Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Yeni duada da varım canım bugün iş yoğundu giremedim özel duamda var bir dahakine inşallah ekletirim duamı okuyan herkesten ALLAH razı olsun senin de emeğine sağlık H E

Yeni duada da varım canım bugün iş yoğundu giremedim özel duamda var bir dahakine inşallah ekletirim duamı okuyan herkesten ALLAH razı olsun senin de emeğine sağlık H E
Sendende Allah razi olsun canim ..

H E canım ben her duada varım hepsine ekle beni canım benim :) Allahım kabul etsin inşallah
benim de özel duam var özelden mi mesaj atmaliyim canım?

Evet canim yarin ya rahim hatmi yapicaz anlamina internetten bakip ina gore dua edebilrsiniz.

Günlük ER RAHİM zikir sayısı Toplam :insallah 258 adet

15 Kişi olduğumuz için kişi başına : 17
Duası okunan 20 adet

Anlamı:
Rahim : Çok merhamet eden, büyük nimetler veren.

Kerameti:
Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
Ya Rahim ismini zikretmeye devam eden kişi; belalardan, kazalardan ve afetlerden korunur. Uykusunda ağlayan veya korkan çocuğun üzerine 269 defa Er Rahim isminin yazıldığı kağıt konulursa; çocuk bu durumdan kurtulur. Tüm nimetler okuyanın ayağına gelir. Errahmanirrahim veya Ya Rahman Ya Rahim isimlerini zikredenler; sıkıntıdan, darlıktan ve korkularından kurtulurlar. Günde 100 defa okuyanın kalbi yumuşar, Allah’ın rahmetini kazanır. Kötülüklerden muhafaza olur.

H E 'nun Duası :

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ailemi butun sevdiğim insanları kazalardan , belalardan , kem gözden koru yarabbım. Bizi açlıkla , yoklukla sınama yarabbım, Sağlık ver Allahım Aminnn
Duamız başladı arkadaşlar.

Bugün: H E , betul8516 , K kalemero , elfce92 için okunacak...

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1:
H E /
2: betul8516 /
3:
K kalemero /
4:
elfce92 /
5: M mavibilgisayar /
6: ebruli-- /
7: A aabbcc1122 /
8: Cilekkokusu12345 /
9: G guzbahar /
1
0:
@whitepearll /
11: mini87 /
12: tubatesbih /
13:
htchmd /
14: saydin78 /
15: yumiti

Allahım kabul etsin inşallah ..

ER RAHİM KENDİM İÇİN 20
DİĞER ÜÇ ARKADAŞ İÇİN 17*3 =51
51+20=71 TANE ÇEKTİM.... RABBİM KABUL ETSİN

Duası okunan 20 adet

Anlamı:

Kerameti:
Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
Ya Rahim ismini zikretmeye devam eden kişi; belalardan, kazalardan ve afetlerden korunur. Uykusunda ağlayan veya korkan çocuğun üzerine 269 defa Er Rahim isminin yazıldığı kağıt konulursa; çocuk bu durumdan kurtulur. Tüm nimetler okuyanın ayağına gelir. Errahmanirrahim veya Ya Rahman Ya Rahim isimlerini zikredenler; sıkıntıdan, darlıktan ve korkularından kurtulurlar. Günde 100 defa okuyanın kalbi yumuşar, Allah’ın rahmetini kazanır. Kötülüklerden muhafaza olur.

H E 'nun Duası :

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ailemi butun sevdiğim insanları kazalardan , belalardan , kem gözden koru yarabbım. Bizi açlıkla , yoklukla sınama yarabbım, Sağlık ver Allahım Aminnn

betul8516 'nın Duası:

K kalemero 'nun Duası
:
Allahım benim kızkardeşime mutluluk huzur ver ...AMiN

elfce92 'nin Duası:

Liste :
1:
H E /
2: betul8516 / OKUDU
3:
K kalemero / OKUDU
4:
elfce92 /
7: A aabbcc1122 / OKUDU
8: Cilekkokusu12345 /
9: G guzbahar /
1
0:
@whitepearll / OKUDU
11:
mini87 /
12: tubatesbih /
13:
htchmd /

Duası okunan 20 adet

Anlamı:

Kerameti:

H E 'nun Duası :

betul8516 'nın Duası:

K kalemero 'nun Duası
:
Allahım benim kızkardeşime mutluluk huzur ver ...AMiN

elfce92 'nin Duası:

Liste :
1:
H E /
2: betul8516 / OKUDU
3:
K kalemero / OKUDU
4:
elfce92 /
7: A aabbcc1122 / OKUDU
8: Cilekkokusu12345 / OKUDU
9: G guzbahar / OKUDU
1
0:
@whitepearll / OKUDU
11:
mini87 / OKUDU
12: tubatesbih / OKUDU
13:
htchmd /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…