Her ay olan gögüs ağrım bu ay yok!!!

remainder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
434
1
Arkadaşlar merhaba;benim heray adetimden 6-7 gün önce gögüslerim dolgunlaşır ve ağrı yapar.Geçen ay korunmayı bıraktık ve adetime 6 gün kala gögüslerim çok ağrıdı acaba hamilemiyim diye bayağı ümitlendim fakat regl oldum.Bu ay yumurtlama testi yapıp benim hesabımca tam zamanında birleşme yaşadık.Beklenen adet tarihim 2 mart,4 gün kalmasına rağmen gögüslerim hiç ağrımıyo.Gebelik belirtisi olarakta gögüslerde hassasiyet fln deniliyor,acaba bende ters etki yapmış olabilir mi?
Adetime 4 gün kala kan testi yaptırsam çıkar mı nedersiniz?
Güzel fikirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var...

aynen benimde göğüslerim kendimi bildim bileli 10 gün önceden ağırır ve şişerdi fakat bu ay kesinlikle acı yok ben de merak içindeyim. Gerçi hamile kaldığıma pek ihtimal vermiyorum ama bir kaç belirtim daha var 28-30 adet günüm bakalım ne olacak... Bu ay ben de olanlar olmadı olmayan herşey oldu bakalım beklemekten başka çare yok. Hiç hamile kalmadım ama adete 4 gün varken kan testinde çıkma ihtimali çok yüksek onu biliyorum, istersen yaptırabilirsin:)

arkadaşım beklemektn başka çare yok gibi.bnde aynen senin gibi 2-3 aydır göğüs sızısından üzerine yatamıyordum bile.ama bu ay 4 gün geciktm kasıklarımda sancıda var ama göğüslerimde hiç sızı yok.nrde önceki aylarrr... öğlen gibi çıkıp test yapıcam ama uzatıyorum zamanı resmen.ya yoksa die.beklicez arkadaşım.her kadının anatomisi farklı.

Ben de beklicem ama yine de pek ihtimal vermiyorum. eğer hamile olmasam da normalden 1-2 beden büyük ve ağrılı göğüslerle dolaşmak zorunda kalmadım en azından:)))

Aslında çok kan testi yapmak istiyorum ama sonuç negatif çıkarsa çok üzülücem,o sebepten kendimi tutuyorum.Ne yapsam şaşırdım.
Dediğin gibi hamile olamasakta ağrısız gögüsler yanımıza kar kalır

beliss cim inşallah hayırlı haberlerini verirsin canım.Benim daha adetim geçmeden hemen heyecanlanıorum seni düşünemiorum bile.

bence bekle ben beklicem:)))benim bir de acayip bel ve kasık ağrılarım var hiç bir ay böyle olmadım çok fena ağrıyor sonra hafifliyorum ağrıdan eser yok özellikle geceleri...

ben korunuyordum zaten ama belki bi kaçamak oldu ondan olabilir. bundan önce geçen sene çok istedik ara verdik sonra o dönem olmadı yaza doktora gidecektik o yüzden o kadar uğraşmaya olmadıysa bu ay hiç olmaz diyorum. ama bir yandan da çok istiyorum. Dün gece herkese dua ettim inşallah olur her isteyen evlat sahibi olur inşallah :))

canım benimde adet tarihim seninle aynı bu ay bende klomen kullandım benimde göğüslerimde bir hafta önceden göğüslerim ağrırdı bu ay hiç yok.inşallah ikimizde hamileyizdir.:Saruboceq::Saruboceq:

Dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım,sonucuda şimdi öğrendim malesef 2 den küçük :1no2:.Ne yapalım kısmet çokta umutlanmıştım.İnşallah konuya cevap veren arkadaşlardan negatif cevap sadece benimki olur.Rabbimin banada nasip edeceği bir vakit zaman var.Onun dediği olur..Amenna ve saddakna.

Canım Allah OL! dediği zaman. Dediğim gibi ben de çok ümitli değilim. Sen de sakın üzülme biliyorum söylemesi kolay geliyor diyeceksin belki ama inan bana da hiç kolay değil..... Hayırlısı olsun inşallah....

inşallah vaktini saatini beklemek lazım.5 senedir spiralle korundum.Spiralle korunduğum için hemen olmayacağını söyleyenler oldu,bu doğru bir tespit mi?
Rahmin tembelleşmiştir falan dediler.

benim yengem de 3 sene korundu ama sonra oldu yeğenim... bence hiç onu bunu düşünüp şartlanma, hem daha 2. ayın galiba hiç takma bence....

milleti dinlersen d.kontrol hapı da kısır yapıyo ama benim daha bıraktığım ay yumurtlamam oldu o:))))

Evet kulak asmamak lazım ama nedense insan bu çocuk konusunda hassas oluyo her söylenen içinde acaba demeden geçemiyo.En güzeli bu işe niyet ettikten sonra kendini kasmadan yapılması gerekeni yapıp,bugun mu şu günmü diye takip etmeden,rahat bi şekilde hayatına dewam etmek.Ama ben yapım gereği çok aceleci bir tipim,ben ne zaman bu işin peşini bırakırsam o zaman hamile kalıcam sanırım:)

canım üzüldüm şimdi.demekki benimde ümitlenmemem gerekiyo.ne yapalım kısmet inşallah öbür aya...

canım benimde adet tarihim seninle aynı bu ay bende klomen kullandım benimde göğüslerimde bir hafta önceden göğüslerim ağrırdı bu ay hiç yok.inşallah ikimizde hamileyizdir.:Saruboceq::Saruboceq:

Herkese merhaba,
Ben de 6 aydır yumurtlama tedavisi görüyorum. Klomen kullandığım 3 aydır yumurtlama ve çatlama oldu. İlk kez geçen ay göğüslerim acımadı ki benim 10 gün öncesinden başladı, yatamazdım acısıdan. Bu ay 24ünde olmam gerekiyordu, geçti. Bir de regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Oldum diye gidiyorum ama şeffaf bazen beyaz akıntım oluyor. Bir de ara ara karnıma küçük küçük kramplar giriyor sanki. Ama başka hiç bir belirti yok. Ümitlenmek istemiyorum ama düşünmeden edemiyorum, acaba mı diyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…