- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
canım benim duam ailemin nişanlımı kendi evladı gibi sevip kabul etmesiGünlük ER RAHİM zikir sayısı Toplam :insallah 258 adet
15 Kişi olduğumuz için kişi başına : 17
Duası okunan 20 adet
Anlamı:
Rahim : Çok merhamet eden, büyük nimetler veren.
Kerameti:
Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
Ya Rahim ismini zikretmeye devam eden kişi; belalardan, kazalardan ve afetlerden korunur. Uykusunda ağlayan veya korkan çocuğun üzerine 269 defa Er Rahim isminin yazıldığı kağıt konulursa; çocuk bu durumdan kurtulur. Tüm nimetler okuyanın ayağına gelir. Errahmanirrahim veya Ya Rahman Ya Rahim isimlerini zikredenler; sıkıntıdan, darlıktan ve korkularından kurtulurlar. Günde 100 defa okuyanın kalbi yumuşar, Allah’ın rahmetini kazanır. Kötülüklerden muhafaza olur.
Duamız başladı arkadaşlar.
H E 'nun Duası :
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ailemi butun sevdiğim insanları kazalardan , belalardan , kem gözden koru yarabbım. Bizi açlıkla , yoklukla sınama yarabbım, Sağlık ver Allahım Aminnn
betul8516 'nın Duası:
K kalemero 'nun Duası:
Allahım benim kızkardeşime mutluluk huzur ver ...AMiN
elfce92 'nin Duası:
Bugün:H E , betul8516 , K kalemero , elfce92 için okunacak...
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E /
2:betul8516 / OKUDU
3: K kalemero / OKUDU
4:elfce92 /
5: M mavibilgisayar /
6:ebruli-- /
7: A aabbcc1122 / OKUDU
8:Cilekkokusu12345 / OKUDU
9: G guzbahar / OKUDU
10: @whitepearll / OKUDU
11:mini87 / OKUDU
12:tubatesbih / OKUDU
13:htchmd /
14:saydin78 /
15:yumiti
Allahım kabul etsin inşallah ..
Kaç tane okuyacagim canimyumiti İlk 4 kişiye okuyacaksın canım.
Yenı liste yapıyorum.. Bugun toplam 8 kişiye okuyacaksın...
17 x 8 136K
Kaç tane okuyacagim canim
Canım diğer etiketledığim şeylere bak herkes için ayrı ayrı okuyup dualarına bakıp nıyet et ezbere okuma lütfen..K
Kaç tane okuyacagim canim
Cnm cuma gunu 1234 için okuduk..
Anladım canım okudumCnm cuma gunu 1234 için okuduk..
C.tesı ve pazar stede sorun vardı ve banlıydım yenı lıste yapamadım bugun 5678 için okuyoruzz..