• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her evin derdi Kay na na

Kv nin yaptigi densizliklere saygisizliklara yuhh dedikten sonra şunu merak ettim kv bunlar soyluyo diye mi ayrildiniz esinizde annesi gibi dusunup sizinle kavga ediyo diye mi? Esinizle aranizda problem olmuyosa pisman da olmus bi sans verilebilir bence
Sen beni dinle diyor.Annemi takma uzun süre Annesiyle yaşadığı için oda laf taşıyor biraz mesela bir tartışma yüzünden ayrılık yaşadık evimizde kamera varmış gb herşeyi Annesine söylemiş sen ailene söyledin ama diyor :)) Benimle aşık atıyor ki ben herşeyi söylememki ailem eşimden nefret etmesin diyo ve sosyal medyayı yasaklıyor buda Annesine inanmasada karnına tohum atmış lığı gösteriyor .Bunların tekrarlanmıcağını bilemiyorum kardeşi bile bunun garantisini veremiyor vebal almamak için :) birde yurt dışı kayınvalideyi takmayıp gidip kızımı okutayım diyorum ama ya işler ters giderde yine dayanamassam kaynana olayı tehlikeli çünkü herkesin Annesi kendine kıymetli bir yanımda tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali baş edebilirim bütün olumsuzlukları yaşadık tanıma evresinde diyorum bilemedim Eşime de üzülüyorum

benım kayınvalidemde neler saydırıyor ama kocam hiçbir zaman oa inanıp bana kötu bir laf etmedi

O nedendendir ki siz ayrılmışken bırdaha bır araya gelmeyin yıne aynısı olucak çnkü
Eşim beni dinle diyor ben sana laf söyletmem inanmak mı gerek bilemedim birde bu hatunla nasıl yüz yüze bakcaz bile bile yüzüne gülmek ağır gb af etmek de büyüklüktür Ben hiperaktif eşim ağır sessiz uzun süre sonra gidermi yurtdışı birde aileden uzaksın haydi çık işin içinden

Sen beni dinle diyor.Annemi takma uzun süre Annesiyle yaşadığı için oda laf taşıyor biraz mesela bir tartışma yüzünden ayrılık yaşadık evimizde kamera varmış gb herşeyi Annesine söylemiş sen ailene söyledin ama diyor :)) Benimle aşık atıyor ki ben herşeyi söylememki ailem eşimden nefret etmesin diyo ve sosyal medyayı yasaklıyor buda Annesine inanmasada karnına tohum atmış lığı gösteriyor .Bunların tekrarlanmıcağını bilemiyorum kardeşi bile bunun garantisini veremiyor vebal almamak için :) birde yurt dışı kayınvalideyi takmayıp gidip kızımı okutayım diyorum ama ya işler ters giderde yine dayanamassam kaynana olayı tehlikeli çünkü herkesin Annesi kendine kıymetli bir yanımda tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali baş edebilirim bütün olumsuzlukları yaşadık tanıma evresinde diyorum bilemedim Eşime de üzülüyorum

Söz konusu evlilik olunca açıkçası ben sürdürebilmek adına her yolun denendikten sonra karar verilmesinden yanayım. Eşinizin düzelebilme ihtimali var gibi geldi bana görümceniz bile barısmaniz icin araya girmis eger barismaya karar verirseniz şartlarınızı koyun kabul ediyosa ok degismycekse geri dönüşü olmayacagini bilsin.bence tabi ;):KK19:

Aranızda yaşanan aranızda kalsın aileler duymasın her kafadan bir ses çıkıyor ve ister istemez herkes birbirine kin güdüyor doneceksende kocanla konuş olanlar aranızda kalsın bundan sonra evlilik sabır emek fedakarlık demek ama tek kişi için değil

3 aydır bekliyordu ben rest çekip duruyordum .Annesinin yaptıklarını sindiremiyordum bir barışıp bir küstük son konuşmamızda biraz yumuşadım pozitif oldum şimdi de o bu evliliğin yürümücemi görüyorum bitsin sessiz sakin dedi ben tabi şok oldum. Seni bu evliliği taşıyacak gücün yok zaten doğru karar vermişsin dedim seni kalbimden çıkarıyorum istediğin hayat ellerinde hoşşakal yazdım .Ama nasıl pes etti aklım almıyor çok zoruma gitti aramıyor artık salak gb watssap a bakıp duruyorum devamlı Annesi kazandı.

Boşver o zaman canım o kendi kafasında bitirmiş hakkında hayırlısı olsun bırak anasıyla yaşasın burnu sürter inşallah ya seni mumla arar

Sanırım barışmaya yolunda ilerliyoruz.Eşim evliliğimize bir şans daha vermemizi istiyor.Ne kadar korkularım olsada vaz geçemiyoruz yaa bir şans daha vermek istememden yada oda bana rest çektiği için aramadı zoruma gittiğinden bilemiyorum.Sadece bildiğim ben rest çeksemde o rest çeksede bir boşlukta hissediyorum ve telefonu elimden düşürmüyorum mesaj atmışmı diye bakıyorum gece uyuyamıyorum. Ayrılık sonrası geçici bir dönemmi biraz sabretsem geçermi bu boşluğum bilemiyorum. Annesi yüzünden gidesim de gelmiyor .Eşim için gidesim geliyor.Kendi ailemi bırakasım gelmiyor .Bir yandan da Ailemin omuzundan düşesim geliyor. Kızım orda okusun istiyorum ama burda babasından Anneannesinden Teyzelerinden Abisinden Dayısından ayrı yaşaması da zoruma gidiyor.Orda tek bana muhtaç kan bağı bir Annesi olacak eşim seviyor ama babası da düşkün çok özlücek kızım babasını ailesini belki zamanla alışıcak . Çok zor bir karar keşke hiç başta eşimle evlenmeseydim hiç tanımasaydım hiç Almanyaya gitmeseydim

Uzun sözün kısası kaynana yüzünden ayrıldım...
Ama barışmam için eşim uğraşıyor görümcem uğraşıyor.
Arkadaşlar siz olsanız af edermisiniz .
Kayınvalideniz eşinizi paylaşamasa ve onu doldursa siz mesajları görseniz kayınvaldeniz yazmış oğluna
Bırak oğlum o kadını ortak birşeyiniz yok (ortak da çocuk oluyor ) Okadın seni kullanıyor ( bu arada kullanılacak malı mülkü de yok :) )O kadının iki çocuğu var ( Evlenirken de vardı sonradan çıkmadı yani )Onu iki erkekle görmüşler ( bu arada o iki erkek oğlum ve yeğenim :) ) Eş Anneye düşkün sanki oğlunu elinden almışım gb ikinci evlilik eee sevgi de var ama bir yere kadar 3 aydır ayrıyız.İnsanın başkasına aklı çalışıyorda kendine dermanı yok ondan fikir almak istiyorum Af edilirmi eş Annesi tekrar gidilse baş edilirmi siz olsanız ne yaparsınız ?Eşimde sessiz ağzı var dili yok ama böyleleri de fena oluyor yerine Annesi konuşuyor .Annemin evi de çok rahat keyfim yerinde gözüm korkuyor açıkcası tek çocuğum yanımda oğlum büyük ayrı yaşıyor zaten .Sırf evlilik bozulmasın ve dediğim gb sevgi de var Ne etsem yaaa :dua::anne:
Görümceyi taktir ettim şahsen kendi görümcem kaynanamdan beter genelde bu tipler ana kız aynı akıl olur ama helal olsun...Eşiniz annesini bilen biridir konuşun anlaşın olmadı yapacak birşey yok bırakın mutlu mesut yaşasınlar.

3 Görümce var bende biri anasının kopyası diğer 2 si iyi .Hiç çekilmiyorlar aslında çünkü ben gelinlik yapmak istemiyorum ikinci evliliğim ve yaşım büyük 6 yaşında kızım var mecburiyetli şeyleri hiç sevmem yalakalık da sevmem neysem oyum .Onlarda gelinlik beklerler yok niye aramıyor gelmiyor soğuk duruyor bizi istemiyormu yok ailesini çok arıyor yok kızını babasıyla çok görüştürüyor kendi de gizli görüşüyordur .Kendilerini şişirip duruyorlar .Bende size gelinlik yapamam diyorum okadar insansınız hanginize yetişeyim ben tekim siz bana yetişin el üstünde tutun diyorum.Kaynana sinir oluyor :)

Kayınvalideniz eşinizi paylaşamasa ve onu doldursa siz mesajları görseniz kayınvaldeniz yazmış oğluna
Bırak oğlum o kadını ortak birşeyiniz yok (ortak da çocuk oluyor ) Okadın seni kullanıyor ( bu arada kullanılacak malı mülkü de yok :) )O kadının iki çocuğu var ( Evlenirken de vardı sonradan çıkmadı yani )Onu iki erkekle görmüşler ( bu arada o iki erkek oğlum ve yeğenim :) ) Eş Anneye düşkün sanki oğlunu elinden almışım gb ikinci evlilik eee sevgi de var ama bir yere kadar 3 aydır ayrıyız.İnsanın başkasına aklı çalışıyorda kendine dermanı yok ondan fikir almak istiyorum Af edilirmi eş Annesi tekrar gidilse baş edilirmi siz olsanız ne yaparsınız ?Eşimde sessiz ağzı var dili yok ama böyleleri de fena oluyor yerine Annesi konuşuyor .Annemin evi de çok rahat keyfim yerinde gözüm korkuyor açıkcası tek çocuğum yanımda oğlum büyük ayrı yaşıyor zaten .Sırf evlilik bozulmasın ve dediğim gb sevgi de var Ne etsem yaaa :dua::anne:
Hayat arkadaşınızın olması çok güzel birşey yakalanacaksınız ve o zaman pişman olabilirsiniz bunun çözümü var kayınvalideniz ayrı eve çıksın yada biraz görümcen de kalsın ileride yanlış kaldığında o sessiz adamı çok ararsın kocam iyi diyorsan kayana yı takma

Seviyorsan kaynananı da kocanı da al bi aile terapistine git. Yada terapisti evine getir. Ailede sözü geçen birini bul derdini anlat kaynananın dilinden anlıcak birini bul. Kaynanan seni istemese de sen kocanı seviyorsan takma kaynananı kocanla hayatına bakkk evlilik kolay mı sevgi kolaymı acısını siz çekin kaynana bozsun herşeyi oldu ozaman. Kaynananın hakkindan gel. Ve kocana sakın kaynananı kötüleme aksine iyile kocanın yanında haksız da olsan özür dile bırak kaynananı kocanın kalbine gözüne gir o evden de kurtulursunuz kocanla böylelikle kocanın gözüne gir sen boşver kaynanayi

Seviyorsan kaynananı da kocanı da al bi aile terapistine git. Yada terapisti evine getir. Ailede sözü geçen birini bul derdini anlat kaynananın dilinden anlıcak birini bul. Kaynanan seni istemese de sen kocanı seviyorsan takma kaynananı kocanla hayatına bakkk evlilik kolay mı sevgi kolaymı acısını siz çekin kaynana bozsun herşeyi oldu ozaman. Kaynananın hakkindan gel. Ve kocana sakın kaynananı kötüleme aksine iyile kocanın yanında haksız da olsan özür dile bırak kaynananı kocanın kalbine gözüne gir o evden de kurtulursunuz kocanla böylelikle kocanın gözüne gir sen boşver kaynanayi

Barışırsam kesinlikle öyle yapıcam.Çünkü eşime hep Annesinin yaptıklarını söylemekten oda yoruldu .Taktik değiştiricem tutucam kendimi bu sefer Annesinin benim için attığı iftira ve kötü mesajları gördüğümü eşim biliyor zaten artık .Daha da bir şey demem .

Barışırsam kesinlikle öyle yapıcam.Çünkü eşime hep Annesinin yaptıklarını söylemekten oda yoruldu .Taktik değiştiricem tutucam kendimi bu sefer Annesinin benim için attığı iftira ve kötü mesajları gördüğümü eşim biliyor zaten artık .Daha da bir şey demem .
Sen iyi ol kocana karşı kocanın yanında da kaynana na iyi ol kocan kimin kötü olduğunu anlar zaten. Sen doğruluktan ve iyilikten şaşma Kaynananı da Allaha havale et mesajları görmemezden gel ve annen öyle dese de ben onu seviyorum vs. De.

Hayat arkadaşınızın olması çok güzel birşey yakalanacaksınız ve o zaman pişman olabilirsiniz bunun çözümü var kayınvalideniz ayrı eve çıksın yada biraz görümcen de kalsın ileride yanlış kaldığında o sessiz adamı çok ararsın kocam iyi diyorsan kayana yı takma

Kaynana Türkiyeye yerleşti ben evlenince ama 5 ayda 3 kez gelip kaldı hemde yeni evliyken benim oturduğum evde eskiden o kalıyordu oğluyla 14 yıl yaşamışlar .Ben gelince o evinide oğlunuda bana kaptırdı piskolojini yaşadı ortalığı karıştırdı .Türkiyede annemlere gidip çayını içiyor güzelce ordan gidiyor .Sonrada tüm çocuklarını arayıp bana kötü davrandılar diyor ağlıyor tabi bizimkiler benden duyunca tövbe tövbe deyip şok oluyorlar . Resmen oğlunun yuvasını bozuyor yani neyse belki bu ayrılık onuda kendine getirmiştir getirmediyse oğlu getirsin artık Eşime dedim sen evlenmeden önce keşke Anneni bu evliliğe alıştırsaydın önce bir ipde 2 cambaz oynamaz .

Sen iyi ol kocana karşı kocanın yanında da kaynana na iyi ol kocan kimin kötü olduğunu anlar zaten. Sen doğruluktan ve iyilikten şaşma Kaynananı da Allaha havale et mesajları görmemezden gel ve annen öyle dese de ben onu seviyorum vs. De.

He ya....seviyorum ben Anneni seviyorum gitmeden biraz alıştırma yapmam lazım o kadın hiç sevilecek gb değil
Ama işte herkesin Annesi kendine tatlı yapacak bir şey yok

Kaynana Türkiyeye yerleşti ben evlenince ama 5 ayda 3 kez gelip kaldı hemde yeni evliyken benim oturduğum evde eskiden o kalıyordu oğluyla 14 yıl yaşamışlar .Ben gelince o evinide oğlunuda bana kaptırdı piskolojini yaşadı ortalığı karıştırdı .Türkiyede annemlere gidip çayını içiyor güzelce ordan gidiyor .Sonrada tüm çocuklarını arayıp bana kötü davrandılar diyor ağlıyor tabi bizimkiler benden duyunca tövbe tövbe deyip şok oluyorlar . Resmen oğlunun yuvasını bozuyor yani neyse belki bu ayrılık onuda kendine getirmiştir getirmediyse oğlu getirsin artık Eşime dedim sen evlenmeden önce keşke Anneni bu evliliğe alıştırsaydın önce bir ipde 2 cambaz oynamaz .
Sende kaynananın gittiği yerlere misafir olarak git ve deki benim kaynanam çok iyi ben çok seviyorum o beni sevmesede de allah ondan razı olsun de insanlar anlıcakkk kaynananın kötü olduğunu canım boyle dene sende kaynana entrika cevir aklı şaşsın

He ya....seviyorum ben Anneni seviyorum gitmeden biraz alıştırma yapmam lazım o kadın hiç sevilecek gb değil
Ama işte herkesin Annesi kendine tatlı yapacak bir şey yok
Deki mesela ben hastayken bana 1 bardak su verdi vs. Ben hatalıyım elini öpücem yinede de ve git elini öp oğlu varken senle kavga etmez çekinir. Sen hep cesaretli ol hep sen 10 adım git kaynana ama iyilikle git bu adımları

Sende kaynananın gittiği yerlere misafir olarak git ve deki benim kaynanam çok iyi ben çok seviyorum o beni sevmesede de allah ondan razı olsun de insanlar anlıcakkk kaynananın kötü olduğunu canım boyle dene sende kaynana entrika cevir aklı şaşsın

Almanya gibi bir yerde zaten kimsecikler yok pek Kızları var onlara gidip diyim Ben Annenizi çok seviyorum onlarda bana oda sana bayılıyor derler :))) Türkiyede akrabalarına denk gelirsem derim ama benim duyduğum bunlar sülalece fena imiş zaten baş etmek zor kendi yeğenleri benim eşimle evliymiş demedik bırakmıyorlar eee kendi canlarına acımayan bana mı acır

Almanya gibi bir yerde zaten kimsecikler yok pek Kızları var onlara gidip diyim Ben Annenizi çok seviyorum onlarda bana oda sana bayılıyor derler :))) Türkiyede akrabalarına denk gelirsem derim ama benim duyduğum bunlar sülalece fena imiş zaten baş etmek zor kendi yeğenleri benim eşimle evliymiş demedik bırakmıyorlar eee kendi canlarına acımayan bana mı acır
Sende kaynananın akrabalarına git kaynananı öv. Bir ortama girince sessiz ol ve dinle düşüncelerini pat diye söyleme sana tavsiyem okadar saygılı ağırbaşlı olki seni kötüleyenler utansın. Kaynanam bana şunu bunu yaptı ama ben yinede seviyorum yap dese yapari m işlerini bak dese bakarım de. O benim kocamı doğurmuş de. Duygusal bir şekilde konuşursan kimse dalga geçmez. Seni anlamaya çalışırlar. Her kötünün içinde bir gram iyilik vardır o iyiliği gör. Kötülük görsen de sen Allah'tan şaşma Allah görüyor Allah biliyor senin yasadiklarini. Sana taş atana sen ekmek uzat.

Back
X