- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Yaaa bende baktım o altınlara da ben almam elimde bakicam gramında,ayarına yoksa mümkün değil.Geçen konu okudum trendyoldan altın alan varmış sitede duydunuz mu sizde
Dolar yükselme trendinde sakin dokunmayin
Var valla hevesim yaparsam işçiliği en az olana yaparım da çok kararsız kaldım Uzun süreli olursa çokda zarar etmem diyorumKullanma hevesin varsa al bileziği ama yok takmam dersen döviz olarak kalsın
Eskiler gibi kolye yapıp boynuma takıyorum ben dışarda, tesettürlym belli olmuyor zaten evdeysem de baza altı falan.Kızlar fiziksel altınları nerede tutuyorsunuz evde? Eylülde Euro aldım onu banka Euro hesabına aldım
Bu ay çeyrek alsam nereye koysam bilemedim evde olan düğünden kalma ufak tefek çeyrek takılar var onların yanına koymak istemiyorum tamamen sıfırdan başladım birikime acaba hep dijital mi alsam biseyler fiziksel yerine
İnstagramda hangi hesaplara bakıyorsunuz acabaBen de gelebilirimm
Ama ben ortaya karışık takılıyorum. Bazen altın alıyorum, bazen hisse senedi. Arada babamlar çocuk için dolar veriyorlar o da elimde bulunuyor. Geçtiğimiz ay tanıdığım borcunu verdiği tanıdığım onla da hisse aldım.
Başlık altın amahoşuma gidiyor bu konuları okumak, karşılaştırmak. Halime şükrediyorum. Bazen de hırslanıyorum gördükçe daha fazlasını yapabilsem diye. Buradaki konuları okuyorum, instagrama bakıyorum neler yapıyolar diye. Güzel karşılaştırma, bilgi edinme oluyor
Şimdi hisse olayını araştırıyordum hiçbir şey anlamadımKızlar büyük şirketlerden hisse alanlar varmış o nasıl oluyor
Ekleyeyim seni listeye
Evet kesinlikle katılıyorum. Sağlam bir çevren varsa en iyi birikim günle yapılırbunun için en iyi gün kurmak
bir ay alırsın ikinci ay bir bahane bulur vazgeçersin
ama gün kurun daha iyi biriktirirsiniz
biz öyle yapıyoruz bizim rakamlar baya yüksek , ama iyi oluyor
Kızlar büyük şirketlerden hisse alanlar varmış o nasıl oluyor
Ya bizim iş yerinde bi grup girdi buna. Ben de merakımdan bana da anlat dedim çocuk konferans konuşması yaptı benle beraber birkaç kişiyleŞimdi hisse olayını araştırıyordum hiçbir şey anlamadımnedir ne değildir acaba tam bilen varsa sevabına sıfırdan bir özet yapabilir mi acaba
Sanırım uzun vadeli bisey diye düşünüyorumYa bizim iş yerinde bi grup girdi buna. Ben de merakımdan bana da anlat dedim çocuk konferans konuşması yaptı benle beraber birkaç kişiyleanlatabileceğim kadar anlamadım ama bu konu üzerinden epey bi geçti, konuşuyorlar biri 800 TL kar ettim diyor biri 500 diyor. Oturup takip etmeye değer gelmedi bana nedense
Ya bizim iş yerinde bi grup girdi buna. Ben de merakımdan bana da anlat dedim çocuk konferans konuşması yaptı benle beraber birkaç kişiyleanlatabileceğim kadar anlamadım ama bu konu üzerinden epey bi geçti, konuşuyorlar biri 800 TL kar ettim diyor biri 500 diyor. Oturup takip etmeye değer gelmedi bana nedense
Uzun vadeli evet. Arkadaşım alıp unutacaksın dedi.Sanırım uzun vadeli bisey diye düşünüyorumbeni de çok çekmedi tam anlamadım ama
Ben koç burcuyum bana gelmezUzun vadeli evet. Arkadaşım alıp unutacaksın dedi.
İnstagramda hangi hesaplara bakıyorsunuz acababana da motive olur
Bu yeni değil ta kaç sene önce arkadaşım düğünümde taktığı çeyreği oradan almıştı.Geçen konu okudum trendyoldan altın alan varmış sitede duydunuz mu sizde
Biz o masada da varızKızlar büyük şirketlerden hisse alanlar varmış o nasıl oluyor
Trendyoldan altin almak piyasadan altın almaya göre daha pahalıya geliyor.ama kredi kartiyla alinabilmesi peşin fiyatına 3 taksit yapılması gibi seçeneklerden dolayı tercih edn çok var ben geçen kredi kartıyla kuyumcidan aldım kredi kartı olunca işin ucunda baya komisyon kesti ama yine de trendyoldan daha uyguna geldi.tabi ki yatırım tavsiyesi değildirGeçen konu okudum trendyoldan altın alan varmış sitede duydunuz mu sizde
Her ay yapmiyorim ben biriktirip sonraki ay yapıyorum bu ay 10bin koydum sornaki ay bı bilezik inşallah
E bebek in sahibi misin ?Biz o masada da varızbüyük şirketler hisselerinin bir kısmını halka açıyor sen de para yatırıyorsun. Şirketin eline para geçmiş oluyor böylelikle yeni yatırımcılar bulup işleri büyütüyor işler büyüdükçe sen de kâr etmiş oluyorsun. Bizim aldığımız hisselerden biri e bebek mesela. Böyle çok bilindik markalar da halka arz oluyor hiç bilinmeyenler de.