- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
-
- #1.281
Aslında güzel bir yatırımmış iyi kira getirisi de olurdu ama 1 gram da olsa katılterketme bizi olur muAllah razı olsun canım adı apart lakin
2+1 daire almak için anlaşmıştım
Bina planında değişikliğe gidilince hiç içime sanmayan bir plan ortaya çıktı ve ben bu işten vazgeçtim
Herşeyin hayırlısı diyorum
Inşaallah canımAslında güzel bir yatırımmış iyi kira getirisi de olurdu ama 1 gram da olsa katılterketme bizi olur mu
Ben ona güveniyorum değil apart apartmanı komple satın alsa yine 1 gramda olsa köşeye altınını atarHayır yaa ogretmenim silinmeyin iki ay da bir de olsa yaparsuniz birşeyler bence o ödemeler bile ciddi bir birikim
Ve aleyküm selam canımHerkese selamBenim işe başlayalı henüz 3 ay oldu. Çalıştığım süre boyunca her ay en az 5000 TL kadar gram altın, döviz karışımı şeklinde kenara atma niyetiyle aranıza katılıyorum Maaşım şimdilik bu kadarına yetiyor İlk maaşlarımla biriken ihtiyaçlarımı da aradan çıkarmaya çalıştığım için Eylülden bu yana 3 gr altın ve 50 dolar biriktirebildim. Bu ayki hedefim 2 gr + 20 Euro + 50 dolar. İnşallah aldığım zaman durum güncellemesi yapacağım
Amiin hepimizin inşallah teşekkürlerVe aleyküm selam canım
İşin hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Birikimlerin de bereketli olsun
2 Gr altın aldım bugün ama bir sürü de para harcadım, kalan hedeflerimi de en kısa sürede tamamlayabilirim inşallahHerkese selamBenim işe başlayalı henüz 3 ay oldu. Çalıştığım süre boyunca her ay en az 5000 TL kadar gram altın, döviz karışımı şeklinde kenara atma niyetiyle aranıza katılıyorum Maaşım şimdilik bu kadarına yetiyor İlk maaşlarımla biriken ihtiyaçlarımı da aradan çıkarmaya çalıştığım için Eylülden bu yana 3 gr altın ve 50 dolar biriktirebildim. Bu ayki hedefim 2 gr + 20 Euro + 50 dolar. İnşallah aldığım zaman durum güncellemesi yapacağım
hayırlı olsun birikimlerin listeye ekleme yapayım mı2 Gr altın aldım bugün ama bir sürü de para harcadım, kalan hedeflerimi de en kısa sürede tamamlayabilirim inşallah
Tabiki kuzumBugün 10 gram altın aldım
Y Yenidenbashlasin canım müsait olunca listede Aralık ayı için toplamda 12 gram olarak düzenleme yapabilir misin şimdiden çok teşekkür ederim
Bereketli olsun canımBu ay benim 2250 TL bes
2000 TL yatırım fonu
1 çeyrek altın şeklinde birikimim oldu elhamdülillah
Teşekkürler hepimizin inşallah, evet +20 Euro ile ekleme yapabilirizhayırlı olsun birikimlerin listeye ekleme yapayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?