Her ay olan gögüs ağrım bu ay yok!!!

Yaptım ama negatif çııktı. Yarın sabah kan tahlili yaptırıcam. Çünkü daha fazla bekleyemiycem :KK43:

Kızlar tekrar merhaba;
Konuyu açtığımda adetime 4 gün vardı ve o gün kan tahlili yaptırmıştım sonuç negatifti.
Bugun adetimi 1 gün geçti,hala daha adet olmadım.Dün ve bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı.Sol kasığımda batma var,sivilce falanda çıktı,normalde adet günüm öne gelir,hiç böle günüm geçmezdi.
Şimdi ben ne yapmalıyım,idrarda negatif çıkıyo,5 gün önce kan tahlilindede negatif çıktı.Ama günüm geçti.Şaşırdım kaldım.Bana bi akıl verin.Böyle idrarda negatif çıkıp hamile kalan var mı aranızda??
Tekrar kan tahlili mi yaptırsam,yoksa beklesem mi?

canım benim de hatırlarsan adet günlerimiz aynıydı.benide 1 gün geçti idrar testim negatif çıktı dün.baskalarının adet günlerinden önce yaptıgı testler pozitif çıkmış herhalde benimde olsaydı adet günümde çıkardı diyorum.canım bence bir iki gün daha bekle olmazsan yaptırırsın.stresten gecikmiş olabilir.

demek seninde 1 gün gecikti adetin.ben heyecanlandım yine 1 gün geçti ya hiç böyle olmamıştı ama dediğin gb bu kadar stresimde olmamıştı.Dediğin gb stres kaynaklı geçikmede olabilir.
Ama geç yumurtlama olduysa idrarda hemen belli olmaz die de okudum ben forumda.
Sende bişey olursa da yaz,senide merak ediorum,Rabbim umduklarımıza nail eylesin inşl.

slm kızlar ben adet günümde idrar testi yaptım negatif çıktı adetten 8 gün sonra kanda baktırdım hamileyim 10.gün tekrar baktırdım değerim yükselmiş yinede sata göre değerim düşük yani demek istediğim geç döllenmede olmuş olabilir adet günü baktırsaydım belki çıkmıcaktı

ecrin inşallah bizimkide senin gb geç döllenmedir de o yüzden testte çıkmamıştır.Daha adetim üzerinden 1 gün geçti,bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam,tabi regl olmazsam:)
Sen kaçıncı ayındasın hamileliğinin,adet tarihini geçtikten sonra belirtilerin neler oldu testte öğrenene kadar.Belki bizde bir ipucu yakalarız:)

ecrin inşallah bizimkide senin gb geç döllenmedir de o yüzden testte çıkmamıştır.Daha adetim üzerinden 1 gün geçti,bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam,tabi regl olmazsam:)
Sen kaçıncı ayındasın hamileliğinin,adet tarihini geçtikten sonra belirtilerin neler oldu testte öğrenene kadar.Belki bizde bir ipucu yakalarız:)

canım benim 2. hamileliğim ilki kürtajla son buldu bunuda daha 2 gün önce öğrendim ben hep olucağımı hissettim adetime 10 gün kala sol kasığım ağrıdı sonra adet olacak gibi karnım ağrıdı adetimi bekledim gelmedi kesildi ağrı adetim geçtikten sonra ağzımda tat değişti acı bi tat hala var ilk gebeliğimdede olmuştu sadece bundan bildim Allah dileyen herkese versin:Saruboceq:

ay canım daha çok yeni,hayırlı uğurlu olsun.İlkinin ömrüde onun olsun inşallah.Benimde sol kasığımda batma var,hayırlısı bakalım.

slm kızlar ben adet günümde idrar testi yaptım negatif çıktı adetten 8 gün sonra kanda baktırdım hamileyim 10.gün tekrar baktırdım değerim yükselmiş yinede sata göre değerim düşük yani demek istediğim geç döllenmede olmuş olabilir adet günü baktırsaydım belki çıkmıcaktı

adetlerim düzenlidir benim geç döllenme düzensiz adetlerde olmuyomu?bu ay klomen kullandım belki o geciktirdi.

canım benimde adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum,bu ay ovulasyon testi kullandım 28 günde bir adet olan biri adetinin birinci gününden sayınca 14.gün yumurtlamanın başlaması gerekir.Ben 14.gün testte baktım yumurtlamam yok,tam 19 .gün yumurtlama testinde çizgi çıktı.Yani 5 gün geç yumurtladım demekki.Düzenli olsada geçikme olabiliyo eğer test beni yanıltmadıysa.
Sol kasığımdakı batmalar iice hissedilir hale geldi benim,birde gögüslerimde ince ince sanki elektirik çarpması gb ağrılar çoğaldı.Ama hala regl olucam gibime geliyo.

senin geç döllenme olabilir canım inşallah olamazsında güzel haberlerini alırız.

ecrin tebrik ederim allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))

remainder şaka maka ben de adet oılmadım göğüslerim adet günüm geçrikten sonra çok hafif sızlamaya başladı ama çok hafif benim 1 Mart tı. test yaptım salı günü akşam negatif. Pek umudum yok çünkü adet gününe 4-5 gün kala başlayan fena halde ki sol kasık ağrım geçti. Ne adet olacakmışım gibi ne hamile gibiyim.

inşallah senden olumlu haberler alırız benim pek ümidim yok bahardan şaşmış olabilir beliki....

Benim gögüs ağrım ve sol kasıktakı batma hala dewam ediyo.Bugun kan testi yaptırıcam,bakalım ne olucak.Havaların değişimi hiç aklıma gelmemişti olabilir,mevsim değişiklide geciktirmiş olabilir.senin 3 gün geçti benim 2 gün,bişey varsa neden idrarda belli olmuyo acaba.Çok gıcık bi durum :))

ecrin tebrik ederim allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))

tşk ederim canım Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda verir inşallah:Saruboceq: benimde sol kasıgım agrıdı adetten önce sonra kesildi şimdi sadece karnımın alt kısımları ağrıyor

tşk ederim canım Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda verir inşallah:Saruboceq: benimde sol kasıgım agrıdı adetten önce sonra kesildi şimdi sadece karnımın alt kısımları ağrıyor[/QUOTE]

benim sol kasık ağrısı ama ne ağrı ben pek ihtimal vermediğim için bebeğe daha önce yazmadım:)))))) resmen beni adet günümden 3-4 gün önceden beri uyutmadı bel kasık ağrısı.... Bir de adet olacağım hafta yumurtlama dönemindeki akıntıdan geldi ondan önce 13. günde de gelmişti zaten adet olmayı bekliyordum...

vallahi bu ay o kadar çok karıştı ki artık hiç bişey düşünemiyorum bile:))) ama şimdi ne akıntı ne ağrı sızı hepsi kayboldu. Bahardan gecikebilir benim ki ya da 2 kere yumurtladım bir ayda bilmiyorum:))))

X