Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk klomen kullanmıştım canm 4 ay ama sonuç alamadik sonra doktorum addet ol gel ilacı degistitcez dedi bende boşladım 5 ay sonra işte bu ay gittim verdi ilacı kullandım 10. Gunu bugün gittim 3 tane oluşmuş bu benim için harika birşey insallah tam boyutlarına ulaşır 2 gün sonra bence sende git bi ama 8 aydır deniyoruz deme 1 yılı geçti hala hamile kalamadım de
Bat ne zaman

Arkadaslar size bişey danışmak istiyorum lutfen bilgisi olan yazsın hamile olup adet gününde normal adet olup sonradan ogrenen var mı cevrenizden çok saçma geliyo bu arada şimdiden teşekkür ederim

Arkadaslar size bişey danışmak istiyorum lutfen bilgisi olan yazsın hamile olup adet gününde normal adet olup sonradan ogrenen var mı cevrenizden çok saçma geliyo bu arada şimdiden teşekkür ederim
Çok duydum canm hatta instgramdadoktor dilek özdür yakın akrabası 4 ay adet olmuş karnı büyüyünce hamile oldugunu farketmis olabiliyor böyle seyler

çok saçma gelmesin canım var öyle.. bizim komşumuz vardı kadın normal adetini gördüğü için hamike olduğunu bilmemişti ve psikolojik ilaçlar kullanıyordu 5 aylık olunca karnındaki hareketlerden şüphelenip doktora gidiyor ki hamile!!!

çok saçma gelmesin canım var öyle.. bizim komşumuz vardı kadın normal adetini gördüğü için hamike olduğunu bilmemişti ve psikolojik ilaçlar kullanıyordu 5 aylık olunca karnındaki hareketlerden şüphelenip doktora gidiyor ki hamile!!!
Anladım canım enteresan bir durum bebek için de tehlikeli olmuştur yediğini içtiğini dikkat etmeden ama olacağı yoksa da hiç bişey olmuyo

yavrun kuzun kızceeeezin nasıl tatlım :KK66: üzmüyor di mi seni :KK66:
Hic iyi degilim canim
Bulanti kusma ölüyorum
Ne uyuyabiliyorum be yiyebiliyorum
Sokakta okulda hastanede arabada Allah ne verdiyse cikiyo
Ama sukur ki bebegim iyi yolu yarilamaya az kaldi
Darisi size olsun ins.
Biliyorum dert yanmamam lazim cunku burda bunlara bile razi o kadar cok kisi var ki ama benim bakmam lazim hasta annem babam ve iki cocugum daha var gucum kalmadi bulantilardan

Hic iyi degilim canim
Bulanti kusma ölüyorum
Ne uyuyabiliyorum be yiyebiliyorum
Sokakta okulda hastanede arabada Allah ne verdiyse cikiyo
Ama sukur ki bebegim iyi yolu yarilamaya az kaldi
Darisi size olsun ins.
Biliyorum dert yanmamam lazim cunku burda bunlara bile razi o kadar cok kisi var ki ama benim bakmam lazim hasta annem babam ve iki cocugum daha var gucum kalmadi bulantilardan

oyyy kıyamam canım yaa az kaldı inşAllah geçecek bulantılar.. o duyguyu o halleri biliyorum bende.. tarhana ye demişlerdi bana bulantını bastırır demişlerdi şu sert olanlar var ya ondan.. denedin mi bilmiyorum ama aklında olsun yine de..

Allah sabır versin inşAllah canım yaa

Allah başka dert vermesin de bitmiyor hakikatten. Takmayım diyorsun ama takıyorsun işte. Valla şöyle bi milleti umursamayıp hayatıma bakamıyorum. Telefon dolandırıcılığı mı?
Günaydın canım , yok müteahhit dolandırmış bunları ,bende yıllardr hukuk bürosundaym az buçuk bilgim var onlara yardımcı olmaya çalışıom , sen çalış kazan eli adamı yesin , valla memleket bitmiş

Günaydın canım , yok müteahhit dolandırmış bunları ,bende yıllardr hukuk bürosundaym az buçuk bilgim var onlara yardımcı olmaya çalışıom , sen çalış kazan eli adamı yesin , valla memleket bitmiş
kimseye güven kalmadı kuzum,çok temkinli olmak lazım bu zamanda,çok geçmiş olsun,tez zamanda inşallah paranızı alırsnınız

selam kızlarr,nasılsınız? ben artık biraz yeme içme düzenimi değiştirip daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,spora da başlamayı düşünüyoruz eşimle birlikte.yazın gez toz,gelen giden malum çok dikkat edemedik.biraz da kilo aldık.bu insülin direnci hamile kalmaya engel mi? aranızda var mı?hiç baktırmadım bilmiyorum.ama tatlı çok seviyorum,deliriyorum diyebilirim

selam kızlarr,nasılsınız? ben artık biraz yeme içme düzenimi değiştirip daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,spora da başlamayı düşünüyoruz eşimle birlikte.yazın gez toz,gelen giden malum çok dikkat edemedik.biraz da kilo aldık.bu insülin direnci hamile kalmaya engel mi? aranızda var mı?hiç baktırmadım bilmiyorum.ama tatlı çok seviyorum,deliriyorum diyebilirim
Önemli ins7lin direnci canım bende yaptirdm normal çıktı ilk tahlillerde bunu yapmalar8nın sebebi var belliki ibrahim saraçoğlu da insülin direncin kaç diye sorduğu kisiler var önemli bildiğim kadar8yla tarç8n dengeliyor istersen s7tlü tatl8lara yönel bask8lamak için tarç8n tüket onlarla beraber aslında azaltsan iyi olur şeker ciddi zararl8 san8rım pkoya ya sebep oluyor diyetle bunlardan uzaklaş8p hamile kalanlarda var

X