• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her evin derdi Kay na na

Sende kaynananın akrabalarına git kaynananı öv. Bir ortama girince sessiz ol ve dinle düşüncelerini pat diye söyleme sana tavsiyem okadar saygılı ağırbaşlı olki seni kötüleyenler utansın. Kaynanam bana şunu bunu yaptı ama ben yinede seviyorum yap dese yapari m işlerini bak dese bakarım de. O benim kocamı doğurmuş de. Duygusal bir şekilde konuşursan kimse dalga geçmez. Seni anlamaya çalışırlar. Her kötünün içinde bir gram iyilik vardır o iyiliği gör. Kötülük görsen de sen Allah'tan şaşma Allah görüyor Allah biliyor senin yasadiklarini. Sana taş atana sen ekmek uzat.

Allahtan hayırlısını diliyorum..

Kaynana Türkiyeye yerleşti ben evlenince ama 5 ayda 3 kez gelip kaldı hemde yeni evliyken benim oturduğum evde eskiden o kalıyordu oğluyla 14 yıl yaşamışlar .Ben gelince o evinide oğlunuda bana kaptırdı piskolojini yaşadı ortalığı karıştırdı .Türkiyede annemlere gidip çayını içiyor güzelce ordan gidiyor .Sonrada tüm çocuklarını arayıp bana kötü davrandılar diyor ağlıyor tabi bizimkiler benden duyunca tövbe tövbe deyip şok oluyorlar . Resmen oğlunun yuvasını bozuyor yani neyse belki bu ayrılık onuda kendine getirmiştir getirmediyse oğlu getirsin artık Eşime dedim sen evlenmeden önce keşke Anneni bu evliliğe alıştırsaydın önce bir ipde 2 cambaz oynamaz .
Ne olursa olsun o eşinizin annesi biraz alttan almak lazım biz kadınlar istediğimiz birşey olunca o konuyu hakederiz diye düşünüyorum sizde istemeye bakın yapacak bişey yok sanırım eşi de yk biraz da o yüzden sarıyor boşver sen canım evine yuvana geri dön bak ikinci evliliğin miş adamı mazlum diyorsun daha bu devirde böyle koca bulunur mu

Eşiniz annesini bu evliliğe nasıl ikna etti?
Sessiz sakin biriymiş o zaman kabul ettirdiyse sonradan ne oldu da bu duruma geldiniz.

Eşiniz annesini bu evliliğe nasıl ikna etti?
Sessiz sakin biriymiş o zaman kabul ettirdiyse sonradan ne oldu da bu duruma geldiniz.

Aslında ikna etmiş değil yada kendi tam emin değil yoksa bana hemen gel derdi .Gel demiyor sadece konuşuyor eskisi kadar sıcak da değil sanırım benim ona daha çok ihtiyaç duyduğumu duymak istiyor bende söylemediğim için ağırdan alıyor.Ona yalvaracağımı ve onun her istediğini kabul etmemi bekliyor . Burda ailemle rahat olduğumu gördükçe ilgisiz davranıyor .Ne yardan ne selden oluyor.Oyalıyor gb

Aslında ikna etmiş değil yada kendi tam emin değil yoksa bana hemen gel derdi .Gel demiyor sadece konuşuyor eskisi kadar sıcak da değil sanırım benim ona daha çok ihtiyaç duyduğumu duymak istiyor bende söylemediğim için ağırdan alıyor.Ona yalvaracağımı ve onun her istediğini kabul etmemi bekliyor . Burda ailemle rahat olduğumu gördükçe ilgisiz davranıyor .Ne yardan ne selden

Bugün kimle yazışıyorsun dedi merhaba bile yok arkadaşla dedim ok dedi çıktı o istiyorki kimseyle yazışmayım .Ona hep ben yazayım bahane arıyor gb

Esiniz herseyin duzelecegine soz veriyormu?

Eşim benim sözümü dinle diyor rahat edersin
Yarın konuşucaz büyük ihtimal bilet alıcam gel dicek Almanya gibi bir yere tekrar gitmem doğru olacakmı kızım Türkiyeyi çok seviyor babasından ailemden uzakta yaşamak istemiyor bende orda okusun da istiyorum bir kere evlendim koparıp atmak doğru olurmu bilemedim sonlara yakkaşunca bir tırstım yani

Allahım nerden evlendim eşim çağırıyor evimize dön diyor. Almanya Almanya bu kadar uzun kalınca Türkiyede Annemlerde Almanya ya gitmek ürkütüyor bunu da anladım.Kızımda boşver Almanyayı ayrıl babam la evlen tekrar diyo 5 yaşında ki çocuk bana akıl veriyor çocuk gitme taraftarı değil yinede gitmelimiyim ne yapıcam bitince atıp tutması kolaydı

Sadece kendinizi değil artık kızınızı da düşünmek zorundasınız. Kızınız şimdiki eşinizle nasıl, anlaşabiliyor mu? Siz eşinizi gerçekten seviyor musunuz. Sadece ikinci evliliğim bundan da bosanirsam çok kötü hissederim kendimi diye dusunmeyin

Sadece kendinizi değil artık kızınızı da düşünmek zorundasınız. Kızınız şimdiki eşinizle nasıl, anlaşabiliyor mu? Siz eşinizi gerçekten seviyor musunuz. Sadece ikinci evliliğim bundan da bosanirsam çok kötü hissederim kendimi diye dusunmeyin

Aslında seviyorum ama huyu da tanıdıkca hoşuma gitmiyor mıy mıy biri sesiz ama inatcı ve ağır benim karakterimin tersi gibi çok rahatsız etmiyor ama onunla ömür nasıl geçer bilmiyorum.kızım seviyor sakin ve kibar konuşmasından ama babasını daha çok seviyor ve ondan da ayrılmak istemiyor Almanyada okur diye de bir teselli ediyom kendime ama böyle aileden kopardığım için de vicdan yapıyorum .Değermi bilmiyorum gidip yapamayıp dönmek de var

Bu kadın size rahat vermez yine yıkar evliliğinizi

Bende öyle düşünüyorum baş edebilirmiyim bilemiyorum eşim arkamda dururmu onuda bilemiyorum .Çok cimriler eşim hiç demiyor paran varmı ? Kayınvalide hele kuruş koklatmıyor .Benim işim vardı sigortam vardı borcum yoktu eşim istedi diye hepsini bıraktım elimde olanda gitti şimdi ben beş kuruşsuzum kaynana oğlunun parasını yiyor diyorum bu onların yanına kalmasın gitmiyim davamı açayım maddi manevi birde nafaka uğraşsın dursunlar elimde bir sürü kanıtım da var avukata bir versem donlarına kadar alır

Back
X