-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Geri geldimBiraz dellenip gitmiştim de.. Burayı unuttum haziran geliyor altınlar hazır mı
Hayırlı olsunEşimin babası ufak bir arsa sattı kardeşlere bölüştürdü. Hazır altın düşüyorken altına gömelim diyoruz parayı nasipse bir araba alma niyetimiz var ilk araba :) şimdilik 9 ata ekleyebilir misin hazirana bugün de kalanıyla yapacağız bakalım :)
Bayram önü bol bereketli geçsin hepimiziiiin.
teşekkür ederim :)Hayırlı olsun
Aaaa gerçekten mi? Neden ki birşey mi olduHay Allah kristialia da üyelik iptali yaptırmış inşallah en kısa zamanda döner
Sanırım birşeylere kızmış neyse ki geri döndü çok şükürAaaa gerçekten mi? Neden ki birşey mi oldu
Hay Allah kristialia da üyelik iptali yaptırmış inşallah en kısa
Sanırım birşeylere kızmış neyse ki geri döndü çok şükür
gerçekten mi? Neden ki birşey
Allah razı olsun canım, ellerine sağlıkhepsini ekledim canlar bereketli olsunnn
Güle güle kullanınMerhaba arkadaşlar bu ay birikim yapamadım geçen ay kurban parası bu ay çamasir makinemi ve buzdolabimi yeniledim çeyrek gram altınlarım ve borsadaki altın sertifika hisselerimle 15 er gramlık 3 bilezik ve 2.3 gramlık yüzük yaptırdım.
Önümüzdeki 2 ay cocuklarin okul taksitleri olmayacak doğalgaz faturası da düşük gelir muhtemelen.Evlendigimizden beri (yaklaşık 15 yıl ) ilk kez böyle birikim yaptım çamaşır makinesi ve buzdolabını taksitle aldim ama yine de birikime kaldigim yerden devam
Çok teşekkür ederimGüle güle kullanın