Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

saydin78 canim ya bu arada ben kpss ye hazırlanıyorum sinavim için kazanmak için esma var mi bildiğin
Canim Allah zihin acikligi versin. InsaAllah gonlunce bir yer kazanırsın canım. Rabbimin tum esmalari elbette ki her derde deva sifalı. Ama sana onerebilecegim esmalar var ecdeb degeriyle yaziyorum tatlim. Sen onlari anlam ve niyetlerini netten de arastir. Rabbimin tum esmalarini da oku mutlaka

Ya Allah - 66
El- Muteali - 551
El- Habir - 812
El- Fettah - 489
El-Alim - 150
Es-Semi - 180
El-Latif - 129
El-Mucib - 3025
El-Hakim - 6084
El-Muhsi - 148
El -Mubdi - 57
El-Kayyum - 156

Senin nezdinde tum kizlara onerim her gun sirayla bir esmaul husnamızı anlam ve niyetlerine gore icinizden geldigi gibi niyet ederek okumaniz canlar. Ben Rabbim izin verirse baslayacagim en kısa zamanda. Sevgiyle kalın. Allaha emanet olun

Allahim senden razi olsun canim çok ama çok teşekkür ederim

Allah kabul etsin.Okudum.Hakkını helal et.Çok emeğin geçti.Topiği açan arkadaştan da Allah razı olsun.Ben hepinize hakkımı helal ettim,sizde helal edin lütfen.Allah şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.

Aminnn

Son düzenleme:
son esmalarımı da okudum Rabbim kabul etsin. Allahım hepinizden razı olsun kızlar okuduğumuz Esma-ül Hüsnalar hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah...

son zamanlarda aksattım hele son iki üç gün çok kötüydüm ancak okuyabildim Hakkınızı helal edin...
yeniden buluşmak dileğiyle hoşcakalın

Canım benimmm varsa hakkım helal-i hos olsun. Cok sukur bitirdik canım. Allahim tum dualarimizi kabul etsin insaAllah. Baska dualarda bulusmak dilegiyle

canlarrrr esmamız bittii Rabbim inşallah kabullerin en güzeliyle niyetlerimizi, dualarımızı kabul eylesin. İnşallah esma okumamızı tekrar başlatabiliriz. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Allaha emanet olun. Bol duayla ve Sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…