Her erkek aldatirmi

Aldatacagi varsa istiyorsan eve bagla gene aldatir. Her erkekte aldatir diye bsy yok Allah sasirtmasin kimseyi. Sen kocana guven

Ya hu bunu bilim bile bunu ispatlar. Bir kere kadın erkek hormonel olarak bile eşit değilken kalkıp da "erkekler meyilli sonucuna nasıl ulaştınız?" demek neyin göstergesidir söylemek istemiyorum. Bir ton konu açılıyor erkeklerin cinselliğe düşkünlüğüne, kadınlara eğilimine v.s...
Sürekli dini konularda alttan alta giydirmeye çalışmayın.
Kaldı ki size ne? Ben inancıma göre yorum yapıyorum, kimi niye geriyorsa...
Kalk sen de inancına göre düşünceni yaz. Sana ne!
dini mesajlar yasak ama ben bu sibel uresin kafasinin islam olarak anlasilmasina goz yumamam. allah kadinla erkegin aldatmasini bir tutmus, ayni cezayi vermisken kimin haddine erkek meyilli demek? erkek kadar kadinin da nefsi var. erkek delice arzularken kadin naifce arzular diye birsey yok ki. erkegin abazan olmasini dine, fitrata degil yetistirilme tarzina baglamak gerekir. ogullarinizi sen aslansin sen kaplansin onune geleni ... etme hakkin var diye buyuturseniz bundan dogan sonuclarin sorumlulugunu fitrata degil kendinize yukleyin.

Son düzenleme:
dini mesajlar yasak ama ben bu sibel uresin kafasinin islam olarak anlatilmasina goz yumamam. allah kadinla erkegin aldatmadini bir tutmus, ayni cezayi vermisken kimin haddine erkek meyilli demek? erkek kadar kadininda nefsi var. erkek delice arzularken kadin naifce arzular diye birsey yok ki. erkegin abazan olmasini dine, fitrata degil yetistirilme tarzina baglamak gerekir. ogullarinizi sen aslansin sen kaplansin onune geleni ... etme hakkin var diye buyuturseniz bundan dogan sonuclarin sorumlulugunu fitrata degil kendinize yukleyin.

Ben diyorum erkek meyilli, kadınlara eğilimli diye var mı ötesi... Tabi bu kadarını okumayıp geri kalanını okuyup ne anlatmak istediğime de bakmak lazım. Bir kadınla erkeğin cinsel dürtüleri, tepkileri bir değildir. Her şeyi geçtim bugünkü durum, istatistikler, aldatmalar, konular ortada.
Sanki ben kalkıp da Allah kadına haram, erkeğe helal kılmış dedim!
Anlamanız için kaç kere daha yazayım ki zinanın iki tarafa da suç olduğunu...
Sanki ben "oğullarınızı sen aslansın sen kaplansın" diye büyütün dedim ki tam tersi "oğlum büyüsün ne canlar yakacak" diyen anne babaların da suçu vardır. Hadi git bunu da evir çevir de inancıma bağla, kadınlara suç isnadı olarak saçmala!
Yarım yamalak okuduğun mesajlarımla kalkıp da konuyu saptırma...

adamın da kadının da evde huzurlu olması çok önemli.
her iki cinsiyet de aldatabilir fakat erkeklerin kadınlardan daha çok fırsatı oluyor ve ne yazık ki ataerkil toplum dayatmaları en masum adamın bile gözünü döndürüyor.
ancak her açıdan huzurlu olan bir adam;
hem fiziksel hem cinsel hem zihinsel tokluk yaşayan evine koşarak gelir,evden çıkmaz istemez.
aynı şey bayan için de geçerli.

Erkek meyillidir
Yok onların hormonları falan durumunu kabul etmiyorum ben
Kadınım ve hormonlarım da gayet onlar kadar yerinde
Ataerkil olduğumuzdan erkeğin fırsatı çok hepsi bu
Ne evli kadınlar tanıyorum ben, çarşıya pazara diye çıkıp, sevgilisine koşan
Erkeklerin ki sadece daha aleni
Buna sebep olan taraf da yok ayrıca, sadece mutsuz olduğu insanlarla evcilik oynayıp, boşanma cesaretini gösteremeyenler var. Adam da kadın da mutsuzdur ama boşanmazlar. Binbir rezillikle, onlarca bahane ile evlilik yürütülür, sonra ben aldatıldım vs.. vs..
Bu konunun tek bir doğrusu yok, herkesin hayatı farklı, gerekçeleri farklı, boşa tartışıyoruz. Erkek yapar diye bir şey yok, ahlakı zayıf olan herkes yapar

Ben diyorum erkek meyilli, kadınlara eğilimli diye var mı ötesi... Tabi bu kadarını okumayıp geri kalanını okuyup ne anlatmak istediğime de bakmak lazım. Bir kadınla erkeğin cinsel dürtüleri, tepkileri bir değildir. Her şeyi geçtim bugünkü durum, istatistikler, aldatmalar, konular ortada.
Sanki ben "oğullarınızı sen aslansın sen kaplansın" diye büyütün dedim ki tam tersi "oğlum büyüsün ne canlar yakacak" diyen anne babaların da suçu vardır. Hadi git bunu da evir çevir de inancıma bağla, kadınlara suç isnadı olarak saçmala!
ben sana hic birsey yazmam! su tavra, usluba bak. once insanlarla tartisma adabini ogren sonra gel ben sana elimden geldigince dini ogretmeye calisirim. sevaptir.
hadi selametle...

Erkeklerin hormonlarının daha dayanılmaz çalıştığını ve bunun onları aldatmaya meyilli yaptığını gösteren araştırmayı bizimle paylaşmanı rica ediyorum. İnancına hiç bir lafım yok, Elhamdülillah bende Müslümanım ancak savunduğun şeyin altını doldurmanı rica ediyorum senden, belki bilmediğim bir şey öğrenirim senden. Erkek milleti kadınlara meyilli ise kadın milleti de erkeklere meyilli, gidip kadınları seçmiyoruz dimi eş olarak, öfkeyle savunma amaçlı yazılan şeyler değilde, bu tezlerinin dayanağını anlatırsan bizlerde öğrenmiş oluruz, karşılıklı eksiklerimizi tamamlarız

Malesef erkege guvenilmez...en guvenilen hic beklenmeyen erkek aldatiyor..erkegin karekterine göre değişir. .evet guven kalmadi kim dost anlayamiyoruz.arkadas secimini iyi yapmak lazim..kimseye guvenilmiyor...cevremde bildigim bir kac tanidigim aldatiliyor ve bilmiyor üzülüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. .başımıza ne zaman ne gelir önceden bilemeyiz..cok guvenmemek ve es olarak birbirimizi taniyip tamamlamak lazim ki gozu dışarıda olmasın. .erkek kadinlar gibi düşünmüyor hosnut olmasi gereken tek kisi kendileri diye düşünüp kadının duygu ve düşüncelerini yok sayiyorlar..iste bu eşitlik saglansa sorun kalmaz...

Bence hepsi aldatmaz ama geneli aldatıyor malesef ki bunu erkek olarak da sınırlamamak lazım kadınlar da aldatıyor ama erkekler kadar değil en azından. ve bence aldatmaları da meraktan kaynaklı

Ben aldatmanın karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.

Yok evde doyan aldatmazmış falan ne biçim benzetmeler bunlar.

aldatacak kişi her şekilde bahane bulur aldatır. kadın hamile olsa, hasta olsa bakımsız der aldatır.

kadın devamlı bakımlı olmalı ilgili olmalı diye bir şey olamaz. hayat bu romantik komedi filmi değil ki.

maalesef erkeklere güvenmiyorum. çoğu aldatacak potansiyele sahip.

ama aldatırsa diye şüpheyle yaşanmaz. aldatırsa kanıtlarsın verirsin mahkemeye her şeyini alırsın. bu dünyada da ahirette de affetmezsin asıl cezayı o çeker. ben böyle düşünüyorum. aldatan kaybeder.

her erkek aldatır çünkü onların nefisleri şöyle farklı onların bilemem neleri böyle değişik diye düşünen kadınlarımız oldukça,çocuklarını böyle yetiştirip kocalarına bunu aşıladıkça her erkeğin olmasa da birçok erkeğin aldatması kaçınılmaz son olabilir.
Katılıyorum sana. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Bunun meyil, arzu, değilim değil de ahlaksızlık, terbiyesizlik olduğunu öğretmen lazım. Kadın erkek ne fark eder, toplumca normalleştirilen tüm yanlışlar bütün bireyleri çökertir.

birderdimmvarr başlığınıı gecee okuyorummm bütün gecee kabuss uyuyamıyorumm daaa okumayınn fazlaa yaa her erkeek aldatırmıı cokk saçmaa o zamann ben aldatann kadınlarıdaa okudumm her kadın aldatırmıı?:KK14:

Her erkek aldatmaz ama kimseye de gozu kapali guvenmemek gerek,
Aldatmadan kasıt sadece baska bi kadinla konusmak degil, bakmak, dusunmek v.s hepsi aldatma basligi altinda toplaniyor,
Keske yusuf gibi erkekler yetistirebilsek, erkektir yapar degilde ,erkek adam asla yapmaz fikrini empoze edebilsek evlatlarimiza...

"Aldatma" nın fiziksel temelli bi olgu olduğunu düşünmüyorum.

Biyolojik süreçler hepimizde aşağı yukarı aynı şekilde işliyor, dürtülerimiz benzer şekilde çalışıyor ama sonunda birbirinden çok farklı kararlar veriyoruz.

Bu kararlar da kişinin karakterine, ahlaki ve etik düşüncelerini neye göre oluşturduğuna, çocukluk ve ergenlik sürecine, çevresine, hayata bakış açısına, psikolojik durumuna göre belirleniyor.

4 tane evli/sevgilisi olan erkeğin çalıştığı bi ofise yeni bi çalışan alındığını düşünün. Yeni çalışanımız bi kadın, 1.80 boyunda 55 kilo. Çok düzgün bi fiziği, şık kıyafetleri, melek gibi bi yüzü var. Bekar ve sıcakkanlı bi kadın, ofise yeni geldiği için dışlanmak istemiyor, herkese yakın davranmaya çalışıyor.

Bu örnekte bu adamların hepsi bu kadını beğenecektir, onu etkileyici bulacaklardır. Buraya kadar hiçbir sakınca yok, biyolojik olarak son derece normal.

Ama bu beğeni sonucunda ne olacak derseniz 4 adamdan 4 farklı cevap alırsınız.
Bu da o adamların kişilikleriyle alakalıdır. Mesele o 4 adamdan size uygun olanı bulup evlenmiş olmak anlayacağınız.
Evlimisiniz bilmiyorum ama bi erkekle bir kadinin biyolojik saati tamamen farkli isliyor.En basiti cinsel doyum.Birliktelik esnasinda kadinla erkegin aldigi zevk bile aynidegil yani.Erkekler cok daha fazla zevk aliyo.Tabi yasadiklari ortam aldiklari egitim cevre bu gubi faktorler cok etkili durtulerini bastirmada fakat sizin yaklasiniz biraz benim dusunceme uymadi.

Her erkek aldatır diye bişey yok ama kadınlarında biraz hayatlarına giren karşı cinsleri ölçüp tartmalıdır ona bakılırsa arkadaşına gidip eşi gelince rahatsız olup kalkan kadınlar var buna ne demeli yani insan hayatındaki insanları bi sorgulucak

Her erkek aldatır diye bişey yok ama kadınlarında biraz hayatlarına giren karşı cinsleri ölçüp tartmalıdır ona bakılırsa arkadaşına gidip eşi gelince rahatsız olup kalkan kadınlar var buna ne demeli yani insan hayatındaki insanları bi sorgulucak
Bu benim en sinir olduğum şey yahu.
Potansiyel sapık muamelesi resmen.

X