şubat: H hazal94
18 Şubat: Mavi ayy
19 Şubat: YagmurSendeanlarsn
20 Şubat: @Huzurkokanmevsimler
21 Şubat: C Canangul133
22 Şubat: @erll
Canım kusura bakma geç yazdım biraz rahatsızım o yüzden okudum -loyalty niyetine Rabbim dualarını kabul eylesin amin7 arkadasımız kaldı okumaya haber vermeyen. Maalesef ıkı gun ust üste okumayanları gruptan çıkarıyorum
Geçmiş olsun can Rabbim şifa versin S selametvedua niyetine de okudum Rabbim gönlündeki tüm duaları ve niyetleri kabul eylesin kalbinize ferahlık versinBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Annen nasil oldu canim? hic bilmiyorduk Allah sifa versin desen okurduk burdan.Ben de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım. Nasıl annenin durumu?Ben de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmişolsun canım iyi mi annen
Allah razı olsun kızlar cok tesekkur ederim Cok sukur cok iyi Yarın taburcu olacak ınsallah bugun de hastanedeyızGeçmiş olsun kuzum.Rabbim anneciğine şifa versin