Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecrin inşallah bizimkide senin gb geç döllenmedir de o yüzden testte çıkmamıştır.Daha adetim üzerinden 1 gün geçti,bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam,tabi regl olmazsam:)
Sen kaçıncı ayındasın hamileliğinin,adet tarihini geçtikten sonra belirtilerin neler oldu testte öğrenene kadar.Belki bizde bir ipucu yakalarız:)
slm kızlar ben adet günümde idrar testi yaptım negatif çıktı adetten 8 gün sonra kanda baktırdım hamileyim 10.gün tekrar baktırdım değerim yükselmiş yinede sata göre değerim düşük yani demek istediğim geç döllenmede olmuş olabilir adet günü baktırsaydım belki çıkmıcaktı
ay canım daha çok yeni,hayırlı uğurlu olsun.İlkinin ömrüde onun olsun inşallah.Benimde sol kasığımda batma var,hayırlısı bakalım.
ecrin tebrik ederim allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))
tşk ederim canım Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda verir inşallah:Saruboceq: benimde sol kasıgım agrıdı adetten önce sonra kesildi şimdi sadece karnımın alt kısımları ağrıyor