- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- Konu Sahibi biri_biricik
Valla o kırmızılı yere katılmıyorum yaa. Yeni nesil Türk kadınları dal gibi ve kendilerine çok iyi bakıyorlar. Boy ortalaması 1.56 falan da değil artık. Yeni jenerasyondan 1.68lik kuzenim kendine kısa diyor. Hepsinin maşallahı var. Bir ilkokulun, lisenin önünden geçerken bakıyorum da 1.65'in altı bile çok az var. Yeni nesil hem uzun hem ince. Yeni nesil Türk kadınları birçok Batı ve Kuzey Avrupalı hemcinslerinden daha ince.şimdik bu konuda daha önce de yazdığıma benzer bişiler yazıcam;
1) türk kadını aldatılma konusu açıldı mı veriyor kutsalı, veriyor kutsalı. "aile çok kutsaldır."
efendime söyliyim "kesin başka karılar kocamın peşini bırakmamıştır, yoksa kocam yapmazdı" falan gibi.
sizin o kutsal sandığınız evlilikler, demek ki gayet de sıkıcı. bu kadar çok aldatıldığınıza göre.
haa ama geneliniz boşanmaktan, kendi ayaklarınız üzerinde durmaktan delice korktuğunuz için "aile kutsal" diyorsunuz. yeni kadın rahata ermesin, kocanızın beş kuruşu kalmasın istiyorsunuz.
(asalak gibi olan kadınlar için geçerli bu. hani kendi parasını kazanamayan, evde kutsal kutsal çocuk bakıp yemek yapmaktan başka bir halta yaramayanlar için geçerli.)
2) obezite. çağın vebası. türk kadını boy ortalaması 1.56 falan sanırım. yiyip yiyip oturuyorlar. günlere gidiyorlar. dana gibi olunca da "vay kocam şu seksi kadına neden baktı". e bacım, eltinin gününde danalar gibi börekle kısır yiyordun dün sen?
3) kocaya aşk gözüyle, tutku gözüyle bakmadıkça, evliliğiniz ekonomik ve sosyal ortaklıktan öteye geçmiyor. götünüzü sağlam kapıya dayama derdindesiniz anca. bunu kabul edin artıkın.
bir filmde şöyle diyordu:
"asla onlar gibi olmayacağımıza söz ver. tanıdığımız o berbat çiftler gibi. kocalarını eğitilecek ve gösteriş için kullanılacak birer maymun gibi gören kadınlar. eşlerini atlatılacak ve uzak durulacak birer trafik polisi gibi gören kocalar."
O 1.50 boya 100 kiloluk gün teyzeleri annelerimizin jenerasyonunda kaldı.
Sokağa bir çıkıyorum da sokakta makyajsız, saçı fönsüz, topluklu ayakkabısız kadın göremiyorum. Bunu yabancı tanıdıklarımdan da duydum.
Sadece kadınlarımız değil, yeni nesil Türk erkeklerimiz de çok bakımlı. Mesela Avrupalılara çok garip geliyor bizim erkeklerin koltuk altı kıllarını tıraşlaması. Ve saçlarımızı çok beğeniyorlar. Kuşadasında aile dostumuz var onlardan da duydum.