- 26 Haziran 2020
- 156
- 211
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Çok teşekkür ederim sağlık sıhhatle bol birikimlerimiz olsunKirkbinkere maşallah arkadaşım tebrik ediyorum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sağlık sıhhatle bol birikimlerimiz olsunKirkbinkere maşallah arkadaşım tebrik ediyorum seni
Ay başında gaza gelip eyro aldım hesapta para kalmadı vjfjf birikime gitti hepsiHadi ben fakirim sizin kocalarınız zengin bu tablonun hali ne? Hepiniz çok fakirsiniz
Senin de bebelerin olsun o zaman görürüz kim fakir kim zenginHadi ben fakirim sizin kocalarınız zengin bu tablonun hali ne? Hepiniz çok fakirsiniz
Ben de dün bakiyeyi sıfırladım niyetimde maaşla çeyrek almak vardı ama altın acayip fırladı yaAy başında gaza gelip eyro aldım hesapta para kalmadı vjfjf birikime gitti hepsi
Aman kocamın parası onun olsun ara ara elden aldığı parayı getiriyor onu da çocuğa ayırıyorum bana faydası ne pehHadi ben fakirim sizin kocalarınız zengin bu tablonun hali ne? Hepiniz çok fakirsiniz
Bi artısını görseydim oraya dolarlar ürolar yazardim.ne güzel ya hepiniz mi memursunuz net maaş iyi oluyordur benim iş freelance net maaşı yok bazen az bazen çok iyi yaptığım kadar.. zorluğu net olmayışı ay başı elime geçenle Euro alıp böyle kaldım şimdi iş kasıyorum hadi nasip olsun da kasıma güzel giriş yapayım çok amin
Ben fakirim zaten.Senin de bebelerin olsun o zaman görürüz kim fakir kim zengin
İnsallllah tez vakit kocan olur burhanım senin bizden daha mutlu olmaya hakkın yokBen fakirim zaten.
Bırah bırah bırah palevre palevreİnsallllah tez vakit kocan olur burhanım senin bizden daha mutlu olmaya hakkın yok
Ay nişanda da bisey takılmayıversin bence düğünde takılmalıSelamlar herkesee
Açılışı yaptım ve bu ay için 1 çeyrek 1 gram aldım.
Yaza şu ana kadar en az 4 düğün var gibi gözüküyor. 2 si bileziklik bir de, 2 de şehir dışı önümüzdeki ay da nişan var çeyreğin oraya gitme ihtimali var. Aldım ama sanki kendime almadım gibi gözüküyor hayırlısı, Allah birikimlerimizi artırsın
Bence de nişan için çeyrek fazla değil mi ne bileyim gram altın bile fazlaSelamlar herkesee
Açılışı yaptım ve bu ay için 1 çeyrek 1 gram aldım.
Yaza şu ana kadar en az 4 düğün var gibi gözüküyor. 2 si bileziklik bir de, 2 de şehir dışı önümüzdeki ay da nişan var çeyreğin oraya gitme ihtimali var. Aldım ama sanki kendime almadım gibi gözüküyor hayırlısı, Allah birikimlerimizi artırsın
Bence de nişan için çeyrek fazla değil mi ne bileyim gram altın bile fazla
Mert Başarab diyor ki, uzun vadede euro dolar altın almak mantıksız. Çünkü bunların enflasyonu var. Evet sen aldığın zaman TL olarak yüksek kar elde etmiş gibi görünüyorsun ama alım gücü olarak düşüyor. O yüzden altın daha mantıklı, ona düştüğünde altın çıkar, altın düştüğünde ons çıkar. “Uzun vadede euro biriktirmek mi altın biriktirmek mi daha avantajlı sizce? Geçen sene bir ara her ay 4 gr almıştım en son 24 gram olduğunda totalde 100 euro zarar etmiş olduğumu fark edince bozup euroya geçtim tamamen ben mesela ondan soruyorum. Online almamin etkisi oldu mu onu bilemiyorum tabii
Ay nişanda da bisey takılmayıversin bence düğünde takılmalı