- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi biri_biricik
Böyle söyleyen tiplere inanıp içinizi karartmayın. bu adam kılıklılar kendi yaptıkları pisliği normalleştirmek, kendilerine suç ortağı yaratmak amacıyla böyle konuşuyorlar. sanki erkeğin fıtratı buymuş da onlar fıtratlarına uygun hareket ediyormuş gibi. evlilikten değil, böyle konuşan erkeklerle evlilikten uzak durmak gerekir..benim bi arkadaşım beraber çalıştığı bi arkadaşına sormuş bu soruyu adamın cevabı ' her erkek mutlaka aldatır. bugün değilse yarın. yarın değilse diğer gün. sadece bazıları ustalıkla yapar ruhun duymaz aldatmıyor sanırsın bazıları da yakalanır bilirsin, öğrenirsin'
bende çok merak ediyorum bu konuyu acaba her erkek aldatır mı ve ayrıca korkuyorumda. ama bence içinde vicdan merhamet ahlaki değer en önemlisi Allah korkusu olan adam(!) aldatmaz..
Esinin aldatmamasiyla masaj salonunun alakasini anlayamadim.eşimin aldatmayacağına güvenerek onu bir masaj salonuna göndereyim dedim ama iyi biyer bulamadım.şimdi aklıma geldi ben bunu sorcaktım
dün bi masaj salonu araştırayım dedim ortalık yarıçıplak hatundan geçilmiyor...ondanEsinin aldatmamasiyla masaj salonunun alakasini anlayamadim.
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.Böyle söyleyen tiplere inanıp içinizi karartmayın. bu adam kılıklılar kendi yaptıkları pisliği normalleştirmek, kendilerine suç ortağı yaratmak amacıyla böyle konuşuyorlar. sanki erkeğin fıtratı buymuş da onlar fıtratlarına uygun hareket ediyormuş gibi. evlilikten değil, böyle konuşan erkeklerle evlilikten uzak durmak gerekir..
Ya amacım polemik yaratmak değil ama bu tip yorumlar çok dikkatimi çekiyor. Yorumunuzdan apaçık anlaşıldığı üzere siz bir Müslümansınız. Ve birincil suçlu kadındır diyorsunuz. Sizce burada bir çelişki yok mu?Her erkek aldatır mı sorusuna evet dersem eğer; Allah'tan hakkıyla korkan, aldığı kadını emanet bilen, sevdiğine saygı duyan az da olsa ihlaslı insanlara haksızlık etmiş olurum.
Lakin her erkeğin aldatmaya meyilli olduğuna, sürekli heycan arayışı olduğuna inanıyorum. Bu meyil fıtratlarında var.
Benim de bu konuda üzüldüğüm kadınların en iyi kadınları anlaması gerekirken anlamamaları ya da bencillikleridir. Zaten erkek buna yatkın, sen niye buna fırsat veriyorsun be kadın: ( Bile bile aldatmaya aracı olduysan bugün onu aldatan yarın seni de aldatır.
orasi öyle doğru söylüyorsun ama ister istemez içimde sıkıntı oluyor benim ve korkuyorum evlilikten artik.Böyle söyleyen tiplere inanıp içinizi karartmayın. bu adam kılıklılar kendi yaptıkları pisliği normalleştirmek, kendilerine suç ortağı yaratmak amacıyla böyle konuşuyorlar. sanki erkeğin fıtratı buymuş da onlar fıtratlarına uygun hareket ediyormuş gibi. evlilikten değil, böyle konuşan erkeklerle evlilikten uzak durmak gerekir..