- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
-
- #1.261
Her ay 30 binlik alıyor musunuz cidden yoksa kredi kartınızı kapatmadığınız için mi bu kadar yüksek yani ben her ay 30 binlik kıyafet saç falan filan ne bilem sanki harcayamam gibi geliyor ama çocuk tek bende sigaram yok alkol yok gece hayatıma yok belkim ondandır ya da lüks marka takıntım yok alırım ama ihtiyaç oldukçaSadece eşim çalışırken harcamalarımız çok azdı. Ben de çalışınca, ekstra çok fazla şey alıyorum. Şu an 30 bin kredi kartım oluyor, 5 bin falan da elden harcıyorum
Merhaba kızlar yan topikte sordum burda da sorayım mesela maaşınızın kaçta kaçını birikime ayırıyorsunuz ya da istek harcaması için belli bir miktarınız var mı
Her ay yoksa kalanı mı birikime gitmeli ?
Kuzum sen nick mi değiştirdin tabloda seni göremedim ona göre düzenleme yapacağımBu ay toplamda 4 adet 10ar gram ajda bilezik aldım. 2si kocamdan
Önce borç ve taksitlerimi hesaplarım harcayacagım kadar ayırırım gerisi birikime maaşımın üçte birine tekabül ediyor birikimimMerhaba kızlar yan topikte sordum burda da sorayım mesela maaşınızın kaçta kaçını birikime ayırıyorsunuz ya da istek harcaması için belli bir miktarınız var mı
Her ay yoksa kalanı mı birikime gitmeli ?
Ellerine sağlık canım, çok teşekkür ederimHemen ekliyorum arkadaşlar birikimlerinizi
Yok yeni geldim ben, bir süredir çalışmıyordum. Toplu miktar para geçti elime hemen altına yatırdım. Hepimiz bol bol alırız inşallahKuzum sen nick mi değiştirdin tabloda seni göremedim ona göre düzenleme yapacağım
Birikimlerin çok iyi maşallah
Hayırlı olsun müsait zamanda eklerim seniYok yeni geldim ben, bir süredir çalışmıyordum. Toplu miktar para geçti elime hemen altına yatırdım. Hepimiz bol bol alırız inşallah
Hayır yaa ogretmenim silinmeyin iki ay da bir de olsa yaparsuniz birşeyler bence o ödemeler bile ciddi bir birikimY Yenidenbashlasin canım ben artık uzunca bir süre listede olamayacağım dilersen listeden silebilirsin
Çok şükür ilk mesajı okuyunca çok üzülmüştüm grubun lokomotiflerindensin sonuçta
Allah razı olsun canım adı apart lakinÇok şükür ilk mesajı okuyunca çok üzülmüştüm grubun lokomotiflerindensin sonuçta
Yavruna Allah'tan derslere karşı ilgi istek idrak duygusu vermesini diliyorum canımBu aralar giremedim buralara oğlanla uğrasıyorum dersleri çok geriledi tüm enerjimi ona sarfediyorum 7. Sınıf şuanda hala lgs bilinci oluşturamadım
Bugün promosyon ihalesi vardı Şubat'ta 79910 yatacakmış hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?