Her ay olan gögüs ağrım bu ay yok!!!

Benim gögüs ağrım ve sol kasıktakı batma hala dewam ediyo.Bugun kan testi yaptırıcam,bakalım ne olucak.Havaların değişimi hiç aklıma gelmemişti olabilir,mevsim değişiklide geciktirmiş olabilir.senin 3 gün geçti benim 2 gün,bişey varsa neden idrarda belli olmuyo acaba.Çok gıcık bi durum :))

canım gıcık ki ne gıcık benim ümidim yok ama inşallah senin vardır. Bebik gizliyodur kendini bi de geç yumurtlamadan bahsetmişsin ondan da olsa bile çıkmamıştır. Hayırlı haberlerle gel inşallah:))) allah isteyen herkese basip etsin:)))

Malesef negatiffff :KK43:( Kanda da çıkmadı,stresten olamıyorum demek kı adet.
Hakkımda hayırlı olacak bir vakit değil demekki rabbim vermedi.

aynen dediğn gibi rabbim bilir zamanını sakın ama sakın üzülme, ben de yok eminim ama eğer olsaydı herhalde ancak bu ay ki kadar belirti olurdu:))) hayırlısı inşallah tüm isteyenlere allah nasip etsin....

hakkında hayırlısı olsun canım üzülme her şey strese bağlı inanki yaşadım bunu 1 yıl tedavi gördüm stresten düşünmekten olmadı ne zaman tedaviye ara vermek zorunda kaldım bayram tatili yüzünden ozaman hiç takmadım nasılsa olmaz diye ama kendiliğinden geldi tabi rabbim bilir en iyi zamanı

Aymuel hepimiz için hayırlısı olsun...ben henüz olmadım sanırım bu ay 2 kez yumurtlama oldu. o yüzden ancak haftaya olabilirim. Başka bir açıklaması yok çünkü....

Bende 3 günlük gecikmeyle bugün adet oldum.Yaz sonuna kadar bebek işine ara vermek en iyisi olucak sanırım.Psikolojim çok bozuldu,forumu takip edip,duyduğum her belirtiyi psikolojik olarak kendimde hissettim.Fazla beklenti içine girdim,o yüzden de çok üzüldüm hem bebeğe hemde foruma ara vermek en iyisi olucak.
Allah her isteyene en hayırlı ve afiyette zamanda evlat nasip etsin.

ne zaman kan testi yaptısam hep negatifi gördüm.şimdi gecikmelere rağmen hatta yaptığım 5 idrar testinin ilk 3 ünde silik 2. çizgi olmasına rağmen sonraki 2 si negatif olduğu için kan testi yaptırmaya gidemiyorum:çok üzgünüm:

X