- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Hayyyy maşallahhhhEki Görüntüle 3312332 Eki Görüntüle 3312334
Kenarda biraz param vardı, 500 Euro 5 gram altın aldım
Aslında parayı güzel bir yatırım için bekletiyordum, borsa morsa. Ama aldığım hisse haftalardır dibi gördüğü için anladım ki borsa bana göre değilmişeski usul altına Euro'ya döndüm
EkliyorumEki Görüntüle 3312332 Eki Görüntüle 3312334
Kenarda biraz param vardı, 500 Euro 5 gram altın aldım
Aslında parayı güzel bir yatırım için bekletiyordum, borsa morsa. Ama aldığım hisse haftalardır dibi gördüğü için anladım ki borsa bana göre değilmişeski usul altına Euro'ya döndüm
Beni de ekler misiniz?Sevgili arkadaşlar
Benim gibi parasını tutamayan savruklar için bir topik açayım dedim. Her ay en az gram altın(çeyrek olsa tam süper olur) alıp köşeye atıyoruz. Hadi bakalım bismillah. Kazançlarınız bol olsun.
NOT:Her ay bildirim yapılmalıdır. Herhangi bir bildirimi olmayan üyeler çıkarılır.
ÜYE
ADIEYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART Bekar Burhan 1 çeyrek Y Yenidenbashlasin 2 gram @Orangegreysky Rprnn 2 çeyrek @keninbarbiesi93 Amarylliss @gulayb B Buffalosos 100 Euro 100 Euro @lilyummm @Cemoos 1 Gram
1Çeyrek@Gold ailurophile @KIZLARIMCANLARIM @Gama Capella @yenGEnC 5 gram
500Euro
EkledimBeni de ekler misiniz?
Teşekkürler Eylül ayı 50 Euro-50 sterlin-1 gramEkledim
Ben de yakın zamanda bu ikilemde kaldım fiziksel olarak elimde tutmak istemediğim için bankadan Euro biriktirmeye başladım genel olarak da bana mantıklı geldi bir kaybım olmayacağını düşündüm ama altın fiziksel saklandığı zaman için özellikle bir güvensizlik verdi banaUzun vadede euro biriktirmek mi altın biriktirmek mi daha avantajlı sizce? Geçen sene bir ara her ay 4 gr almıştım en son 24 gram olduğunda totalde 100 euro zarar etmiş olduğumu fark edince bozup euroya geçtim tamamen ben mesela ondan soruyorum. Online almamin etkisi oldu mu onu bilemiyorum tabii
Ekledim hemşo.
Aaa ortalığı dağıtırım vallaSizin oralarda da altın az ucuzlaynca kuyumcular hemen altınları saklıyor mu? Bugün sinir oldim ya almaya gidiyorum yok diolar. toptancı geldi çeyrek, yarım ve tam altın dağıttı yarım saat geçmedi gittim yine yok. çok ucuz millet hemen gelip alıyo amaaa yalan yanii o kadar da olamaz.
Bekle şuan.Kızlar şimdi altın bozdurulmaz dimi ne zaman yükselir acaba eski evliliğimden kalan iki tane altın düz alyans vareski cüzdanımda çıktı onu bozdurayım diyordum da düştüyse beklemek mi iyi olur acaba
Bekle bence yükselir tekrar.Kızlar şimdi altın bozdurulmaz dimi ne zaman yükselir acaba eski evliliğimden kalan iki tane altın düz alyans vareski cüzdanımda çıktı onu bozdurayım diyordum da düştüyse beklemek mi iyi olur acaba
Eski kocasıBekle şuan.eski sevgilin bonkörmüş. Benim sevgilim doğum günümde termos aldı mal değneği