Her gece ayaktasın bir derdinmi var demiyor?

eşiniz sizi uyanık gördügünü zannetmiyorum göz açılınca beyin hemen uyanmıyor.
sizin beyninizin uyuma onun uyanmama farkından kaynaklanıyor.
doktora gitmeniz şart uyku insanın tüm organlarını dinlendiren tek şey.
herşeyin başı tedavi olmakla çözülüyor.
üstelik takıntı oluşmuş sizde hem kaygı de kaygı kesin bir psikolog /psikiyatri ile görüşün

Inanırmısınız oğlum 3 yaşında 1 sene önce düzenli uyku hayali kuruyordum şuan fırsatım var ama kafamdaki şeyler bırakmıyor . Sizde inş tez zamanda bu dönemleri atlatırsınız
Teşekkür ederim insallah dicen ama çok var ah ah.buyuk kızım üç yaşında o uyuyor tabi artık en geç 12 yada 1 ı bulur bazen.kucuk kızım 7 aylik daha emziriyorum.uykusuda çok hafif dalana kadar 3 yapıyorum vallahi ne rüya
görüyorum ne uyku sorunu yaşıyorum yastiga kafamı koydum mu uyumuşum bile...

Yılda 9 10 kez bir hafta ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum o kadar uykum oluyo ki ağzım esnemekten ayrılıyor ama uyuyamıyorum inanın o kadar zor ki sizi anlayabiliyorum ama ilgisizlik beklediğim hicbiseyin olmaması dayak hakaret bunların hepsi birike birike sonunda bu şekle geldim şimdi önüme dünyalarında verse eskisi gibi asla olmiycak sağlık ruh sağlığı elden gittikd n sonra herşey boş geliyo şuan bile ağlıyorum dua ediyorum Allah şafi isminin hürmetine şifa versin bu şekilde olanlarada

Nasıl ya, evli misiniz hala? Psikolojik yardım alın, ayda 1 haftayı 0 uyku ile geçirmek çok fazla

Doktor şifa verse? Acilen tedavi görmelisiniz.

Üstünüzde wi-fi bağlantısı varsa uyutmaz ışınlar bedene nüfus ettiğinden
Kimse inanmıyor ama kanser etkisi dahi yaratıyormuş

Bence bir psikoloğa git anksiyete yaşıyorsun bende öyleydim önceden istersen her eczanede verilen benimde kullandığım bir ilaç var onu sana önereyim

Tam biseyler yazcaktim kii eski konu. Neyse gormiceksin de hepimizin bdv

boyle yaşamak zor değil mi ?
paranoyak falanmi oldunuz acaba

Bi ara bende sabah ezanini duymadan uyuyamazdim gecti gitti kaygi etmeyin

Erkekler böyle. Yani bu onların normal hali akılları bizim gibi çalışmıyor "bi sorun olsa söylerdi" mantığındalar.

Bende öyleyim derdim yok çok şükür eşim de banamisin demez hatta şuan bile horul horul uyuyor yanımda canım kocacığım arada uyandiriyorum uyuyamıyorum diye sen gündüz yatarsın bırak ben ise gidicem ben yatayım diyor sanırım birtek siz de yok bu sorun eşim sabah 6 akşam 9 çalıştığı için pek de umursamıyorum

Valla beni yazmışsın şuan bile kapı cam çerçeve kilitli odanın kapısı bile kilitli ama aklımda deli sorular gelse naparim acaba diye plan kuruyorum

Erkekler siz anlatmadiginiz sürece sizin derdiniz olup olmadığını anlamazlar. Bi derdi olsa söylerdi zaten diye düşünürler. Biz kadınlar istiyoruz ki biz anlatmadan bizi anlasınlar. Ama adamlarda o kapasite yok anlayın bunu artık. Ondan beklersen ömür boyu acı çekersin kendi kendine. Derdin tasan neyse anlat eşine rahatla. Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok.
Ayrıca bu düşünceler için psikolojik destek almalısınız.

Eşinin sormaması bir dert değil ama gece uyuyamamak bir dert.. Anksiyetenin bir getirisi.. Anksiyete başa bela bir rahatsızlıktır. Gece uykusunu düzene sokmak için gündüz ciddi yorulmak lazım..kafein tüketmemek gündüz uyumamak lazım.. Birde vücut o düzene alışmışsa o düzende gidiyor.. Bu aralar bende gece uyanıyorum gün ağarınca uyuyorum..Rutine bağladık bakalım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…