Her erkek aldatirmi

Yalnız keşke bu konuyu açmasaymışsınız. Şimdi sitede ne kadar başka kadınların mutlu evliliklerini kıskanan kadın var konuya üşüşecek, ''Hmm sen aldatılmıyorum san!!! '', ''İnşallah aldatılırsın.'' yazacak.
Az sonra tüm kıskançlar ortaya dökülür. Böyle konular turnusolü oluyor.

Son düzenleme:
"Aldatma" nın fiziksel temelli bi olgu olduğunu düşünmüyorum.

Biyolojik süreçler hepimizde aşağı yukarı aynı şekilde işliyor, dürtülerimiz benzer şekilde çalışıyor ama sonunda birbirinden çok farklı kararlar veriyoruz.

Bu kararlar da kişinin karakterine, ahlaki ve etik düşüncelerini neye göre oluşturduğuna, çocukluk ve ergenlik sürecine, çevresine, hayata bakış açısına, psikolojik durumuna göre belirleniyor.

4 tane evli/sevgilisi olan erkeğin çalıştığı bi ofise yeni bi çalışan alındığını düşünün. Yeni çalışanımız bi kadın, 1.80 boyunda 55 kilo. Çok düzgün bi fiziği, şık kıyafetleri, melek gibi bi yüzü var. Bekar ve sıcakkanlı bi kadın, ofise yeni geldiği için dışlanmak istemiyor, herkese yakın davranmaya çalışıyor.

Bu örnekte bu adamların hepsi bu kadını beğenecektir, onu etkileyici bulacaklardır. Buraya kadar hiçbir sakınca yok, biyolojik olarak son derece normal.

Ama bu beğeni sonucunda ne olacak derseniz 4 adamdan 4 farklı cevap alırsınız.
Bu da o adamların kişilikleriyle alakalıdır. Mesele o 4 adamdan size uygun olanı bulup evlenmiş olmak anlayacağınız.

allahtan korkan kuldan utanan biriyse aldatmaz eğer böyle değilse zaten ister kadın olsun ister erkek aldatır
ayrıca yaşanan şeyleri genele vurdurmayın yoksa hepimiz hırsız,katil ve dolandırıcı da olabilirz

Böyle söyleyen tiplere inanıp içinizi karartmayın. bu adam kılıklılar kendi yaptıkları pisliği normalleştirmek, kendilerine suç ortağı yaratmak amacıyla böyle konuşuyorlar. sanki erkeğin fıtratı buymuş da onlar fıtratlarına uygun hareket ediyormuş gibi. evlilikten değil, böyle konuşan erkeklerle evlilikten uzak durmak gerekir..

eşimin aldatmayacağına güvenerek onu bir masaj salonuna göndereyim dedim ama iyi biyer bulamadım.şimdi aklıma geldi ben bunu sorcaktım

eşimin müdürü akıl çelici bir abimiz.gitsek bi mekana fıstık gibi hatun gelse yanına bakmıcakmısın demiş...evliliğimizin ilk aylarıydı..sonrada 1 2 sene sonra sen istersin gidelimmi abi diye demiş...ilk seneyi atlattık hayırlısıyla : )

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.
Bir diğer sebep de karılarına göz dağı vermek. ''Bak tüm erkekler aldatır, bana sahip çık, her emrime itaat et, beni elinden kaçırma. Aldatırsam da affet bak. Benden iyisini bulamazsın.''
Bir diğer sebep de ego tatmini. Böyle diyerek erkeklik egolarını tatmin ediyorlar akıllarınca. Başka yerlerde tatmin edemiyorlarsa demek erkekliklerini.

Son düzenleme:
Her erkek bence aldatmaz. Ben artik kadinlara da guvenmiyorum. Dost dedigin yapmaz da, arkadasin senin mutlu iliskini gorur, kiskanir. Kocan, sevgilin, nisanlin artik her kimse, onunla da ilgilensin ister. Insan en yakin arkadasina guvenemeyecek mi diyorsun? Bence bir cizgiyi asarlarsa kimseye guvenmesin. Arada bir mesafe olmali. Ben yapi olarak biraz kiskanc biri oldugumdan mesela, hayatimdaki erkegin asla benim kiz arkadaslarimla veya kendi kiz arkadaslariyla oyle kanka muhabbetine girmesinden hoslanmam. Mesafeyi iyi ayarlamak lazim.

Bu konuda bu ülkedeki hiçbir erkeğe güvenmiyorum. Çünkü her konuda bastırılmış duyguları olması ve mağara adamından beter kafa yapıları beni çok rahatsız ediyor. En okumuşu bile aynı terane. Adamların psikolojileri bozuk toptan, ben almayım thanks.

Bizim abazanlığıyla üniversite ortamında nam salmış bir erkek arkadaş Facebook duvarına ''Aldatmayan erkek yoktur, kendini kandıran kadın vardır.'' minvalinde bir şeyler yazmıştı. Ama çocuğu tanısanız... Hiçbir kızın dönüp sümüğünü dahi atmadığı bir tip. Kendi başına kız arkadaş dahi bulamaz bize birini ayarlamamız için yalvarırdı.
Neyse mesajına başka bir erkek arkadaş da yorum yazmış:
''Sağı solla mı aldatıyon?''

Her erkek aldatır mı sorusuna evet dersem eğer; Allah'tan hakkıyla korkan, aldığı kadını emanet bilen, sevdiğine saygı duyan az da olsa ihlaslı insanlara haksızlık etmiş olurum.
Lakin her erkeğin aldatmaya meyilli olduğuna, sürekli heycan arayışı olduğuna inanıyorum. Bu meyil fıtratlarında var.
Benim de bu konuda üzüldüğüm kadınların en iyi kadınları anlaması gerekirken anlamamaları ya da bencillikleridir. Zaten erkek buna yatkın, sen niye buna fırsat veriyorsun be kadın: ( Bile bile aldatmaya aracı olduysan bugün onu aldatan yarın seni de aldatır.

Niye erkek cinsine indirgiyoruz bunu? Her erkek aldatmaz değil her insan aldatmaz, hatta bazı insanlar aldatabilir daha mantıklı.

Bunun Allah korkusuyla, dini inançla falan alakası yok. Ne ateist insanlar var tanıdığım gözü eşinden başkasını görmez, ne dindar geçinenler namazında niyazında olanlar var gözleri fır döner. Tamamen kişilik meselesi.

Biraz da ülkemizdeki evlilik anlayışından kaynaklanıyor sanırım. Belli yaşa gelen her birey evlenmeli diye bir anlayış var bizim ülkemizde. Belli yaşa gelmiş evlenmemiş kadınlar evde kalmış kız kurusu erkekler gay diye etiketleniveriyor. Halbuki evlilik denen şey birilikte bir ömür geçirmek isteyen iki insanın ortak kararla yaptığı anlaşmadır. Bu anlaşmada en önemli madde sadakattir. Bu maddeye uyum sağlayamayacak insanlar evlenmemelidir. Eşimin bir arkadaşı var 50sine merdiven dayamış bir adam, hiç evlenmemiş. Neden diye sorduğumuzda ben kimseye sadık kalamam, tek bir insanla ömür geçiremem. Neden masum bir insanı kötü bir evliliğe mahkum edeyim diyor. Kendini bilen bir adam işte.

İşin özü herkes birbirini aldatmaz, ama aldatılmaktan korkarak da yaşanmaz. B planında başıma böyle bir şey gelirse ne yaparım düşüncesi olsun ama hayatınızı buna göre yönlendirmeyin. Eşlerinizi bunaltacak derece sıkmayın kısıtlamayın, sürekli kontrol etmeye çalışmayın. Aldatılacaksanız bunları yapmanız hiç bir işe yaramaz, eninde sonunda aldatılırsınız. Hatta bunları yapmanız aldatma sebebi bile olabilir...

Ya amacım polemik yaratmak değil ama bu tip yorumlar çok dikkatimi çekiyor. Yorumunuzdan apaçık anlaşıldığı üzere siz bir Müslümansınız. Ve birincil suçlu kadındır diyorsunuz. Sizce burada bir çelişki yok mu?
Sizin dininizin peygamberi ve İslam aşıklarına göre insanların en ahlaklısı kim? Hz. Muhammed. Peki Hz. Muhammed'in cinsiyeti nedir? ERKEK
Müslümanlar ya neye inandıklarını bilmiyorlar, ya da aslında inanmıyorlar da inanmış görünüyorlar.
Bu tip konularda en çok kadınları suçlayanlar genelde muhafazakar kesimden insanlar oluyor garip bir biçimde. Üstelik kendi dinlerinin peygamberi bir ERKEK iken yapıyorlar bunu.
Çok ilginç.
(Amacım sizi kırmak değil sadece fikir alışverişinde bulunalım istiyorum. )

Son düzenleme:
Ha şunu da ilave edeyim
Septisizmden çıkmak gerek
Hafiye gibi sürekli adamı takip edersiniz, kaçınılmaz sondur aldatılmak
Bir insanı hayat arkadaşı olarak seçmişseniz, ona bu değeri verin
Erkek milleti yaftalamalarından kurtulun
Erkeği sürekli idare edilecek bir varlık gibi görmekten kaçın, şahsen sürekli idareyle yanımda duran bir adamı istemem
Aşk, paylaşmak filmlerde izlediğiniz gibi bir şey değil

orasi öyle doğru söylüyorsun ama ister istemez içimde sıkıntı oluyor benim ve korkuyorum evlilikten artik.

karsı cinsin aldatmasını düşünmek birazda kendi güvensizlik içerir bence.siz kendinizde bir eksik görüyorsanız onun dışarda birinde bunu bulacağını düşünüyor olabilirsiniz.kadınların sandığı kadar erkekler aldatma meraklısı değil bence çoğunun sadece dilinde oda belkı ortamları gereği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…