Canim. Benim.duam tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak ve eşimin tayininin hayırlı bu yere çıkması sağ salim gidip gelmemiş bu sekilde dua ederseniz çok sevinirimGünlük ER RAHİM zikir sayısı Toplam :insallah 258 adet
15 Kişi olduğumuz için kişi başına : 17
Duası okunan 20 adet
Anlamı:
Rahim : Çok merhamet eden, büyük nimetler veren.
Kerameti:
Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
Ya Rahim ismini zikretmeye devam eden kişi; belalardan, kazalardan ve afetlerden korunur. Uykusunda ağlayan veya korkan çocuğun üzerine 269 defa Er Rahim isminin yazıldığı kağıt konulursa; çocuk bu durumdan kurtulur. Tüm nimetler okuyanın ayağına gelir. Errahmanirrahim veya Ya Rahman Ya Rahim isimlerini zikredenler; sıkıntıdan, darlıktan ve korkularından kurtulurlar. Günde 100 defa okuyanın kalbi yumuşar, Allah’ın rahmetini kazanır. Kötülüklerden muhafaza olur.
Duamız başladı arkadaşlar.
htchmd 'nın Duası :
ALlahım çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle sana teslimiz bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır yoktan var eden sensin. Tüm isteyenlere ve içinde de bize hayırlı evlatlar nasip eyle, bizleri de anne babalarımıza hayırlı evlat olmayı nasip et. Evlat sahibi olmamız hayırlı değil ise bize sabrımızı ver bizi doğru yola yönelt ALLAHIM SEN HERŞEYE KADİRSİN AMİN
saydin78 'ın Duası:
Allahım Sevda kuluna sağlıklı sıhhatli, fiziksel zihinsel ruhsal problemi olmayan hayırlı ömürlü imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip et. Senin yolundan bizleri ayırma Yarabbim"
yumiti 'nin Duası:
Bugün:htchmd , saydin78 , yumiti için okunacak...
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU
2:betul8516 OKUDU
3: K kalemero /
4:elfce92 / OKUDU
5: M mavibilgisayar /
6:ebruli-- OKUDU
7: @hst / (BEN OKUDUM HST NIN YERINE )
8:Cilekkokusu12345 / OKUDU
9: G guzbahar /
10: @whitepearll / OKUDU
11:mini87 / OKUDU
12:tubatesbih / OKUDU
13:htchmd / OKUDU
14:saydin78 / OKUDU
15:yumiti
Allahım kabul etsin inşallah ..
Bende okudum rabbim kabul etsin inşallahM mavibilgisayar , G guzbahar ,yumiti
Kızlar sizler kaldınız..
Yarın yanı lıste yapıyorum. Çıkıcak olan varsa bildirim yapsın...
KENDİME 16 DİĞERLERİNE+ 7*4=28 OKUDUMGünlük EL MELİK zikir sayısı Toplam 100 adet
13 Kişi olduğumuz için kişi başına : 7 ADET
Duası okunan 16 ADET
Anlamı:
Melik = Bütün Kainatın Tek Sahibi ve mutlak hükümdarı.
Kerameti:
Emir sahibi olmak, maddi ve manevi güçlü olmak için okunur.Sabah namazının ardından 121 defa Ya Melik ismini zikreden fakirlikten kurtulur. Bu ismi her gün okumaya devam edenler bazı sırlara vakıf olurlar.
İlim ve marifet sahibi olurlar.Zeval Vaktine doğru 100 kere sıkıntıları alır. Sabah namazından sonra 121 kere zenginlik nasip olur
Duamız başladı arkadaşlar. Zikir sayısı az olduğu için 5 kişi okuyacağız..
H E 'nun Duası :
Allahım sen beni ailemi bütün sevdiklerimi yoklukla ve sağlığımızla sınama yarabbim amin..
betul8516 'nın Duası:
RABBİM KARDEŞİM EV BORÇUNU SIKILMADAN DARALMADAN ÖDESİN İNŞ
K kalemero 'nun Duası:
@elfce92 'nin Duası:
@mavibilgisayar 'ın Duası:
Bugün:H E , betul8516 , K kalemero , elfce92 , M mavibilgisayar için okunacak...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E
2:betul8516
3: K kalemero
4:elfce92
5: M mavibilgisayar
6:ebruli--
7:Cilekkokusu12345
8: G guzbahar
9:mini87
10:tubatesbih
11:htchmd
12:saydin78
13:yumiti
msj tekrarıGünlük EL MELİK zikir sayısı Toplam 100 adet
Duası okunan 16 ADET
Anlamı:
Kerameti:
Emir sahibi olmak, maddi ve manevi güçlü olmak için okunur.Sabah namazının ardından 121 defa Ya Melik ismini zikreden fakirlikten kurtulur. Bu ismi her gün okumaya devam edenler bazı sırlara vakıf olurlar.
İlim ve marifet sahibi olurlar.Zeval Vaktine doğru 100 kere sıkıntıları alır. Sabah namazından sonra 121 kere zenginlik nasip olur
H E 'nun Duası :
Allahım sen beni ailemi bütün sevdiklerimi yoklukla ve sağlığımızla sınama yarabbim amin..
betul8516 'nın Duası:
RABBİM KARDEŞİM, EV BORÇUNU SIKILMADAN DARALMADAN ÖDESİN İNŞALLAH..
K kalemero 'nun Duası:
@elfce92 'nin Duası:
Bugün:H E , betul8516 , K kalemero , elfce92 , M mavibilgisayar için okunacak...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
2:betul8516 / OKUDU
4:elfce92
10:tubatesbih
11:htchmd
12:saydin78
13:yumiti
benım takıp ettiğim site 100.H E el-melik zikr sayısı 90 değil mi canım?
hatta bazi siteler 91 diyor..H E el-melik zikr sayısı 90 değil mi canım?
Tamam canım ben yanlışlık olmasın diye yazdım. Ben hepsini de okurum canım :)hatta bazi siteler 91 diyor..
Benım takıp ettiğim bir yer var. Ama öğlen olsun , Kayınbabamı arayıp sorucam .
Okudum canimGünlük EL MELİK zikir sayısı Toplam 100 adet
Duası okunan 16 ADET
Anlamı:
Kerameti:
H E 'nun Duası :
betul8516 'nın Duası:
RABBİM KARDEŞİM, EV BORÇUNU SIKILMADAN DARALMADAN ÖDESİN İNŞALLAH..
K kalemero 'nun Duası:
@elfce92 'nin Duası:
nişanlımla hayırlı , huzurlu, iman dolu, sağlıklı ve mutlu evlilik gerçekleştirmek
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
2:betul8516 / OKUDU
4:elfce92 / OKUDU