Kanki
bezaaa nın "Türk erkeği böyle" cümlesi bir genelleme evet ama çok da abartı bir tespit değil sanki yahu. Yani sonuçta cinsiyet eşitliği sıralamasında 144 ülke içinde 130. gelmiş bir ülkede yaşıyoruz... (googledan baktım
) "Bakire misin ehe ehe senle aynı evde yaşasam ah seni bir kollarıma alsam ben seni bakire bırakır mıydım mesela ben seks döndü mü
" şeklinde soru soran "arkadaşların" olması bana tuhaf gelmedi. Elbette süper erkekler de var ama böyle erkekler de çıkıyor, Türkiye'de daha çok çıkıyor yani. Bu konudaki erkekler de bence hanzonun önde gideni yani. Ve istisna değiller malesef. Tamam benim yakın arkadaşlarım da bunu yapmıyor ama sokaktaki 10 erkeği çevir en az 5i bekaret eehehehe diye sorar şimdi haksız mıyım? Ya da pesimist miyim?
Ama konu sahibi, bu şekilde çakallara sınır çizmeyen de sizsiniz, buna da katılıyorum. Bu düşüncem mağduru suçlamak her hadsizlikte kadını suçlamak veya "sana böyle münasebetsiz sorular soruyorlarsa kuyruk salladığın içindir" gibi bir şey demek için değil, yanlış anlaşılmasın. Ama hadsiz insanlar saygısız insanlar her yerde var ve bu forumdan onlara "ayı mısın bu ne biçim soru abv" diyemeyeceğimize göre size akıl veriyoruz yani. Güvendiğiniz, kendinize yakın hissettiğiniz yakın arkadaşlarınızla cinsellik konuşabilirsiniz normal bişey ama bu şekilde rahatsız olduğunuz insanlara cinsel hayatınızla ilgili bilgi, detay vermemelisiniz. Had bildiremiyor olabilirsiniz ben de mesela zorlanıyorum bu şekilde insanları bozmak istemiyorum çekiniyorum filan o zaman da uzaklaşıyorum konuyu değiştiriyorum yani "olduuu size iyi günleeer" şeklinde. Mesela evet, "ben aynı evde yaşadım ama sevişmedim" vurgunuz var. Neden var? Sevişmediğiniz, bakire olduğunuz bilgisini neden bu arkadaş bilsin? Bunu duyunca "hmmm bu kız sevişmemiş, ciddi bir kız, bununla cinsellik konuşmayayım" demiyor. Aksine "konu cinselliğe geldi evet, pekiii, neden sevişmedin yavrum yoksa tahrik mi olmadın
" buraya getiriyor konuyu. Veya neden size "takılmalık kız değilsin bunu biliyorum" cevabı versin. Bir kadın arada takılabilir de, ayrıca kimin "takılmalık" olup olmadığı konusunu açmaları çok ayıp yahu. Buna müsade etmemeliyiz böyle muhabbetlere.
Şöyle bir örnek vereyim, bir ara herkes benim ofisteki en yakın arkadaşım dahil bir sürü evli erkekle yattığımı düşünüyordu. Sadece benim başıma gelen bir şey değilmiş, müdürüm kadındı mesela, kime selam versem ertesi gün onunla dedikodumu duyuyorum demişti bana. Ve ben evli erkekle adımın çıkmasından inanılmaz rahatsız olduğum için sürekli laf arasında "ya X benim arkadaşım hayır Xle yatmıyoruz" gibi basın açıklamaları yapıyordum ve sonradan fark ettim ki bu durum benim imajımı daha çok zedeliyor çünkü farkında olmadan dolaylı olarak sürekli Xle sevişmekten bahseden aslında benim yani. Sonrasında bu konuda bir açıklama yapmayı kestim, hiç umursamadan normal hayatımı yaşamaya başladım. Xle de arkadaşlığımı normal derecede sürdürdüm. Bana Xle ilgili ima yapan olursa eskisi gibi HAYIRRRR ARAMIZDA SEKS KATİYEN YOOOOKKK BEN ÖYLE BİR KADIN DEĞİLİMMM minvalinde açıklamalar yapmaktansa ifadesiz bir suratla homurdandım. En fazla stop joking please filan dedim. Ben böyle yaptıkça bana yapılan imalar, laf sokmalar da azalarak bitti.