- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.306
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığında miktarını yaz da tabloya ekliyim Bereketli olsun.Burhan beni de ekle.
Yarın cilt bakımı yaptıracaktim.
Bari gidip o para ile altın alayım.
Belki birikim yaparım.
Çalışmıyorum ki nasıl alayım.
Bu ay 1 gr ekle bugün alıyım hiç aklımda yoktu etiket etmeseysin
Eyvah gizli yerim ifşa edildiŞimdiki koltukların altı fermuarlı oraya koy kimsenin aklına gelmez
Düşmez artarDolar artıyor daha da artacak diyorlar ne düşünüyorsunuz
Topiğin hayırlı ve de hayırlara vesile olsun listeye dahil olmak isterimOlabilir kimler katılmak istiyorsa kendini belirtsin arkadaşlar
Allah tez vakitte kurtarsın ne diyelimKonu sahibesi yine mapusa düşmüş önceden haberimiz olaydı cigara don atlet neyin hazırlardik
Iki gün de bir gidiyor hazırlıklıdır oKonu sahibesi yine mapusa düşmüş önceden haberimiz olaydı cigara don atlet neyin hazırlardik
Suç dosyası kabarık deseneIki gün de bir gidiyor hazırlıklıdır o
Hayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullanB Burhan Burhanitto selam..bana bu ay için 10 gr bilezik yazabilrisn canım..Dün evlilik yıldönümünüzdi:)Eşim bir miktar para verdi üatünü ekleyip 10 ge ajda bilezik aldım:)Teşekkür ederim
Harika fikir her ay öğretmen arkadaşlarla 5 gr altın günümüz var ama ben onun dışında da ne biriktirebilirsem kardır diye düşünüyorum hayırlısıSevgili arkadaşlar
Benim gibi parasını tutamayan savruklar için bir topik açayım dedim. Her ay en az gram altın(çeyrek olsa tam süper olur) alıp köşeye atıyoruz. Hadi bakalım bismillah. Kazançlarınız bol olsun.
Ben günleri bu yüzden seviyorum ama şu oturmalı yemeli içmeli olanından değil.sadece para dönecek iki senedir düzenli katılıyorum hani güne katılınca sanki borcunmus gibi düşünüp maaşından gider olarak kenara ayiriyorsun sonra toplu şekilde eline geliyor geçen sene her ay 100 dolar yapiyorduk oturma grubumu yenilemistim Eylül dede çocuklarımın okul masrafları için elime geliverdiHarika fikir her ay öğretmen arkadaşlarla 5 gr altın günümüz var ama ben onun dışında da ne biriktirebilirsem kardır diye düşünüyorum hayırlısı
Topiğini bugün gördüm tam da ekim 15 itibariyle borçları sıfırladığım bir ay oldu 2 yıl önce edindiğim 1 çeyrek 8 cumhuriyet altını 5400 euro borcu bitti çok şükür
Borç devam ederken güne de girdim ufak tefek kenara da atmak nasip oldu.
Bundan sonra bir aksilik olmazsa 20 küsur yıldır olduğu gibi birikime Allah'ın izniyle devam inşaallah
Bizimki de oturmalı yemeli içmeli gün değil geçen sene kişi başı 5000 tl idi. 6 kişiydikBen günleri bu yüzden seviyorum ama şu oturmalı yemeli içmeli olanından değil.sadece para dönecek iki senedir düzenli katılıyorum hani güne katılınca sanki borcunmus gibi düşünüp maaşından gider olarak kenara ayiriyorsun sonra toplu şekilde eline geliyor geçen sene her ay 100 dolar yapiyorduk oturma grubumu yenilemistim Eylül dede çocuklarımın okul masrafları için elime geliverdi
Biz fiziki olarak aliyoruz ama size de kirkbinkere maşallah 5gram .biz 1 gramı zor denklestiriyoruz gerçi onumuzdeki ay okulca 100 dolar günü yine başlatacağız doları banka satış fiyatına bakarak TL uzerinden Ibana atiyorduk bu sene yine öyle yapacagizBizimki de oturmalı yemeli içmeli gün değil geçen sene 5000 tl idi geçen seneki gün parasını boşanma avukatına vermek için harcadım
Bu yıl arkadaşlara nasıl isterseniz öyle yapalım ama bana soracak olursanız kişi başı en az 5 gr en fazla 10 gr altına girelim dedim onlar da 5 gr olsun dediler öylece başladık bakalım toplam 10 kişiyiz 9 kişiden toplanıyor her ay 45 gr gün sahibine veriyoruz gün sahibi tl istiyorsa kuyumcuya sorup altın fiyatını arkadaşın banka hesabına o günün fiyatından 5 gr altın parası gönderiyoruz
Allah razı olsun canım Allah hepimizin birikimlerine bol bereket versinBiz fiziki olarak aliyoruz ama size de kirkbinkere maşallah 5gram .biz 1 gramı zor denklestiriyoruz gerçi onumuzdeki ay okulca 100 dolar günü yine başlatacağız doları banka satış fiyatına bakarak TL uzerinden Ibana atiyorduk bu sene yine öyle yapacagiz