Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

H E H E

Ben yarın internete giremeyecegim icin;@mavibilgisayar / ebruli-- ebruli-- / A aabbcc1122 / Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 / icin okudum. Allah kabul etsin simdiden... Amin.

Benim yarın ki duam.
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et. Başta kendime ve İsteyen herkese sağlıklı hayırlı senin yolunda evlat nasip eyle amin...

Ilk dört arkadaş için okudum Allah kabul etsin insallah

Benim duam Allahım döndü kuluna merhamet et onu önce kızına sonra ailesine kavustur. onun rızkını cogalt amin

H E H E bugünkü arkadaşlar için okudum canım. Rabbim kabul etsin

Günlük ER RAHİM zikir sayısı Toplam :insallah 258 adet

15 Kişi olduğumuz için kişi başına : 17
Duası okunan 20 adet

Anlamı:
Rahim : Çok merhamet eden, büyük nimetler veren.

Kerameti:
Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
Ya Rahim ismini zikretmeye devam eden kişi; belalardan, kazalardan ve afetlerden korunur. Uykusunda ağlayan veya korkan çocuğun üzerine 269 defa Er Rahim isminin yazıldığı kağıt konulursa; çocuk bu durumdan kurtulur. Tüm nimetler okuyanın ayağına gelir. Errahmanirrahim veya Ya Rahman Ya Rahim isimlerini zikredenler; sıkıntıdan, darlıktan ve korkularından kurtulurlar. Günde 100 defa okuyanın kalbi yumuşar, Allah’ın rahmetini kazanır. Kötülüklerden muhafaza olur.

Duamız başladı arkadaşlar.

H E H E 'nun Duası :

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ailemi butun sevdiğim insanları kazalardan , belalardan , kem gözden koru yarabbım. Bizi açlıkla , yoklukla sınama yarabbım, Sağlık ver Allahım Aminnn

betul8516 betul8516 'nın Duası:

K kalemero 'nun Duası
:
Allahım benim kızkardeşime mutluluk huzur ver ...AMiN

elfce92 elfce92 'nin Duası:

Bugün: H E H E , betul8516 betul8516 , K kalemero , elfce92 elfce92 için okunacak...

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...

Okuyan H E H E okudum yazsın.

Liste :
1:
H E H E /
2: betul8516 betul8516 / OKUDU
3:
K kalemero / OKUDU
4:
elfce92 elfce92 /
5: M mavibilgisayar /
6: ebruli-- ebruli-- /
7: A aabbcc1122 / OKUDU
8: Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 / OKUDU
9:
G guzbahar / OKUDU
1
0:
@whitepearll / OKUDU
11:
mini87 mini87 / OKUDU
12: tubatesbih tubatesbih / OKUDU
13:
htchmd htchmd /
14: saydin78 saydin78 /
15: yumiti yumiti

Allahım kabul etsin inşallah ..
canım benim duam ailemin nişanlımı kendi evladı gibi sevip kabul etmesi
kendimle beraber diğer 3 arkadaşa da okudum H E H E [

Kızlar Dualar için bi ayarlama yapıyorum. Cuma akşamı ceza aldığım için giremedım. cumartesı pzarda sitede sorun vardı zaten :))

Bildirim yapıcam .. Öpüldünüzzz..

Duası okunan 20 adet

Anlamı:

Kerameti:
Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
Ya Rahim ismini zikretmeye devam eden kişi; belalardan, kazalardan ve afetlerden korunur. Uykusunda ağlayan veya korkan çocuğun üzerine 269 defa Er Rahim isminin yazıldığı kağıt konulursa; çocuk bu durumdan kurtulur. Tüm nimetler okuyanın ayağına gelir. Errahmanirrahim veya Ya Rahman Ya Rahim isimlerini zikredenler; sıkıntıdan, darlıktan ve korkularından kurtulurlar. Günde 100 defa okuyanın kalbi yumuşar, Allah’ın rahmetini kazanır. Kötülüklerden muhafaza olur.

H E H E 'nun Duası :

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ailemi butun sevdiğim insanları kazalardan , belalardan , kem gözden koru yarabbım. Bizi açlıkla , yoklukla sınama yarabbım, Sağlık ver Allahım Aminnn

betul8516 betul8516 'nın Duası:

K kalemero 'nun Duası
:
Allahım benim kızkardeşime mutluluk huzur ver ...AMiN

elfce92 elfce92 'nin Duası:
ailemin nişanlımı kendi evladı gibi sevip kabul etmesi
Bugün: H E H E , betul8516 betul8516 , K kalemero , elfce92 elfce92 için okunacak...

Liste :
1:
H E H E / OKUDU
2: betul8516 betul8516 / OKUDU
3:
K kalemero / OKUDU
4:
elfce92 elfce92 / OKUDU
5: M mavibilgisayar / OKUDU
6: ebruli-- ebruli-- / OKUDU
8: Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 / OKUDU
9: G guzbahar / OKUDU
1
0:
@whitepearll / OKUDU
11:
mini87 mini87 / OKUDU
12: tubatesbih tubatesbih / OKUDU
13:
htchmd htchmd / OKUDU
14: saydin78 saydin78 / OKUDU

yumiti yumiti İlk 4 kişiye okuyacaksın canım.
Yenı liste yapıyorum.. Bugun toplam 8 kişiye okuyacaksın...

Duası okunan 20 adet

Anlamı:

Kerameti:

M mavibilgisayar 'ın Duası :

Allahım döndü kuluna merhamet et onu önce kızına sonra ailesine kavustur. onun rızkını cogalt amin

ebruli-- ebruli-- 'nın Duası:

A aabbcc1122 'nin Duası
:

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et. Başta kendime ve İsteyen herkese sağlıklı hayırlı senin yolunda evlat nasip eyle amin...

Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 'in Duası:

Bugün: M mavibilgisayar , ebruli-- ebruli-- , A aabbcc1122 , Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 için okunacak...

Liste :
1:
H E H E / OKUDU
2:
betul8516 betul8516
3: K kalemero
4: elfce92 elfce92
5: M mavibilgisayar
6: ebruli-- ebruli--
8: Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
9: G guzbahar /
1
0:
@whitepearll
11: mini87 mini87 /
12: tubatesbih tubatesbih / okudu
13:
htchmd htchmd /
14: saydin78 saydin78 /

Bugünün listesi mi bu canım H E H E
Ben cuma günü bildirim yapmadım galiba Cuma gününkünü okudum
Cnm cuma gunu 1234 için okuduk..
C.tesı ve pazar stede sorun vardı ve banlıydım yenı lıste yapamadım bugun 5678 için okuyoruzz..

X