- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
kıss cimcime sen benle aynı günlerdeyiz galiba 3-4 ekim ayyy bak şimdi cok merak etim
kendim yazıyormuş gibi hissettim :) bendede umut pek yok olacağımı hissediyorum
olsunnnnnnn aylar tükenmediya bizde kasımda veririz müjde hiç üzülmek yok kuzummm
olsunnnnnnn aylar tükenmediya bizde kasımda veririz müjde hiç üzülmek yok kuzummm
benimde bu ay ümidim yok 5 de bi adet oldum 17 de bida bilmiyom ki bu ay tutmaz benim
aynen ALLAH büyüktür şükür bunada şükür ya yumurtalıgımız olmasaydı nasip demk ki zamanı var ALLAHIM koymuştr bi zamana duyar sesimizi
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
üzülmek yok tabiki canımmm herşeyin hayırlısı
kuzummmmm rabbim saatini bilir o en doğrusuna karar verir. kul işi olsa allem eder kallem eder bi şekilde sahip oluruz ama rabbim ne zaman isterse o zaman verecek meleklerimizi. hem belli mi olur bir damlayla hamile kalınırken iyi çalışmadık dediğin bi anda tek çalışma bile işe yaramış olur
merhaba canım topiğin hayırlı uğurlu boş bebişli olsun inşallah. tam bana göre topik oldu kısaca anlatayım 4. denememiz, bebek düşündüğümüzden bu yana adetlerim gecikiyor 1. ay gecikmedi 2. ay 1 gün 2. 2 gün gecikti ve bu ay 21. de olmam gereken adetim hala olmadı bugün 41. gün doktora gittim test yaptı sağ tarafta kist olmuş dedi gebelik yok e2 hormonum yüksek çıktı. tarlusal adet söktürücü verdi ilaç bitti adet olmayı bekliyorumki 3. günü hormon testleri yaptırayım. bi sürü şey çıktı bi çocuk istedik önümüze bakacağız artık hayırlı ben kasıma kaldım her türlü inşallah daha fazla bekletmez Rabbim bizi
hoşgeldin canım. burası hepimizin topiği. inşallah topiğimiz sanada uğur getirir ve kasımda kistlerin bebeğe dönüşmüş olur. bende 7 ay bitti artık bebek için çalışmaya başlayalı. her ay başka sorun çıkıyor. bir defa hamile kaldım ocakta. oda olmadı. şimdi öncelikle hayırlısını isteyerek bebek çalışmalarına devam ediyorum bende. bu aydan umudum yok açıkçası. bakalım inşallah kasımda ikimizde müjde veririz.
hoşgeldin canım. burası hepimizin topiği. inşallah topiğimiz sanada uğur getirir ve kasımda kistlerin bebeğe dönüşmüş olur. bende 7 ay bitti artık bebek için çalışmaya başlayalı. her ay başka sorun çıkıyor. bir defa hamile kaldım ocakta. oda olmadı. şimdi öncelikle hayırlısını isteyerek bebek çalışmalarına devam ediyorum bende. bu aydan umudum yok açıkçası. bakalım inşallah kasımda ikimizde müjde veririz.
amin canım inşallah herşeyin hayırlısı. ilaç bitti 10 içinde adet olurmuşum olsaydım hayırlısıyla iyi bi doktorda takipli olacam
aynen canım bakalım hayırlısı Allah bizim için bi yol çizmiştir elbetinşallah çok beklemeden olursun canım benimde günüm perşembe olmasına rağmen hemen olup bitirmeye bakıyorum nedense bu ay hemen adet olasım var bitsede yeni aya hazırlansak
canim doktora bebk icin gidiyorum hep problemin yok dediler bir tek bu ay birsuru seyler dediler kist filan varmis birde yumurta buyumemis bakalim insallah benimde yumurtam buyur kendiliyinden catlarbnmde 10 ekim cnm bende tedavideyim bnm yumurtsm büyümüş ve kendinden çatladı drum öyle söyledi gsen ne için gidiyosun dra
hos buldum canim hayirli ugurlu olsun insallah hamile oluruz en kisa surede burda pozitif cizgilerimizi paylasirizAzeri güzelim hoşgeldin seni gurbetlerde yalnız birakır mıyız hiç :)
Sadiye, kelam hoşgeldiniz kızlar inşallah topigimiz hamile dolar :)
insallah canim ugur getirsin topikiniz herkeseamiiiinnnnnn hoşgeldin aramızaaa
canımmmmm hoşgeldin inşallah herkes hamile kalacak
hoşgeldinnnnnn inşallah kırmızılar sadece gebelik testinde karşına çıkar
inşallah canımmmmm hoşgeldiiiinnnn
ayyyy topiğimizin ilk hamilesi sen olabilirsin o zamanhoşgeldin canımmm
inşallah bu ay gerçek çift çizgiyi görürsün canım hoşgeldinnnn
olsun kuzum benimde bu aydan umudum yok biz seninle kasımda göreceğiz çift çizgiyi
hayatım Allah sesini ve dua etmesini sevdiği kullarına dert verirmiş tekrar tekrar dinlemek için. biz her ay hergün dua ediyoruz demekki rabbim bizi seviyor. inşallah en kısa zamanda hamiş olursun sende
kuzuuuuuummmmmm hiç sensiz olurmu yaaaaa sen bizim demirbaşımızsın ama ilk hamişlerden olma ihtimalin çok yüksek
canim doktora bebk icin gidiyorum hep problemin yok dediler bir tek bu ay birsuru seyler dediler kist filan varmis birde yumurta buyumemis bakalim insallah benimde yumurtam buyur kendiliyinden catlar
hos buldum canim hayirli ugurlu olsun insallah hamile oluruz en kisa surede burda pozitif cizgilerimizi paylasiriz
insallah canim ugur getirsin topikiniz herkese
ayyyyyy sabahtan beri camış gibi yiyorum hala doymadım karnım davul gibi oldu ama hala açım gelsin artık şu kırmızılar yaaaaa
Ye ye yarasın sonra da bebiş gelince cılız anası olmasın
Vihhuuuuu topiğimiz hayırlı olsun cimcimemm
İnşallah bu topik uğur getirir hepimize
Dileyen gönlünden geçen herkese hayırlı evlatlar olsun inşallahhhh
İlk bat benden gelsin o zaman 21 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?