Her ay en az bir altın

Aslında güzel bir yatırımmış iyi kira getirisi de olurdu ama 1 gram da olsa katılterketme bizi olur mu

Herkese selam Benim işe başlayalı henüz 3 ay oldu. Çalıştığım süre boyunca her ay en az 5000 TL kadar gram altın, döviz karışımı şeklinde kenara atma niyetiyle aranıza katılıyorum Maaşım şimdilik bu kadarına yetiyor İlk maaşlarımla biriken ihtiyaçlarımı da aradan çıkarmaya çalıştığım için Eylülden bu yana 3 gr altın ve 50 dolar biriktirebildim. Bu ayki hedefim 2 gr + 20 Euro + 50 dolar. İnşallah aldığım zaman durum güncellemesi yapacağım

Ve aleyküm selam canım
İşin hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Birikimlerin de bereketli olsun

2 Gr altın aldım bugün ama bir sürü de para harcadım, kalan hedeflerimi de en kısa sürede tamamlayabilirim inşallah

Selam kızlar

Bu ay 500$ + 12 gram + 5000 tl olarak not alabiliriz. Eşime toplu para geldi normalde o toplu parayla eşya alacaktık. Eşyaları ikeadan 6 taksitle aldık, toplu parayla da belirttiğim miktarda alım yapıp borçlarımızı ödedik. Böylesi daha mantıklı geldi. Şimdi 1000$ borcumuz kaldı. Allah onu da ödeme kolaylığı sağlasın inşallah yeni yıla giriyoruz, yeni liste yapalım bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…