Her erkek aldatirmi

yazdıklarına katılıyorum. bence de her aldatmanın altında tatminsizlik var. ister cinsel, ister duygusal, ister egosal olsun. bununla ilgili bir araştırma da vardı. aldatan erkeklerin birlikte oldukları kadınlar genelde aldatılan eşten çirkin oluyormuş. bazı erkekler güçlü ve güzel kadın değil, güçsüz, kendine bağımlı kadın seviyor. egolarını bu tür kadınlar üzerinden tatmin ediyorlar.. aldatan erkeklerin cinsel olarak da başarısız olduğu ortaya konulmuş. başarısızlığını, yetersizliğini aldatmayla örtmeye çalışıyorlar, kendilerini bu şekilde güçlü göstermeye çalışıyorlar.

??? Bunu anlamadım açıkçası. Mesajın geri kalanına değinmeyeceğim.

Kadınları suçlamıyorum ama konuya binaen evli olduğunu olduğunu bile bile aldatmaya aracı olan kadınları suçluyorum. Erkekler zaten meyilli bari sen buna sebep olma diyorum. Bugün eşini, sevgilisini seninle aldatan, yarın seni de başkasıyla aldatabilir demişim.
Ben ne her erkek aldatır ne de her kadın sebep olur diyorum. Konuyu peygambere, iman boyutuna hiç getirmeyin "sizin dininiz..." falan diyerekten.

Bu sitede de konular okuyoruz ya. Cinsel problemleri olan erkeklerin birçoğu karılarını azarlıyor, suçu karılarına atıyor.
Bir de bilmem fark ettin mi en çok aldatma mevzusunu açan erkekler genelde hiçbir kadının bakmadığı tipler oluyor. Bir insan 2. kadını/erkeği bulduysa aldatacaksa gider aldatır. Sürekli bundan bahsedip durmaz ki. Mesela Facebook'um açıkken şunu fark etmiştim en çok ''Vuuv ben erkeğim erkek'' tipi tavırlar içine giren arkadaşlarım en ezik olanlar. Aynı şey kadınlar için de geçerli.

Son düzenleme:
Hmm, peki. Ben yalnızca bir çelişkinizden bahsettim. Neyse okuyan herkes görür ne demeye çalıştığımı ve ne kadar da haklı olduğumu. Sorgulama yetisine sahip herkes tabi ki de. İyi günler dilerim size.

Allah'ın emaneti bilen, değer veren, hıyanet etmeyen anlamında kullandım.
Aldatma kavramını büyük ölçüde inançla bağdaştırıyorsunuz öyleyse.
Kelimelerin bilinç altı olduğunu düşünürüm. "kız almak, kız vermek" ifadeleri
ivedilikle silinmelidir bu toplumun bilincinden bana kalırsa.

evet. kendi çevremden hatta şu siteden bile aldatılan kadınlara baktığımda bu güzellikte kadınlar aldatılıyorsa vay halimize derdim ama sonradan işi çözdüm. mesele kadının güzelliğinde değil adamın ezikliğinde. çevresinde zilyon tane erkek varken, evli olana meyil eden kadınlar da bunların üst modeli. insan şaşırıyor bu kadın bu adama nasıl bakıyor diye ama olay aşk , sevgi değil, evli barklı adamı ayartmak. onlar da kendilerini başka kadına tercih edilmek üzerinden tatmin ediyor.

Son düzenleme:
"Erkekler meyilli" sonucuna nasıl ulaştınız gerçekten merak ettim. Yaratılışta böyle bir kusur varsa, bu yaratılanın değil yaratıcınındır. Sizi bilemem ama ben en başta babamın böyle bir meyili olduğunu düşünsem yanına bile yaklaşmam. "Sapıktır" benim için.

Aldatmaya bahane arayacak olursak ihtiyaçlardan yola çıkmam lazım. Can güvenliğinden sonra en büyük ihtiyaç fiziksel ihtiyaçlardır. Ve başta beslenme gelir. Evine et sokamayan, ekmek bile getiremeyen erkekler de var. Bunları gidermek için ahlaki olmayan yollara başvurmayacak kadar onurlu ama evde kadın mutlu etmiyor diye aldatacak kadar onursuz öyle mi? Mutlu olmayan ayrılır gider. Çirkinleştirmeye gerek yok. Birlikte aldatan kadına da yazıklar olsun. Erkek ya da kadın hiç farketmez ve meseleyi dine getirecek olursak Allah Kuran'da kadın ya da erkek diye ayırmaz, kim yaparsa yapsın çok aşağılık bir davranıştır. Çocuğuna alnı açık ben anneni/babanı aldattım ayrıldım diye söylenebilecekse buyursun herkes yapsın. Ama annem ya da babam olsun, ben utancımdan hayatımda tutamazdım.

"Erkekler zaten meyilli" ne demek nasıl bir cümledir bu. Bunu söyleyerek bile bütün sorumluluğu kadına yüklüyorsunuz farkında mısınız? Erkekler zaten meyilli, sen mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, yatakta ... Ol. Erkekler zaten meyilli evli erkeklere yüz veren kadında hata. Ne kadar ilkel bir düşünce.

Erkekler meyilli falan değil efendim, toplumun dayatması, toplumun algısı bu. Erkeğin elinin kiri, erkektir döver de sever de, erkek adam onu yapmaz bunu yapmaz, erkekler zaten meyilli diyerek siz ve sizin gibiler yaratıyorsunuz bunu...

Son düzenleme:

Ya hu bunu bilim bile bunu ispatlar. Bir kere kadın erkek hormonel olarak bile eşit değilken kalkıp da "erkekler meyilli sonucuna nasıl ulaştınız?" demek neyin göstergesidir söylemek istemiyorum. Bir ton konu açılıyor erkeklerin cinselliğe düşkünlüğüne, kadınlara eğilimine v.s...
Sürekli dini konularda alttan alta giydirmeye çalışmayın.
Kaldı ki size ne? Ben inancıma göre yorum yapıyorum, kimi niye geriyorsa...
Kalk sen de inancına göre düşünceni yaz. Sana ne!

Hic kimse yuz vermese gider eskortla aldatir.

Hayır, tam tersi inancınıza göre yorum yapmıyorsunuz. Sizin inancınızda erkeğe de, kadına olduğu kadar günah zina. Ama siz kadına daha çok ayıp diyorsunuz. Kendi inancınızın kurallarını çiğneyen sizsiniz. Neyse ne desem boş sanırım o laflardan o sonucu çıkardığınıza göre...

Benim inancımda kadına da erkeğe de zina günah ki bunu da başta belirtmiştim. Allah'tan hakkıyla korkan aldatmaz diye...
Kadına daha çok ayıp demiyorum. Kadınların mağduriyetini kısmen de olsa kadınlar önleyebilir diyorum.

Ayni cevremde boyle bir aile var benim bildigimi bilmiyorlar.ayni olay sadece karsi taraftaki bayan bekar ama hepsi arkadas hatya cocugunu kucagina aliyor ben sut annesiyim bunu diyor adamin karisinin haberi yok,dusun bunlar cocukluk arkadasi.soyleyemiyorum yuva dagilir yapamam yani ama o kadinin gozunun icine bakip soyleyememek cok aci veriyor sadece su kiza guvenme alma evine hic sevmiorum aptalin teki diyorum o da koruyor kocasinin metresini haberi yok. Bende hic olmucak sekilde ogrenmistim, Allahim yazdiysa bozsun midem o kadar kalktiki artik gorusmuorum,kizin kocasi zaten sapik isik gormesine gerek yok herkese askinti sapik pislik

Sayın arkadaşım, eğer inanç boyutundan tartışacaksak Allah Kuran'da zina yapan kadın ya da erkeği, bekar ya da evliyi ayırmaz. Zina zinadır. Hormon tarafından inceleyecek olursak, erkekler evet cinsellikten çok keyif alırlar ve severler. Ama ben de eşimden daha az keyif almıyorum. Benim için de bir ihtiyaçtır. Yine dini boyuttan bakarsak eşimin benden daha istekli olması, benim gururumu okşar. Kadının istenen, arzulanan taraf olması ince bir yaradılış örneğidir. Ama bu yaradılış kalkıp ihtiyacını başkalarıyla gidermek için verilmemiştir erkeğe.

Bu arada neyi "alttan alta" giydirmeye çalışıyorum, ona da cevap verirseniz çok sevinirim. Ve son olarak inancın farklı yorumları olabilir. Ama Allah tektir, kuralları da öyle. Biz insanlar sadece okumayız, hocaları dinleriz, ya da işimize geleni kabul edip diğerini reddederiz.

Aldatan her erkek bekar kadın veya kendi cinsiyle mi aldatıyor? hayır! konu sahibinin ilk mesajında bile "kadın evliymiş" diyor.. bu durumda her kadın aldatır mı? ya da kocalar çıkıp "valla ben bu hayatta kimseye güvenmem, benim hatun her an beni aldatabilir" dese ne derdi bu "her erkek aldatır"cılar merak ettim..

kaldı ki her kadın "benim kocam yapmaz" der.. aksi halde hiç anlamam bir kadın bile bile, kabul ederek neden kendini aldatacak, dövecek hatta öldürecek bir adamla evlenip aynı evi paylaşır ki? bu tamamen "ben böyle diyeyim de yaparsa ben demiştim derim" mantığı.. komik ötesinin de az ötesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…