- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Bende aynılarını düşünüyorum mesela diyorum hırsız gelse ne yaparım hemen aklımda bir plan belirliyorum. Sonra korkuyla bi 10 dk bekliyorum birşey olmadığına emin olunca başka birseye takıyorum sanırım en iyisi destek almak .Evet bu durumu yaşıyorum.Çoooook uzun süredir. Psikiyatr'a gittim. Yoğun Anksiyetem yani kaygı bozukluğum var. Buna ilaveten azıcık Panik Atak ve Obsesifim. Her şey için kaygılanıyorum. İş bulabilecek miyim ? Bulunca o işte yapabilecek miyim ? Acaba beni ilerde işten atarlar mı ? gibi gibi salak saçma gelecek kaygıları. E tabi bu düşüncelerden ötürü sürekli kalp çarpıntısı yaşıyorum. O da panik atak :) Sanırım Psikiyatr'a gitmen gerekiyor.
Ya aslında haklısınız ama hani olur ya filmlerde bir sorun mu var hayatım der başını omzuna yaslar bana derdini anlatabilirsin dinlerim beraber çözüm buluruz der. Benim eşim genelde böyle uykuyu zaten çok sever 9da başladığı olur uyumaya 3 yaşında oğlum var 3 senedir ben beklerim geceleri oğlumu gazlı zamanlarında hasta zamanlarında . Beni zaten önemsediğini düşünmüyorum ama çok isterdim ilgili ve alakalı bir eş. Eski konularımıza okursanız ben çok yalnız kaldım ama şuan bu yaşadığım sorun korku endişe kaygı stres yüzünden biraz duygusallastim ondan beklenti içine girdim . Yoksa biliyorum eşim zaten benimle değil ruhen
Bende aynılarını düşünüyorum mesela diyorum hırsız gelse ne yaparım hemen aklımda bir plan belirliyorum. Sonra korkuyla bi 10 dk bekliyorum birşey olmadığına emin olunca başka birseye takıyorum sanırım en iyisi destek almak .
Çok teşekkür ederim gerçekten hemen araştırıyorum.Kesinlikle. Bol bol internetten araştırma yapıp insanların denedikleri metotları deneyebilirsin. Ben kaygımı ve takıntılarımı yok saymak için sürekli google da kendi başıma gelenleri cümle cümle aratıyorum.
Gaps diyetini araştır. Bu diyet depresyona iyi geliyor. Eğer depresyon geçiriyorsan o beslenme şekliyle kendini daha iyi hissedebilirsin :)
Al benden de o kadar :)Of of benim kiz yeni uyudu simdi bende yatacagim.bebek bakmak cok daha zor.uyu be canim ben gece uykusuna hasretim ah ah...
Ben olmadık her sesi duyuyorum inanır mısınız en üst katta oturuyorum en alt katta oturan insanin sesini alabiliyorum sesler beni çok korkutuyor . Mesela bina icinde kapi aciliyor bizimki acildi saniyorum ayaga kalkip bekliyorum diyorum kesin hırsız yani yaşamadım ama sürekli yaşayacakmış hissi 2 ayda çok yıprandım
Dönem dönem yaşıyorum umursamamaya çalışın güçlü olduğuna inandığınız dualar okuyun ve hiç bir şeyi dusunmeden uyuyun bende bu ise yarıyorArkadaşlar merhaba .
1 2 aydır geceleri uyuamıyorum sabah ışığını görmeden yatamıyorum. Geceleri beni bunaltan ve huzursuz yapan birşeyler var gibi . Eşimde gig yok insan koynundaki kadin uyumuyor ayakta her sıçradığında beni uyanıp görüyor ama sormuyor . Hadi ayri yataklarda yatiyor olsak diyecegim görmüyor yani basindayim ya. Buna nasıl kayıtsız kalabiliyor diyemezmi bi sorun mu var hastamısn vs . Umrunda değil adamın buna gerçekten çok üzülüyorum ben o hastayken oksurse bile hemen yani başında olurum . Ama artık bende bıraktım . Birde sizce neden olabilir sürekli kaygı ve stresli oluyorum gündüz birşey yok sadcee gece olan bir durum huzursuzluk sürekli zil çalacakmış biri gelecekmiş bir olay olacakmış bizi çağıracaklarmış gibi hissediyorum tetikte bekliyorum . Ama ne zaman ezan okunur hava aydınlanır ozaman uyuyabiliyorum bu durumu yasayanlar varmi acaba
Arkadaşlar merhaba .
1 2 aydır geceleri uyuamıyorum sabah ışığını görmeden yatamıyorum. Geceleri beni bunaltan ve huzursuz yapan birşeyler var gibi . Eşimde gig yok insan koynundaki kadin uyumuyor ayakta her sıçradığında beni uyanıp görüyor ama sormuyor . Hadi ayri yataklarda yatiyor olsak diyecegim görmüyor yani basindayim ya. Buna nasıl kayıtsız kalabiliyor diyemezmi bi sorun mu var hastamısn vs . Umrunda değil adamın buna gerçekten çok üzülüyorum ben o hastayken oksurse bile hemen yani başında olurum . Ama artık bende bıraktım . Birde sizce neden olabilir sürekli kaygı ve stresli oluyorum gündüz birşey yok sadcee gece olan bir durum huzursuzluk sürekli zil çalacakmış biri gelecekmiş bir olay olacakmış bizi çağıracaklarmış gibi hissediyorum tetikte bekliyorum . Ama ne zaman ezan okunur hava aydınlanır ozaman uyuyabiliyorum bu durumu yasayanlar varmi acaba
Ben .. ama benimki huzursuz bacak sendromu yüzünden. Psikiyatriye gidin. Depresyonda gibisiniz.Arkadaşlar merhaba .
Ne kadar eşine bağlı yaşıyorsun hayatını . Senin önemli bir uyku problemin var. Bunun sebebini bulup çözmen gerekirken sen eşim niye ilgisiz diye dert yanıyorsun.Arkadaşlar merhaba .
bende senın gıbıyim malesef bir çozum bulamadım... 6 da once yatamıyorum 6 da yatıp oglen 1 de kalkıyorum havalar zaten soguk kasvetlı gıdıyor gün ısıgına hasret kaldım sankı 24 saat geceyı yasıyor gıbıyım buda benı daha gergın bır ınsan yapıyor. genel olarak endıse durumu bende de var ve gecmıyorArkadaşlar merhaba .
Gece bi tane patlat bakalim hatirlayacak mi :)Hatırlamıyor olabilir mi ?
Eşim kalkar benle konuşur, su içer sabah hiç bir şey hatırlamaz...
Hatta geçen gün koltukta uyuyakaldı, yatağa yatsın diye kaldırırken bana bi bağırdı "insan bi meyve getirir" diye. Döndü kıçını yattı.
Sabah sordum hayırdır diye "ben öyle bişey yapmadım uydurma" dedi
Asla hatırlamaz gece uyandığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?