- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- Konu Sahibi biri_biricik
Bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin konuya bakış açınızı bilmiyorum öncelikle. Sadece bana yazdığınız yorumdaki bi yer dikkatimi çekti. Oradaki hatayı düzeltmeme izin verin.Evlimisiniz bilmiyorum ama bi erkekle bir kadinin biyolojik saati tamamen farkli isliyor.En basiti cinsel doyum.Birliktelik esnasinda kadinla erkegin aldigi zevk bile aynidegil yani.Erkekler cok daha fazla zevk aliyo.Tabi yasadiklari ortam aldiklari egitim cevre bu gubi faktorler cok etkili durtulerini bastirmada fakat sizin yaklasiniz biraz benim dusunceme uymadi.
Hahah gizlice dolanan kadın kılığındakilere mi ?
birşey sormak istiyorum. gerçekten merak ettim. üslubun neden bu kadar kaba ve aşağılayıcı? yani fikirlerini daha sakin, daha kibar aktaramaz mısın? yorumlara cevap verirken bile "hıh ben biliyorum zavallı sizler bilmiyorsunuz. ben yaşıyorum siz yaşayamıyorsunuz" tarzı cümleler kullanıyorsun. böyle yapınca da sanki kendini övmek, ego tatmini yapmak için yazıyormuşsun gibi geliyor. üslubunu biraz yumuşatırsan insanlar nasıl yazdığına değil ne yazdığına odaklanabilir..mesela "TÜİK" verilerine bakabilirsiniz. epey güvenilirdir. hiç duydunuz mu? tüik'i?
İnsanin kendini bilmesi ve hayatini ona gore yonlendirmesi guzel birsey.Malesef evlenmeyen insanlara kulp takmak toplumumuzda var.Niye erkek cinsine indirgiyoruz bunu? Her erkek aldatmaz değil her insan aldatmaz, hatta bazı insanlar aldatabilir daha mantıklı.
Bunun Allah korkusuyla, dini inançla falan alakası yok. Ne ateist insanlar var tanıdığım gözü eşinden başkasını görmez, ne dindar geçinenler namazında niyazında olanlar var gözleri fır döner. Tamamen kişilik meselesi.
Biraz da ülkemizdeki evlilik anlayışından kaynaklanıyor sanırım. Belli yaşa gelen her birey evlenmeli diye bir anlayış var bizim ülkemizde. Belli yaşa gelmiş evlenmemiş kadınlar evde kalmış kız kurusu erkekler gay diye etiketleniveriyor. Halbuki evlilik denen şey birilikte bir ömür geçirmek isteyen iki insanın ortak kararla yaptığı anlaşmadır. Bu anlaşmada en önemli madde sadakattir. Bu maddeye uyum sağlayamayacak insanlar evlenmemelidir. Eşimin bir arkadaşı var 50sine merdiven dayamış bir adam, hiç evlenmemiş. Neden diye sorduğumuzda ben kimseye sadık kalamam, tek bir insanla ömür geçiremem. Neden masum bir insanı kötü bir evliliğe mahkum edeyim diyor. Kendini bilen bir adam işte.
İşin özü herkes birbirini aldatmaz, ama aldatılmaktan korkarak da yaşanmaz. B planında başıma böyle bir şey gelirse ne yaparım düşüncesi olsun ama hayatınızı buna göre yönlendirmeyin. Eşlerinizi bunaltacak derece sıkmayın kısıtlamayın, sürekli kontrol etmeye çalışmayın. Aldatılacaksanız bunları yapmanız hiç bir işe yaramaz, eninde sonunda aldatılırsınız. Hatta bunları yapmanız aldatma sebebi bile olabilir...
Guzel bir paylasim tesekkueler.Ben saplanti haline getirmis degilim fakst evde kslmsnin verdigi bunslimda buna bir meyil hissettim veburda takilirkende en cok acilan konu aldatilmak olunca fikir alisverisi icin actim konuyu arada kendimi ifade etme geregi duyuyorumHa şunu da ilave edeyim
Septisizmden çıkmak gerek
Hafiye gibi sürekli adamı takip edersiniz, kaçınılmaz sondur aldatılmak
Bir insanı hayat arkadaşı olarak seçmişseniz, ona bu değeri verin
Erkek milleti yafduyuyorum
ından kurtulun
Erkeği sürekli idare edilecek bir varlık gibi görmekten kaçın, şahsen sürekli idareyle yanımda duran bir adamı istemem
Aşk, paylaşmak filmlerde izlediğiniz gibi bir şey değil
Evlilik anlasabildigin kisiyle gercekten guzel.orasi öyle doğru söylüyorsun ama ister istemez içimde sıkıntı oluyor benim ve korkuyorum evlilikten artik.
öyledir mutlaka ama ne bileyim korkar oldum :/Evlilik anlasabildigin kisiyle gercekten guzel.
Şu kırmızılı yazdığım yer çok yanlış. Öyle bir şey yok asla ve asla. Dünya üzerinde karşısındaki partnere en çok güvenmeyen kadın ve erkeklerin başında Türkler gelir tam aksine. Toplumumuzda ilişkilerde bu kadar çok kıskançlık ve kısıtlamanın olma sebebi de budur zaten.
Bu 'Türk kadınları 'benim kocam yapmaz.''der' geyiğini ilk kim çıkarmış bilmiyorum ama kim çıkardıysa baya sallamış.
Ben bugüne kadar romantik ilişkilerde bizim Türk milleti kadar kıskanç ve güvensiz başka millet görmedim hiç.
ya ne diyeceydiŞimdi eşime sordum bu soruyu hayır aldatmaz diyor
kesinlikle öylelou salome ilk msjınızdan itibren aşağılama ve saldırganlık dolu cevaplar veriyorsunuz,neden? hiç hoş görünmüyor gerçekten.mesajlarınız okunulası olmuyor bu yüzden.
Heeee bende sıkıyorsa aldatsın dedimya ne diyeceydi
arada bir terliği göstermek lazım erkek kısmısına
Heeee bende sıkıyorsa aldatsın dedim