Canım cuma gunu 1234 e okudun zaten bugunde 5678 i okucan
17*4=68 okudumGünlük ER RAHİM zikir sayısı Toplam :insallah 258 adet
15 Kişi olduğumuz için kişi başına : 17
Duası okunan 20 adet
Anlamı:
Rahim : Çok merhamet eden, büyük nimetler veren.
Kerameti:
Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
Ya Rahim ismini zikretmeye devam eden kişi; belalardan, kazalardan ve afetlerden korunur. Uykusunda ağlayan veya korkan çocuğun üzerine 269 defa Er Rahim isminin yazıldığı kağıt konulursa; çocuk bu durumdan kurtulur. Tüm nimetler okuyanın ayağına gelir. Errahmanirrahim veya Ya Rahman Ya Rahim isimlerini zikredenler; sıkıntıdan, darlıktan ve korkularından kurtulurlar. Günde 100 defa okuyanın kalbi yumuşar, Allah’ın rahmetini kazanır. Kötülüklerden muhafaza olur.
Duamız başladı arkadaşlar.
M mavibilgisayar 'ın Duası :
Allahım döndü kuluna merhamet et onu önce kızına sonra ailesine kavustur. onun rızkını cogalt amin
ebruli-- 'nın Duası:
A aabbcc1122 'nin Duası:
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et. Başta kendime ve İsteyen herkese sağlıklı hayırlı senin yolunda evlat nasip eyle amin...
Cilekkokusu12345 'in Duası:
Bugün: M mavibilgisayar ,ebruli-- , A aabbcc1122 , Cilekkokusu12345 için okunacak...
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU
2:betul8516
3: K kalemero OKUDU
4:elfce92 OKUDU
5: M mavibilgisayar
6:ebruli--
7: A aabbcc1122 / OKUDU
8:Cilekkokusu12345 / OKUDU
9: G guzbahar / OKUDU
10: @whitepearll / OKUDU
11:mini87 / OKUDU
12:tubatesbih / okudu
13:htchmd / OKUDU
14:saydin78 / OKUDU
15:yumiti
Allahım kabul etsin inşallah ..
Çok Çok Çok pardon :)H E canım liste sonuna kadar okuduğumu yazmıştım :) gözünden kaçtı sanırım. Tüm Esma-ül Hüsna listelerinde de varım inşAllah
Rica ederim canım hatırlatmak istedimÇok Çok Çok pardon :)