- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Ben bunu bi ara deniyim ahahahahGece bi tane patlat bakalim hatirlayacak mi :)
Teşekkür ederim insallah dicen ama çok var ah ah.buyuk kızım üç yaşında o uyuyor tabi artık en geç 12 yada 1 ı bulur bazen.kucuk kızım 7 aylik daha emziriyorum.uykusuda çok hafif dalana kadar 3 yapıyorum vallahi ne rüyaInanırmısınız oğlum 3 yaşında 1 sene önce düzenli uyku hayali kuruyordum şuan fırsatım var ama kafamdaki şeyler bırakmıyor . Sizde inş tez zamanda bu dönemleri atlatırsınız
Yılda 9 10 kez bir hafta ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum o kadar uykum oluyo ki ağzım esnemekten ayrılıyor ama uyuyamıyorum inanın o kadar zor ki sizi anlayabiliyorum ama ilgisizlik beklediğim hicbiseyin olmaması dayak hakaret bunların hepsi birike birike sonunda bu şekle geldim şimdi önüme dünyalarında verse eskisi gibi asla olmiycak sağlık ruh sağlığı elden gittikd n sonra herşey boş geliyo şuan bile ağlıyorum dua ediyorum Allah şafi isminin hürmetine şifa versin bu şekilde olanlaradaArkadaşlar merhaba .
1 2 aydır geceleri uyuamıyorum sabah ışığını görmeden yatamıyorum. Geceleri beni bunaltan ve huzursuz yapan birşeyler var gibi . Eşimde gig yok insan koynundaki kadin uyumuyor ayakta her sıçradığında beni uyanıp görüyor ama sormuyor . Hadi ayri yataklarda yatiyor olsak diyecegim görmüyor yani basindayim ya. Buna nasıl kayıtsız kalabiliyor diyemezmi bi sorun mu var hastamısn vs . Umrunda değil adamın buna gerçekten çok üzülüyorum ben o hastayken oksurse bile hemen yani başında olurum . Ama artık bende bıraktım . Birde sizce neden olabilir sürekli kaygı ve stresli oluyorum gündüz birşey yok sadcee gece olan bir durum huzursuzluk sürekli zil çalacakmış biri gelecekmiş bir olay olacakmış bizi çağıracaklarmış gibi hissediyorum tetikte bekliyorum . Ama ne zaman ezan okunur hava aydınlanır ozaman uyuyabiliyorum bu durumu yasayanlar varmi acaba
Nasıl ya, evli misiniz hala? Psikolojik yardım alın, ayda 1 haftayı 0 uyku ile geçirmek çok fazlaYılda 9 10 kez bir hafta ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum o kadar uykum oluyo ki ağzım esnemekten ayrılıyor ama uyuyamıyorum inanın o kadar zor ki sizi anlayabiliyorum ama ilgisizlik beklediğim hicbiseyin olmaması dayak hakaret bunların hepsi birike birike sonunda bu şekle geldim şimdi önüme dünyalarında verse eskisi gibi asla olmiycak sağlık ruh sağlığı elden gittikd n sonra herşey boş geliyo şuan bile ağlıyorum dua ediyorum Allah şafi isminin hürmetine şifa versin bu şekilde olanlarada
Yılda 9 10 kez bir hafta ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum o kadar uykum oluyo ki ağzım esnemekten ayrılıyor ama uyuyamıyorum inanın o kadar zor ki sizi anlayabiliyorum ama ilgisizlik beklediğim hicbiseyin olmaması dayak hakaret bunların hepsi birike birike sonunda bu şekle geldim şimdi önüme dünyalarında verse eskisi gibi asla olmiycak sağlık ruh sağlığı elden gittikd n sonra herşey boş geliyo şuan bile ağlıyorum dua ediyorum Allah şafi isminin hürmetine şifa versin bu şekilde olanlarada
Bence bir psikoloğa git anksiyete yaşıyorsun bende öyleydim önceden istersen her eczanede verilen benimde kullandığım bir ilaç var onu sana önereyimBen olmadık her sesi duyuyorum inanır mısınız en üst katta oturuyorum en alt katta oturan insanin sesini alabiliyorum sesler beni çok korkutuyor . Mesela bina icinde kapi aciliyor bizimki acildi saniyorum ayaga kalkip bekliyorum diyorum kesin hırsız yani yaşamadım ama sürekli yaşayacakmış hissi 2 ayda çok yıprandım
Tam biseyler yazcaktim kii eski konu. Neyse gormiceksin de hepimizin bdvArkadaşlar merhaba .
1 2 aydır geceleri uyuamıyorum sabah ışığını görmeden yatamıyorum. Geceleri beni bunaltan ve huzursuz yapan birşeyler var gibi . Eşimde gig yok insan koynundaki kadin uyumuyor ayakta her sıçradığında beni uyanıp görüyor ama sormuyor . Hadi ayri yataklarda yatiyor olsak diyecegim görmüyor yani basindayim ya. Buna nasıl kayıtsız kalabiliyor diyemezmi bi sorun mu var hastamısn vs . Umrunda değil adamın buna gerçekten çok üzülüyorum ben o hastayken oksurse bile hemen yani başında olurum . Ama artık bende bıraktım . Birde sizce neden olabilir sürekli kaygı ve stresli oluyorum gündüz birşey yok sadcee gece olan bir durum huzursuzluk sürekli zil çalacakmış biri gelecekmiş bir olay olacakmış bizi çağıracaklarmış gibi hissediyorum tetikte bekliyorum . Ama ne zaman ezan okunur hava aydınlanır ozaman uyuyabiliyorum bu durumu yasayanlar varmi acaba
boyle yaşamak zor değil mi ?Ben olmadık her sesi duyuyorum inanır mısınız en üst katta oturuyorum en alt katta oturan insanin sesini alabiliyorum sesler beni çok korkutuyor . Mesela bina icinde kapi aciliyor bizimki acildi saniyorum ayaga kalkip bekliyorum diyorum kesin hırsız yani yaşamadım ama sürekli yaşayacakmış hissi 2 ayda çok yıprandım
Bi ara bende sabah ezanini duymadan uyuyamazdim gecti gitti kaygi etmeyinArkadaşlar merhaba .
Bende öyleyim derdim yok çok şükür eşim de banamisin demez hatta şuan bile horul horul uyuyor yanımda canım kocacığımArkadaşlar merhaba .
Bende aynılarını düşünüyorum mesela diyorum hırsız gelse ne yaparım hemen aklımda bir plan belirliyorum. Sonra korkuyla bi 10 dk bekliyorum birşey olmadığına emin olunca başka birseye takıyorum sanırım en iyisi destek almak .
Nasıl yani anlamadimÜstünüzde wi-fi bağlantısı varsa uyutmaz ışınlar bedene nüfus ettiğinden
Kimse inanmıyor ama kanser etkisi dahi yaratıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?